valla massallahin var canimcim calismalar süper eger bu ayda olmazsa esine bi test yaptir derim..
geliyozda topik sahibesi yoksempatiksalakcinni
bencede ben yapacağımı yaptımm kötükedihüso sıra onda artıkk
heoz geldiiii
heoz canim sakin ol azcik.olucak insallah.
senin olacak bebeleri düsünemiyom iki tane ve hayecanli bebeklersempatiksalakcinni
oy oy katrem canım ciğerim kurutanım sende gelirmiydin bizim fakirhaneye gerçi pek fakirhanede denemez millet biri bulamazken bizikiz sevdasına düşmüşüz açgözlüyüz vesselamsempatiksalakcinni
zaten rüyamda cin gibi bakan bir çift kokarca yavrusu görmüştüm çok fenalardı çokkkkkkk:1shok:
of kızlar ya eski yerimde değilim kendime ait pc yok bide bir rapor vardı yazılacak uyuzlar ben tatildeyken 10 gün bekletmişler bu akşama teslim olması gerekiyor dün elime verdiler deli oldum sabahtan beri 5 sayfa rapor yazdım şimdi müdüre mail attım bakalım cvp verecek paşamız beğenmişmi diye
yüzsüzlükte ne demek yaa ilaç kullan yada kullanma herzaman baştacısınız
bende heyecanla bekliyorum ovülasyon öncesi ve sonrası çalışma oldu ama hiç belirtim yok şimdilik sadece göbeğim çıktı oda hormon ilaçlarındanmı bilmiyorum valla
ben yine yarın birgün test yaparım yaaa dayanamam 26 sına kadar zaten dr demişti ilaç bitince 3 gün içinde olmazsan kanda baktır diye
ilacın son 2 günü yani 5 gün sonra kanda bakılacak yani hangi gün oluyor pazartesimi oluyor yani şimdiiii uf be beklyemem o kadar ben yaaaaaaaaaaakannehir
varya bebişim bebek çizelgesi yaptım yaaa orada 3 hafta 1 günlük oldular yazıyor acayip heyecanlanıyorum haa ciddi ciddi inannıpsempatiksalakcinni
bebikimmm diger topige yazdigimi okurmusun?
selam kızlar nasılsınız ;
geçmişi okuyum dedim yazmışız haa bide silinmeden bakım diye acele ettim :))
benim regli tarihi 4 ağustos canım çok var
ama senin adına heyecanlıyım inş hemen olur bu sözler heoza idi.
bebekim seninde çalışmalr gayet çok inş bebek konusundada verimli olur.
katre neden regli olamadın doktora gittin mi
selam kızlar nasılsınız ;
geçmişi okuyum dedim yazmışız haa bide silinmeden bakım diye acele ettim :))
benim regli tarihi 4 ağustos canım çok var
ama senin adına heyecanlıyım inş hemen olur bu sözler heoza idi.
bebekim seninde çalışmalr gayet çok inş bebek konusundada verimli olur.
katre neden regli olamadın doktora gittin mi
abooowww ikisibirden cekistircek seni anne anne anne anne diye görcen o zaman ikizisempatiksalakcinni