Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

selam kızlar,merve herkes hamile bi ben kaldım derken az kaldı hayallerine hadi bakalım hayırlısı.kızlar benimde bulantım var çok kötü bişey.heoz seni de merakla bekliyorum:dance:

geçmiş olsun cnm biraz sabretmen gerekcek geçmesi için. bu arada bende kendimi merakla bekliyorum:roflol:

rabbim yar ve yardımcın olsun asla negatif düşünüp vücudunu yönlendirme olurmu herşey normal diye düşün

bebikim ben gelemezsem öğleden sonra mervenin sonucu belli olunca bana msj atabilirmisin cnm ya

kızlar selam ben cmt.sabahı test yaptım negatif çıktı.ama iğneyi vurulduğumun 9.günüydü.adetimin 25.günüydü. henüz erken mi dersiniz?böyle bişey varsa sonradan pozitife dönebilir mi dersiniz?öpüldünüz...
bu arada moralim çok bozuk...

bence erken yapmışsın, bence 3-4 gün sonra kan testi yaptır...erkenden moralini bozma hemen çıkmayabilir değerler..

sabırsızlık işte yaptırıyor bendede çıkmadı ama hala regl olmadım ve az önce kan verdim ve öğleden sonra öğreneceğim bakalım kismet diyelim doktor bile soruyo sabah bulantısı varmı gögüslerin ağrıyo mu di,ye b,işey diyemedim yaaa var desel çıkmazsa diyee allahım neolur hayırlı haberler duyur bu topicteki tüm bebek isteyenlere :Saruboceq:

bende ikiz sahibi olmak istiyorum klomenle
bide Clomifen varmis duyan varmi
aralik itibariyle basliycam calismalara

Son düzenleme:
merve saat kaçta alıcaksın sonucunu hemen bize hbr ver inşallah güzel hbrler gelir :ecrin_bebek:

hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz.hayırlı ve sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah bir an önce...:lepi:

hedarzu canım sende su gibi akıntı oldu mu adet gününe yakın, bi de sen testi iğnenin ve adetin kaçıncı gününde yaptın? bilgi verir misin...tebrik ederim bu arada.Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin...alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

canım ben iğne yaptırmadım kendiliğinden çatladı klomen kullandım sadece akıntım adete yakın arttı daha önce yoktu.teşekkür ederim iyi dileklerin iğneden sonra 12. gün yap testi bence

arya senin ne zaman belli oldu ikiz olduğu ben adete göre 4+3 görünüyo ama geç döllenme oldu ne zaman gitsem acaba doktora

5 haftanın sonuna doğru öğrendim canım.bol su iç idrara sıkışta git kese daha rahat görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…