Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanıp hamile kalan varmı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de klomen+çatlatma iğnesiyle hamile kaldım arkadaşım çok da ümitsizdim olmayacak dedim ama oldu. İşte o zaman boşu boşuna stres yaptığımı anladım nolur olmayacak diye düşünme
Bebeğiniz sağlık ve mutlulukla gelsin inşallah. Darısı başımıza artık .

Klomen kullandığınız da kaç yumurta oluşmuştu. Dün Dr solda 6 yumurta oluştuğunu,sağda ise hiç olmadığını söyledi. Sizinkinde durum neydi
Ben 3 kez çatladı farkli günlerde söyleyebilirim rahatca. Yumurta takb gitmedim corona var diye zaten kendim anliyorum çatladığını hep görünce degerlendirdim sende hissedersin umarım

Merhaba kızlar çatlatma iğnemin 12.günü Buda testim sizce hala iğnemi

Eklentiler

• 8C413211-F293-4BE1-B177-BA44BED8ADBF.jpeg
    136,9 KB · Görüntüleme: 316
  • D3557DFA-76D6-41E2-8B21-E4BB20D4EB30.jpeg
    200,6 KB · Görüntüleme: 260
Selam canım bi kan ver istersen daha önce epey yanılttı seni testler
12.güne iğne etkisi kalmaz var muhtemelen. Kaçıncı klomen denenen bu
2.tatlım yarında bi test yapayım diyorum
Geçenki tedavide 3 doz iğne vardı vücudumda ondan 16.güne kadar pozitif çıktı
Şimdi iki dız var kalmaz 12.13. Güne diyor herkes ve doktorlar

2.tatlım yarında bi test yapayım diyorum
Geçenki tedavide 3 doz iğne vardı vücudumda ondan 16.güne kadar pozitif çıktı
Şimdi iki dız var kalmaz 12.13. Güne diyor herkes ve doktorlar
Anladım canım bende tek doz 11.gün bitmişti ama hiç birden fazla olmadım yanlış bilgi vermiş olmayım ozaman 12de geçmeye bilir. Sen 14.gün tekrar yap istersen inşallah gönlüne göre olur

Merhaba bende pko var ilk ay klomen kullanıp dr a kontrole gidecektim klomenin ne işe yaradığını bile bilmiyordum.
pandemi döneminin başına denk geldiği için o ay gitmek istemedik ve o ayı değerlendirmem gerektiğini de bilmiyordum dolayısı ile.
ertesi ay ovülasyon testlerinden alıp bilinçli şekilde kullandım yumurtlama gününde pik yakalayıp değerlendirdik tabi eşime yansıtmadım yumurtlama günü vs. ne kadar da olsa etkiliyor bilinçaltında
Bence sizde gerçekten öncelikle sakin olun acele etmeyin bu ay olmazsa diğer ay.
eşinize de yansıtmayın bu tarz ovü. testlerinden de yardım alabilirsiniz inşallah istediğiniz zamanda güzel haberi alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…