Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

of kızlar ya eski yerimde değilim kendime ait pc yok bide bir rapor vardı yazılacak uyuzlar ben tatildeyken 10 gün bekletmişler bu akşama teslim olması gerekiyor dün elime verdiler deli oldum sabahtan beri 5 sayfa rapor yazdım şimdi müdüre mail attım bakalım cvp verecek paşamız beğenmişmi diye

yüzsüzlükte ne demek yaa ilaç kullan yada kullanma herzaman baştacısınız

bende heyecanla bekliyorum ovülasyon öncesi ve sonrası çalışma oldu ama hiç belirtim yok şimdilik sadece göbeğim çıktı oda hormon ilaçlarındanmı bilmiyorum valla

ben yine yarın birgün test yaparım yaaa dayanamam 26 sına kadar zaten dr demişti ilaç bitince 3 gün içinde olmazsan kanda baktır diye
ilacın son 2 günü yani 5 gün sonra kanda bakılacak yani hangi gün oluyor pazartesimi oluyor yani şimdiiii uf be beklyemem o kadar ben yaaaaaaaaaaakannehir

heoz canim sakin ol azcik.olucak insallah.
senin olacak bebeleri düsünemiyom iki tane ve hayecanli bebeklersempatiksalakcinni

oy oy katrem canım ciğerim kurutanım sende gelirmiydin bizim fakirhaneye gerçi pek fakirhanede denemez millet biri bulamazken bizikiz sevdasına düşmüşüz açgözlüyüz vesselamsempatiksalakcinni

heoz canim sakin ol azcik.olucak insallah.
senin olacak bebeleri düsünemiyom iki tane ve hayecanli bebeklersempatiksalakcinni

zaten rüyamda cin gibi bakan bir çift kokarca yavrusu görmüştüm çok fenalardı çokkkkkkk:1shok:

oy oy katrem canım ciğerim kurutanım sende gelirmiydin bizim fakirhaneye gerçi pek fakirhanede denemez millet biri bulamazken bizikiz sevdasına düşmüşüz açgözlüyüz vesselamsempatiksalakcinni

ask olsun gelip arada selam veriyordum ama..
bencede fakirhane demeye sahit lazimkaydirigubbakcemile3
biz 1 tanecik bulamiyoz sen iki tane istiyom diye topik aciyan bacim
yaa kurutan degilim lütfen bu ay 3 kere test yaptimdelikafadulden rekor kirdim.
ama adet olamadim bu ay

sağol canım.. kana baktır sen ya bırak idrarı..

varya bebişim bebek çizelgesi yaptım yaaa orada 3 hafta 1 günlük oldular yazıyor acayip heyecanlanıyorum haa ciddi ciddi inannıpsempatiksalakcinni

ay evt ya bende bi çizelge var orda ilişki günleri yazıyo gebelik için bende hepsinde kalp işareti var ilişki oldu ya ümitlendiriyo insanı..

selam kızlar nasılsınız ;

geçmişi okuyum dedim yazmışız haa bide silinmeden bakım diye acele ettim :))

benim regli tarihi 4 ağustos canım çok var

ama senin adına heyecanlıyım inş hemen olur bu sözler heoza idi.

bebekim seninde çalışmalr gayet çok inş bebek konusundada verimli olur.

katre neden regli olamadın doktora gittin mi

selam canım, beklemekten başka yapcak bişeyimiz yok şuan..

önce benim heyecanı yaşarız sonra seninkini inş. peşpeşe güzel haberler veririz merveciğim
geçen aklıma mutlu melek geldi dur bakim başka yerlere neler yamış dedim baktım o günden sonra bir daha girmemiş hiç:çok üzgünüm:

mervemcu canim ben bu ay olmadim diger adet tarihim geldi sayilir.
dr gitmedim gidicektim vazgectim.tatile gidip geleyim sonra ramazanida atlatayim adam akilli tedavime basliycam.simdi tembellik yapiyom:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…