- 8 Şubat 2010
- 1.745
- 4
tebrik ederim hamilesin benimki sap gibi belirgin tek çizgi çok mutlu oldum inş. ikizdir:lepi:
aynen benimkide sap gibi tek çizgi idi acaba çıkarmı ben mi göremiyorum diye çok b aktım yoktu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebrik ederim hamilesin benimki sap gibi belirgin tek çizgi çok mutlu oldum inş. ikizdir:lepi:
hedarzu bence sen kocanla bi sevinç yaşaaa...sonrada kanına baktır doktorun şuan yapabileceği bişey yok.ayy çok sevindim valla allah daim etsin.hadi heoz,bebikim sıra sizlerde mervede
aynen benimkide sap gibi tek çizgi idi acaba çıkarmı ben mi göremiyorum diye çok b aktım yoktu
ilk hamile arya_
Heoz canım sana daha var zaten! ikimizinde regyli dönemi aynı hayırlısı olur niş! bu ay regyli olursam klomene başlıyorum!35.9 du
call hoşgeldn canım nasılsın?
ya hepinize çokkk teşekkür ederim en büyük belirtim adet olacakmışım gibi kasıklarımın ve belimin ağrışı bide bugün sol göğsüm ağrıdı ama şişlik olmadı bende inşallah sizlerdende bu güzel hbri alıcaz ben inanıyorum :ecrin_bebek:
ateşini ve birlikteliklerini düzenli kaydet reglinin birinci günüden itibaren call
ateşini ve birlikteliklerini düzenli kaydet reglinin birinci günüden itibaren call
hedarzucum ben adetim 5 gün geçtikten sonra test yaptığım için iyice iki çizgiydi.ama dediğim gibi silik bile olsa hamilesin yaniiii...
inşallah bide ikiz oluyomuş iki yumurtam vardı çünkü zemuszemus
canım yapmıştım bi ay sonra sıkılıp bırakmıştım hatırlıyosun demi! bu ay tekrar olmassa yapıyım ama yumurta takibide yaptırıcamya! inş bu ay kurtuluşu yok bebişimin!