- 8 Şubat 2010
- 1.745
- 4
burdayım cnm sağa sola bakıyordum nette moralim iyi sayılır eşimin ileklerinde ağrı vardı dr romatoid artrit demiş ona bakıyordum sülük tedavisi iyi geliyormuş
onun için özel merkezler varmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burdayım cnm sağa sola bakıyordum nette moralim iyi sayılır eşimin ileklerinde ağrı vardı dr romatoid artrit demiş ona bakıyordum sülük tedavisi iyi geliyormuş
onun için özel merkezler varmış
bulamıyorum nerde varmış biliyormusun?
bende en iyi sülük kayseri sülüğümüş onu duymuştum merve göndersin sana ıyyvereliniortak
bende en iyi sülük kayseri sülüğümüş onu duymuştum merve göndersin sana ıyyvereliniortak
şiii heyyy kimse yokmu
:))))))))))))))))):roflol:valla ben de istanbulda varmış diye duymuştum ama bakayım araştırayım bakımmmm
valla bulursan sevinirim ya[/QU
bak bu telleri manisada varmış +90 (232) 469 30 13 Medikal Sülük | Tıbbi Sülük Tedarik Merkezi
bide bu var Yavuz DiNLER
Randevu aliniz
Alemdag caddesi 5/3 Santral-Umraniye/ISTANBUL
Telefon : 0532 452 6721
(0216) 329 52 76
E-Posta :
merve çok sağol cnm
erenhava sülük eşim için el bileklerinde romatoid artrit yüzünden çok ağrısı var
valla bulursan sevinirim ya[/QU
bak bu telleri manisada varmış +90 (232) 469 30 13 Medikal Sülük | Tıbbi Sülük Tedarik Merkezi
bide bu var Yavuz DiNLER
Randevu aliniz
Alemdag caddesi 5/3 Santral-Umraniye/ISTANBUL
Telefon : 0532 452 6721
(0216) 329 52 76
E-Posta :
şu yavuz dinleri aradım adam muayene 100 tl seans başı 200tl diyor yardımcı olurum diyorbilmiyorumkismile
gecmış olsun canım suluk kotu bışe ama ya korkunç kan emıyolar sıyah sıyah ben gormuşttum
valla napalım ağrısından adam uyuyamıyor ve bileğine dokundurmuyor öyle kötü yani dün bi denedik hakaten kaygan tuhaf yaratıklar
şu yavuz dinleri aradım adam muayene 100 tl seans başı 200tl diyor yardımcı olurum diyorbilmiyorumkismile
bide bizim kayseriyi ara fiyat al bu adama göre ne diyecek en azından fiyatalr konuunda bilgin olur ben okudum birazda ya kan emiyolarmış nasıl bişey anlamadım ki nasıl iyi gelir
allah alah
benımde ablamın ellrı aynıydı amelıyat oldu bılgısyar kullanmktan olmuş
aaa one bende bilgisayar kullanıyorum hemde çok sadece boyun fitiği oldum bide çok oturursam belim ağrıyoo ay bileğime bişey olasın mafoldumben