Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

dün yazdıklarımız uçmuş ama sen okumuştun dimi

günaydınlar bu arada arya hedarzu hiç uğramaz oldular dimi:umursamaz:

2e9bfd Ovulation Charts buda ateş tablom

canım merhaba;

nasılsın ben anca girebildim siteye düzelmiş ama yine eskisi gibi olmuş
bugün sivastaydım akşam geldim uff ne yoruldum yaa
bide sıcak ne olacaksa inş ateş hep böle gider gayet iyi durumdasın
tablonda yumurtalar aynı anca çatlamış görülüyo hadi hayırlısı

canım merhaba;

nasılsın ben anca girebildim siteye düzelmiş ama yine eskisi gibi olmuş
bugün sivastaydım akşam geldim uff ne yoruldum yaa
bide sıcak ne olacaksa inş ateş hep böle gider gayet iyi durumdasın
tablonda yumurtalar aynı anca çatlamış görülüyo hadi hayırlısı

bütün yazılanlar gitmiş yaaaaaaaaaaa

2e9bfd Ovulation Charts

heoz hayırlı akşamlar sen çatlama iğnesi oldun mu?
olduysan kaç saat sonra beraberlik oldu, illa ki 36 saatten sonra mı bebek içinn uygun ortam oluyor acaba ?

heoz hayırlı akşamlar sen çatlama iğnesi oldun mu?
olduysan kaç saat sonra beraberlik oldu, illa ki 36 saatten sonra mı bebek içinn uygun ortam oluyor acaba ?

cnm ben çatlatma iğnesi olmadım 3 yumurta oluştu 14. gün üçüde kendiliğinden çatladı

ama benim bildiğim yumurta çatlamadan oarada sperm olması gerekiyor yani çatlatma iğnesi sanırım 12-36 saat arası çatlamayı gerçekleştiriryor iğneyi olduğun akşam ve ertesi günü beraber olman gerekir diye tahmin ediyorum eğer çatlatma iğnesi olacaksan dr sana söylüyor zaten ne zaman birlikte olacağını

canım merhaba evet tüm yazılanalr gitmiş inş bunlar gitmeden sana ulaşır
ateşin harika gidiyor azda kaldı sana aslında ikiz ise bayağı belirgin şeyler başlaması lazım varmı öle akıntı midede gariplik gögüste şişlik falan

merveciğim yaaa kötü oluyor böyle hiç konuşamaz olduk

2e9bfd Ovulation Charts buda bugünkü ateş tablom ateşimi kaydettiğim site gebelik olma şansını ilişki durumuna göre yüksek veriyor bugün itibari ile %14 gebelik şansı veriyor ateş iyi devam ederse yüzdeliği artıracak bence sende ateş ölçmelisin yaaa böyle çok daha heyecanlı oluyor

dün idrar testi yaptım reglime 7 gün vardı negatif çıktı tabi öğleden sonra yaptım bide

kremsi bir akıntı var ama öyle aman aman çok değil
haftasonu karın ağrılarım oldu rahim bölgemde şimdilik yok ama geçti
iştah açılması falanda yok
sadece göbek bölgem çok şişti gazdan mı bilmem ama önden bir göbek çıktı
acayip gaz sorunum var

dün bir arkadaşım dediki sen hamilemisin öyle bir görüntün var dedi yüzün yanaklar dudaklar kırmızı kırmızı ve şiş dedisempatiksalakcinni
hayırlısı bakalım şimdi senin bu ay regl tarihin ne cnm?

cnm ben çatlatma iğnesi olmadım 3 yumurta oluştu 14. gün üçüde kendiliğinden çatladı

ama benim bildiğim yumurta çatlamadan oarada sperm olması gerekiyor yani çatlatma iğnesi sanırım 12-36 saat arası çatlamayı gerçekleştiriryor iğneyi olduğun akşam ve ertesi günü beraber olman gerekir diye tahmin ediyorum eğer çatlatma iğnesi olacaksan dr sana söylüyor zaten ne zaman birlikte olacağını

sağol cevabın için
klomen kullanmışmıydın sen bu ay?

heozcum bişi sorcam;
bugün reglimin 20. günü, 12,14,15,17,18,19 ilişki oldu..ve hala sabah uzayanlar vardı... patlıcak gibi kasık ağrım var...hala yumurtlama devam edermi sence :uhm: ateş ölçseydim keşke ama ölçemiyorum düzenli...

kimseler yok CADIARZU

cnm ya ben hala yumurtlama olacağını düşünmüyorum bazen yenilen şeylere yada kullanılan ilaçlara göre bile akıntı durumu değişebiliyormuş senin adetlerin düzenliydi ben öyle hatırlıyorum ama bellide olmaz sen gün aşırı çalışmaya devam et bencekaydirigubbakcemile

cnm ya ben hala yumurtlama olacağını düşünmüyorum bazen yenilen şeylere yada kullanılan ilaçlara göre bile akıntı durumu değişebiliyormuş senin adetlerin düzenliydi ben öyle hatırlıyorum ama bellide olmaz sen gün aşırı çalışmaya devam et bencekaydirigubbakcemile

bayağı çalıştım bu ay, bi kaç gün daha devam ederim belki..
sen yoğunsun galiba canım bu aralar..

selam heoz..
ben ilac milac kullanmiyorum ama ikiz istiyorum senin topigine gelebilirmiyim?sositososito
diger topikte kimsecikler yoktasempatiksalakcinni

bayağı çalıştım bu ay, bi kaç gün daha devam ederim belki..
sen yoğunsun galiba canım bu aralar..
Şeniz
bebisim seni ayin en caliskani seciyorum:roflol: masallah ya valla bu calismaya olmazsa beben bilemiycem artikohaoldumsmiledelikafadulden

bak yaaa ben buraya geldim simdide burda kimse yokkk nerdesiniz yaaa
sizi takip edememki sürekli :1ninca: sabit kalin bi yerde:))

Şeniz
bebisim seni ayin en caliskani seciyorum:roflol: masallah ya valla bu calismaya olmazsa beben bilemiycem artikohaoldumsmiledelikafadulden

artık bende yuh dedim kendime yani, gün kaçırma ihtimali yok, ama başka sebeplerden olmaz belki...

selam heoz..
ben ilac milac kullanmiyorum ama ikiz istiyorum senin topigine gelebilirmiyim?sositososito
diger topikte kimsecikler yoktasempatiksalakcinni

bende ilaç kullanmıyorum ama yine de geliyorum buraya sempatiksalakcinni çok yüzsüzümm :KK1:

X