canım senin ne kadar geçti eğer klomen kullandıysan klomen gecikme yapıyo
benim adetlerim normalde 24 gündür ama klomen 28 güne çıkardı
canım tşk ederim sen de hayırlı haber alırsın umarımk benim 28 gün olurdu bugün 30 gün oldu iki gün geçti hala tık yok
merve çok üzüldüm ben iş yerinde değildim zar zor bir yerden açtım neti. sakın kendini hırpalama rabbim herşeyin hayırlısını verir benneyaptımki
heoz canım şarzım bitti haber veremedim kusura bakma...
önemli değil cnm ben çıkıyorum yarın görüşürüz kendine iyi bak bebiş
merve çok üzüldüm ben iş yerinde değildim zar zor bir yerden açtım neti. sakın kendini hırpalama rabbim herşeyin hayırlısını verir benneyaptımki
sonunda doktorum beni aradı çok üzüldüm dedi 1 hafta kadar bekleyelim regli olmazsa kan tahlilini tekrar edelim olursa tekrar ilaç yok dinlensin biraz dedi zaten etkisi diğer ayda devam eder dedi .
bende ona karar vermiştim zaten ben bu ay olamyışını çok takmama bağladım inanın korunmadığım ve düşünmediğim üç denememde hamile kalmıştım 2 si dış gebelik bile olsa kismet yani artık internetten sadece bunları araştırmaktan siteleri ezber yapmaktan sıkılçdım okuduğum bir habere kafam takılarak geçen günlerden sıkıldım oluruna bırakacağım kismetimde ise olur ben istiyoırum o yüzden rahatladım.
tabi rahatlamamda annemle yaptığım konuşmanın ve eşimle yaptığım konuşmanın etkisi var ama takmıyacağım artık
merve heozz günaydın kızlar
günaydın cnm
günaydın
merve daha iyisindir inş. cnm bu ay bendede yok sanırım ateşim düştü çünki çok moralim bozuldu benimde hayırlısı artık napalım
http://www.fertilityfriend.com/home/2e9bfd
heoz bi daha bi test yapsana canm ya idrar ya kan, benim hala umudum var....
iyim hayatım çok iyim hatta artık biran önce regli olayım diye bekliyorum.ne yapalım kismet bu kadar takmamak lazım aslında benimki bu ay ondan olamdı ben kendimi tanıyorum .
dur bakalım seninde ateşin düşsede hala regli olmadın değil mi? belli olmaz inş hamilesindir.valla artık umutla senin haberini bekliyorum.
bebikim sen ne durumdasın şeker