klomen kullanıp gebe kalan varmi

arkadaşlar benım tüm tedavılere ragmen bebegım olmuyor fatıha hatmı yapıyorum yardım edermısınız kım kaç tane okuyabılırse çok sevınırım ...allah razı olsun ...

klomen kullanan arkadaşlar klomen kullandıktan sonra adet gecikmeniz oldumu:26:
klomen adet gecikmesi yaparmı:26:

Bende aranıza yeni katıldım uzun süredir formun takipcisiydim bende carsamba gunu klomen kullanmaya başladım 7 aylık evliyim inşallah Rabbim bizede evlat sevgisini gösterir sali günü doktor kontrolum var inşallah iyi şeyler duyarım Rabbim isteyen bütün kullarına evlat verir

Gelecegin anneleri, anneler gununuz kutlu olsun .Allah hepimize saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin arkadaşım.İlk kezmi klomen kullanmaya başladın.Salı günü yumurtalarına bakılacak uygun görünürse çatlatma iğnesi yapılacak arkadaşım.Hayırlısı olsun.

Herşey kısmet canım beklemekten başka bişey gelmiyor ki elimizden

Valla dogru soyluyorsun bir umut kullandim klomeni catlatma ignesi ni hamile kaldim ama normal bir hamilelik olmadı bundada var bir hayır rabbim herseyin en dogrusunu en guzelini biliyor ama birsey ogrendim wn azindan hamile kalabiliyormusum bunun arkasi tez olur diyorlar

bende seninle aynıyım arkadaşım klomenle hamile kaldım ilk ayımda ama malesef düşük oldu...düşükten sonra bebeğin bir ayağı içerde kalır diyorlar daha kolay hamile kalırmışız uarım en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz

Banada herkes öyle diyo ama ben bundan sonra ilac kullanmak istemiyorum düşük dediler bana ama fazla bir kanamam olmadi kese olusmadigi icin kimyasal gebelik gibi bursey olmus bende sendedemi durum ayniydi

Banada herkes öyle diyo ama ben bundan sonra ilac kullanmak istemiyorum düşük dediler bana ama fazla bir kanamam olmadi kese olusmadigi icin kimyasal gebelik gibi bursey olmus bende sendedemi durum ayniydi
benimde kese oluşmadı canım değer 400 lere kadar çıkmıştı benim bugün yine kanamam geldi başka doktora gittim rahmin temiz dedi ama o değerlerde kimyasal gebelik olmaz dedi hormon düzenleyici verdi öteki ay klomen ve çatlatma iğnesi yapıcak bakalım...umutlu konuştu o doktorda...ki herkes diyor kimyasaldan sonra gebe kalması daha kolay diye inşallah seninde benimde daha iyi olacak

Bana dr bir kere adet olursun ondan sonra bakariz tedaviye dedi once icin temizlensin sonra tedavi dedi

benim rahmim temiz ama halen kanama var doktorda regl diyor bugün yine kesildi kanama regl olsa kesilmez ve sürekli akardı anlamadım ben bu işi
Benim bir hafta surdu ama damla damla kesildi yine oldu regl kanamasindan az bu hafta tekrar gidecegim ultrasonyonda bakacak tekrar kan tahlili alacak

Benim bir hafta surdu ama damla damla kesildi yine oldu regl kanamasindan az bu hafta tekrar gidecegim ultrasonyonda bakacak tekrar kan tahlili alacak
ya ben anlamadım benim tuhaf oldu değerde sıfırlandı ama tuhaf valla doktor hormon düzenleyici verdi öteki ay tekrar gel dedi...karnım acayip şiş patlıcak gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…