Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

:roflol:ay kim ister öle patavatsız birini kadınlık geçmişi çok temiz yaaa :roflol:
ay hala gülüyorum oyyyyyyyyyyyy

neymiş eşi profmuş.ay çok komik üniversite bitirmiş amerikada tanışmış ay ne yalan lar öle canım ben araştırdım yok öle bişey

ezik yanii

mervemcu canim ben bu ay olmadim diger adet tarihim geldi sayilir.
dr gitmedim gidicektim vazgectim.tatile gidip geleyim sonra ramazanida atlatayim adam akilli tedavime basliycam.simdi tembellik yapiyom:))

akannehirakannehirklava:

katre bence git geçen her ay bizden gidiyo haaaa

ben pek umutlu değilim bu ay yani biz az çalıştık

bakalım tabi ama olmaz gibi .

katre bence git geçen her ay bizden gidiyo haaaa

ben pek umutlu değilim bu ay yani biz az çalıştık

bakalım tabi ama olmaz gibi .

canim ya inan hic gidesim yok.
esim yüzünden bebk olayini konusuyoduk umarim bende bi sorun yoktur.sen ugrasiyon zaten dedi.iste falan duyulursa falan kötü olur insallah bende sorun yoktur deyince benim heyheyler geldi:))ben pko yum ya sorunluymusum ki dr bana seninki adetler düzenli hormon testi ve digerleride temiz gayet normal herseyim ama esim sorunlu görüyo beni kendinde bisey cikmasin diyede dua ediyo.

cok üzüldüm ve kirildim.bazi problemlerimizde var bebek olayina ara vermeyi bile düsünüyorum

boşver cnm yaa buna kırılacak bişey yok erkekler sorun kendilerinde olunca kendilerini erkek gibi hissetmiyor ve en çok da kendi kendisini aşağılıyor o çocuk olayının ötesinde bunu düşünüyor bence çocuk fikrinin çokda bilincinde değil
sorunlarınıza gelince ocak ayı gibi bizimde öyleydi eşimle tartışıyorduk ve ben bebek fikrinden vazgeçiyordum ama herşey bizim için aile içi kavgada olacak elbette sakın olumsuz şeyler düşünme inş. herşeyin üstesinden sevginizle ve anlayışınızla geleceksinizdir

ya gazetede bir yazı dizisi okuyorum.
spermle hamile kalma varya donör spermle çok ilginç yaaaaaa

canim yaa insallah düzelir ama nasil düzelcek sanada bi ara yazmistim yaa arada yas farki var bazen cildircak gibi oluyorum.iyi bi insan esim ama cok pinpirikli,bilmis,böyle kadin islerine karismaya bayiliyo.citkirildim azcikta:)deli ediyo beni.ablam geldi cocugu var 2 yasinda 3 gün kaldilar ama beni mahvetti yaa cocuga öyle bakilmaz söyle yapin böyle yapin kendi oynasin cok simartiyonuz diye delirtti beni.cocuk olsa bizim kendi halimi düsünemiyom evin tadilat islerine ben bakiyom indir kaldir bindir of biseyden anlamiyo yapamiyo.anca üstüne basina bakiyo tititzya bide kremlenip oturuyo cok zor isim cokk gercekten cocuk cok istiorum ama bu haller beni cok düsündürüyo.simdiye kadar olmamasindada var bi hikmet ilk zamanlar daha kötüydü hali,okumus hep,almanyada kalmis hic calismamis zorluk görmemis,nisanlanmadan önce girmiy ise evlendik ilk zamanlarimi zehir eti bana calisiyom ölüyom bitiyom diye.sürekli calisiyom yoruluyom diye uyuyodu simdi yeni alisti calismaya.offffff cok doluyum aslindada bakma heoz.rabbim büyüktür dua ediyorum hayirlisini istiyorum.bebek konusunda gercekten cok düsünceliyim ara vermeyi düsünüyorum

katre canım hayırlısı yaaa
bencede kafanda herşey oturduktan sonra yap bebeğini
inş herşey düzelir kafan rahat olur sende başlarsın faaaliyetlere ama regli olmaman sorun bebk için değilse bile sağlığın için git doktora

katre zamana bırak canım, zaman herşeyin ilacı..

canim öyle yapiyam zaten önce bu problemleri asmamiz lazim yoksa bi cocukla ortada kalmak istemiyorum.
bu ayda adet olmamamin tek sebebi stres canim ablam ve annem bizdelerdi 3 gün kaldilar o ücgünün stresi yettide artti bile.ben biliyorum kendimi stresten böyle oldum sIkIntidan suratimi bi görseydiniz sivilce doldu hep simdide öyle iltihapli sivilcelre var sirf stresten baska sebebi yok.

dr gitmiycem ilerde belki.gercekten evliligimin oturmasi lazim bazi seylerin düzelmesi icin 1 sene daha var ben öyle hissediyorum.dua ediyorum Allah hakkimizda hayirli olani versin.
suan bebek olursa benim ömrümden 5 sene kesin gider eminim

katre zamana bırak canım, zaman herşeyin ilacı..

canim zamanla zaten bu duruma geldik sükür.ilk zamanlarimi anlatsam sok olursunuz ya.
1 senede ancak bu kadar oldu bid´sene daha gerek bize.
canim bizim aramizda 10 yas var o yüzdende oluyo bazi sorunlar.

canim zamanla zaten bu duruma geldik sükür.ilk zamanlarimi anlatsam sok olursunuz ya.
1 senede ancak bu kadar oldu bid´sene daha gerek bize.
canim bizim aramizda 10 yas var o yüzdende oluyo bazi sorunlar.

2 seneden sonra evlilik çok oturuyor canım, herkes hatalarını düzeltip, sivri taraflarını törpülüyor zamanla, seninde öyle olcak emin ol, bir süre sonra belki eşinin nasıl bu kadar değiştiğine inanamıcaksın bile..

insallah canim yaa 1 sene bile baya fark etti iki senede eminim daha iyi olacak hersey.
bu haline getirebilmek icin cok cabam oldu sükürki düzelmeler oldu.
cok patavatsizdi nerde ne konusacagini bilmiyodu.bi konusuyodu herkes ters ters bakiyodu bana (bizimkiler) yeni yeni o halinide birakiyo sürekli öyle deme öyle yapma söyle yap demekten bi hal olmustum.aileside öyle malesef annesi babasi abisi nerde ne konusulacagini bilmiyolar herseyi uluorta konusuyolar,cocuk gibiler ayni.
umarim zamanla düzelir yoksa halim ne olur düsünmek bile istemiyorum

HEOZ canim kusura bakma topigine azcik icimi döktüm:)))))
bi geldim pir geldim..ben en iyisi gideyim burdan.
görüsürüz canim

zor katr çok zor sorunlu evliliğe bide bebek
eşimin kuzeni sorunlu idi evliliği bebek düzlertir diye bebak yaptı hiç değişmediği gibi bozulduda şimdi bebeği ile annesindeler bebk sorunlu büyüdü bi garip ruh hali
çok zor yani çok etkiler

sakın kendini hiç üzme benimde eşimle aramda nerdeyse 11 yaş vardı birde mantık evliliği yapmıştık. oda aynı seninki gibi çamaşır yıkamama bile karışırdı zamanla telkin ede ede bıraktı o huylarını çok şükür onun çok fazla fikrini alma kendinle ilgili konularda ve kendinden emin konuş baskın olman onu geri çekecektir şahsen ben böyle yaptım neye karıştıysa o an bıraktım elimden o işi baktı olmuyor vazgeçti karışmaktan
herkesin ayrı bir huyu var cnm işte kimse mükemmel değil napacaksın artık ben iki evlilik geçirdim bunu çok iyi biliyorum elindekinin artılarını görmeye çalışacaksın benim evliliğim 2,5 sene oldu ve daha son 6 aydır oturdu diyebilirdim ondan önce 2 saat yan yana otursak kavga başlardı zxaman herşeyin ilacı bol bol dua et ve kendini ezdirme onuda çok pohpohlama cnm

öyle tabi canim.sagliksiz bi ortama bide günahsiz masum bi melegi sokmanin anlami yok.
esim beni cok seviyo gercekten buna inaniyorum ama kendini düzeltmesi lazim.
dün hatta dedim Rabbimin bize simdiye kadar bebek vermemesinde bi bildigi varmis simdiye kadar iyikide olmamis dedim.kendide farkinda olaylarin caba gösteriyo düzelmek icin insallah zamanla dahada düzelir.

HEOZ canim kusura bakma topigine azcik icimi döktüm:)))))
bi geldim pir geldim..ben en iyisi gideyim burdan.
görüsürüz canim

olurmu hiç cnm ya nereye gidiyormuşsun dertlerimizi paylaşma için burdayız zatenolumunekankayizsmile

canim yaa keske üzemsem ama cok cabuk kiriliyorum benbunlari yazarken bile tutamiyom kendimi :gitme:fikrini almiyorum bi kaonuda ama karisiyo iste,cok bilmis bisey yapsa icim yanmayacak.dün haliyi balkona cikartmistim aksam alisverise gittik geldim hali balkona düsmüs rüzgar cikmis,gitmis elini yikiyo üstünü degistiri o hali tek basima cirptim iceri aldim hic bisey umurunda degilki anca kendine baksa.cok yoruldum yaa.

kimse mükemmel deil tabi benimde cok hatam var belki ama bu siralar cok doluyum canim valla bunlari neden yaziyorum onuda bilmiyorum.kimseye bisey anlatilmiyo arkamdan basliyolar aaa bak böyle olmus söyle olmus diye.
rabbim hayirlisini versin canim dualarimdan baska yapicak biseyim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…