Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

Tamam okuyayım,iş yerimdeyim şimdi arada bakabiliyorum,arada da hasta bakmam lazım :)

Ben bunları oğlumda yaşadım ,iki taneyi nasıl başaraca mbilemiyorum :)

Ben bunları oğlumda yaşadım ,iki taneyi nasıl başaraca mbilemiyorum :)

Allah o kolaylığı sana verecektir eminim sen şimdi bunları düşünme güzellikleriğni düşün bence:1hug:

kızlar hamile kaldığınız da bu çin takvimlerine riayet ettiniz mi? benim ilk kızımda çıkıyor islami takvimmi ne deniliyor ...forumlarda var bende paylaştım hatta ...ben klomen kullansam diyorum 3 ay oldu tık yok..ikiz istiyordum bende yaşım 33 geçiyoor artık sizler daha gençsinizdir...şimdi meraklandım...aslında bir ot vardı elimde yendiğinde ikiz oluyormuş dir...ama dr.um senin hamilelğin zor bir de ikiz olursa olmaz dedi..bide biz ikiz gebelikleri anomali olarak görürürz dedi..ben de yanaşmadım evde kilerde öylece duruyor..sizce yemeyemi başlasem ...:) klomen de kullananyaım dr.a demeyeyim...burada kızımda hamilleiğimde kan pıhtılaşması çıktı kanı sulandırıcı iğne oldum...ondan önce kürtajım var kromozom eksikliği çıktı Allah tan düşük olamuş...ÇOk şükür ki...Rabbim Aslında herşeyin en doğrusunun veriyor..ben çok aglamıştım ilk kürtajımda ama sonra sevindim....daha sonra kıızım oldu iğne yedim...ama saglıklı oldu şükürler olsun....şimdide bir bebek daha istiyorum ikiz olursa ne ala..Rabbim hayırlısını versin..

Merhaba Hanımlar. Size klomen ile ilgili ben de bir soru sorabilir miyim. Benim 4 ay önce doğal yolla oluşan ikiz gebeliğim rahimimdeki miyomlar yüzünden sonlandı. Bende sizin gibi ikiz bebek çok istiyorum. Haftaya miyomlarımı aldıracam. Ve yeniden hamile kalmak için çalışcam Allahın izniyle inşallah. Fakat yeniden ikiz hamileliğim olmayabilir. Yumurtalıklarımda problem yok. Bende klomen kullansam sıkıntı çıkar mı?

Bence doktorunuza sorun klomen biliyorsunuz kiste de sebep olabiliyor,yok yere başka sorunlarla karşılaşmayın derim,ben her iki gebelikte de 6 ay kendimiz deneyip bebk olmayınca doktora gittik hatta ilkinde bilinçsiz de olsak 1 sene korunmadığım halde olmamıştı bebğim.

slm canım doktor kac cm oldugunu soylememestı ama bırden fazla yumurtan fazla gelsımıs dedı sadece....
ve dun sabah da lekem geldı bugun de aynen devam edıyo afedersınzı kanama gıbı ama hep sıyah sıyah gelıyor ...
yanı ılk ay tecrubesızlıkle sonuclandı sanırım bakalım cars kontrole gıdıcem ınsallah kıst olmamıstır yada atıyorumdur belkı de

valla drun zor olur dediyse vardır bi bildiği ikiz isterken daha çok üzme kendini oluruna bırak bir kaç aydaha bence

juliacım ilk bebeğinde nasıl oldu peki yumurtalama günü mü? yoksa adetten hemen sonra mı...ilişkiniz?erkek bebek için soruyorum ..Tabiki Önce Allahım sağlıklısını versin ama insanın aklından geçiyor canım yaa..cinsiyeti benim bir kızım var ..2 cide de erkek istiyoruz..:)))

cnm ben çok araştırdım bu klomeni ama herkes kendisi karar verir neticede sonuçlarına kendisi katlanacak ben dr a birebir sormadım ama ablam dr kadın doğumcu arkadaşları ile görüştü sorun olmaz demişler benim kızım 11 yaşında 4 aydır olmadı bebek ben hızlandırmak istedim yaşım 30 bence yinede bir dra danış derim ben klomen kullandığım ay yumurta takibi oldum kist oluşur falan diye şükür oluşmadı:Saruboceq:

Yumurtlama günü olmuştu sadece, zaten yabancı sitelerde de erkek bebek için özellikle yumurtlama günlerini tercih edin diye öneriyor.

şimdiye kadar baktığım herkeste tuttu çin takvimi bende oraya bakıyorum sende bak istersen bi ama yaşını ayına kadar iyi hesaplamalısın malum aydan aya yaştan yaşa cinsiyet değişiyorkaydirigubbakcemile3

bana yine erkek görünüyor takvimlere göre :) Hayırlısı ya,Hayırlı sağlıklı evlatlar olsun

kist olsa bile genelde adetle beraber atılıyormuş klomen kulladığım geçen ay benimde siyah siyah oldu hatta tuhafıma gitti hiç öyle olmazdı benim ve çok ağrılı adet oldum bu ayda kullanacakmısın sen bu arada bende çaşamba günü yumurta takibni için gideceğim dra

bana yine erkek görünüyor takvimlere göre :) Hayırlısı ya,Hayırlı sağlıklı evlatlar olsun

bnimde bu ay hamilelik olursa erkek görünüyor zaten kızım vardı çok çok iyi olur ama ikiz olsun bir kız bir erkek olsun çok isterim doğrusua.s

Teşekkür ederim cevaplarınız için hanımlar. Dediğiniz gib doktora danışayım. Büyük ihtimalle doktorum vermez ama denemekte fayda var. Sağolun.opuyorumnanaktan

ınşallah gönlünüze göre olsun :)
Ben oğluma da aynı ay hamile kalmıştım birer hafta arayla doğacaklar :)

canım sanırım bu ay da kullanırım ama tek doz kullanırım gecen ay gunde ıkı vermıstı doktor fazla olunca tek doze ındırecek galıba ...
ınsallah senın de guzel ve saglıklı yumurtan olusmus olu hayırlısı bakalım ...
benım ılk olacak nasıbse daha 1.5 yıl oldu evlenelı ekımden berıde korunmuyoruz hayılrlısı bakalım

Teşekkür ederim cevaplarınız için hanımlar. Dediğiniz gib doktora danışayım. Büyük ihtimalle doktorum vermez ama denemekte fayda var. Sağolun.opuyorumnanaktan

rica ederiz cnm herşeyin hayırlısı ikiz bebeği çok isteyenlerin çoğnda oluyormuş Allah isteyene veriyor demekki vermiyorsada bir hikmet vardır mutlakaa.s

İnşallah gönlünüze göre olsun :)
Ben oğluma da aynı ay hamile kalmıştım birer hafta arayla doğacaklar :)

bakarsın aynı güne denk gelir topluca doğum günü olayını halledersinizkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…