Ben bunları oğlumda yaşadım ,iki taneyi nasıl başaraca mbilemiyorum :)
hoşgeldin aramıza lorkee yumurtaların kaç mm olmuş bunu söyledimi sanırım 24mm den sonrası kist için tehlikeliymiş klomenin böyle bir etkiside var işte. inş. hiç birimiz yaşamayız bunu. sonuçtan olumlu olumsuz bizi bilgilendirirsen mutlu oluruz cnm inş. regl olmazda bebeğine kavuşursun cnm:CüvCüv:
kızlar hamile kaldığınız da bu çin takvimlerine riayet ettiniz mi? benim ilk kızımda çıkıyor islami takvimmi ne deniliyor ...forumlarda var bende paylaştım hatta ...ben klomen kullansam diyorum 3 ay oldu tık yok..ikiz istiyordum bende yaşım 33 geçiyoor artık sizler daha gençsinizdir...şimdi meraklandım...aslında bir ot vardı elimde yendiğinde ikiz oluyormuş dir...ama dr.um senin hamilelğin zor bir de ikiz olursa olmaz dedi..bide biz ikiz gebelikleri anomali olarak görürürz dedi..ben de yanaşmadım evde kilerde öylece duruyor..sizce yemeyemi başlasem ...:) klomen de kullananyaım dr.a demeyeyim...burada kızımda hamilleiğimde kan pıhtılaşması çıktı kanı sulandırıcı iğne oldum...ondan önce kürtajım var kromozom eksikliği çıktı Allah tan düşük olamuş...ÇOk şükür ki...Rabbim Aslında herşeyin en doğrusunun veriyor..ben çok aglamıştım ilk kürtajımda ama sonra sevindim....daha sonra kıızım oldu iğne yedim...ama saglıklı oldu şükürler olsun....şimdide bir bebek daha istiyorum ikiz olursa ne ala..Rabbim hayırlısını versin..
Merhaba Hanımlar. Size klomen ile ilgili ben de bir soru sorabilir miyim. Benim 4 ay önce doğal yolla oluşan ikiz gebeliğim rahimimdeki miyomlar yüzünden sonlandı. Bende sizin gibi ikiz bebek çok istiyorum. Haftaya miyomlarımı aldıracam. Ve yeniden hamile kalmak için çalışcam Allahın izniyle inşallah. Fakat yeniden ikiz hamileliğim olmayabilir. Yumurtalıklarımda problem yok. Bende klomen kullansam sıkıntı çıkar mı?
juliacım ilk bebeğinde nasıl oldu peki yumurtalama günü mü? yoksa adetten hemen sonra mı...ilişkiniz?erkek bebek için soruyorum ..Tabiki Önce Allahım sağlıklısını versin ama insanın aklından geçiyor canım yaa..cinsiyeti benim bir kızım var ..2 cide de erkek istiyoruz..:)))
slm canım doktor kac cm oldugunu soylememestı ama bırden fazla yumurtan fazla gelsımıs dedı sadece....
ve dun sabah da lekem geldı bugun de aynen devam edıyo afedersınzı kanama gıbı ama hep sıyah sıyah gelıyor ...
yanı ılk ay tecrubesızlıkle sonuclandı sanırım bakalım cars kontrole gıdıcem ınsallah kıst olmamıstır yada atıyorumdur belkı de
bana yine erkek görünüyor takvimlere göre :) Hayırlısı ya,Hayırlı sağlıklı evlatlar olsun
cnm ben çok araştırdım bu klomeni ama herkes kendisi karar verir neticede sonuçlarına kendisi katlanacak ben dr a birebir sormadım ama ablam dr kadın doğumcu arkadaşları ile görüştü sorun olmaz demişler benim kızım 11 yaşında 4 aydır olmadı bebek ben hızlandırmak istedim yaşım 30 bence yinede bir dra danış derim ben klomen kullandığım ay yumurta takibi oldum kist oluşur falan diye şükür oluşmadı:Saruboceq:
kist olsa bile genelde adetle beraber atılıyormuş klomen kulladığım geçen ay benimde siyah siyah oldu hatta tuhafıma gitti hiç öyle olmazdı benim ve çok ağrılı adet oldum bu ayda kullanacakmısın sen bu arada bende çaşamba günü yumurta takibni için gideceğim dra
Teşekkür ederim cevaplarınız için hanımlar. Dediğiniz gib doktora danışayım. Büyük ihtimalle doktorum vermez ama denemekte fayda var. Sağolun.opuyorumnanaktan
İnşallah gönlünüze göre olsun :)
Ben oğluma da aynı ay hamile kalmıştım birer hafta arayla doğacaklar :)