Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

Heoz canım sana daha var zaten! ikimizinde regyli dönemi aynı hayırlısı olur niş! bu ay regyli olursam klomene başlıyorum!35.9 du

hedarzu bence sen kocanla bi sevinç yaşaaa...sonrada kanına baktır doktorun şuan yapabileceği bişey yok.ayy çok sevindim valla allah daim etsin.hadi heoz,bebikim sıra sizlerde mervede

hayırlısı bakalım bide düşünsenize topiğin tümü ikiz hamile kalıyormuş bi yere giderseniz gebertirim valla:eek:klava:

Heoz canım sana daha var zaten! ikimizinde regyli dönemi aynı hayırlısı olur niş! bu ay regyli olursam klomene başlıyorum!35.9 du

ateşini ve birlikteliklerini düzenli kaydet reglinin birinci günüden itibaren call

ya hepinize çokkk teşekkür ederim en büyük belirtim adet olacakmışım gibi kasıklarımın ve belimin ağrışı bide bugün sol göğsüm ağrıdı ama şişlik olmadı bende inşallah sizlerdende bu güzel hbri alıcaz ben inanıyorum :ecrin_bebek:

valla helal olsun topiği açalı 3 hafta oldu 2 hamile var şimdiden üstelik biri ikiz hadi bakalım bereketli topik:teytey::nazar:

ya hepinize çokkk teşekkür ederim en büyük belirtim adet olacakmışım gibi kasıklarımın ve belimin ağrışı bide bugün sol göğsüm ağrıdı ama şişlik olmadı bende inşallah sizlerdende bu güzel hbri alıcaz ben inanıyorum :ecrin_bebek:

bence bende hamileyim bendede göğüs şimliği yok arada karnıma ağrı giriyor uterusun olduğu yere

ateşini ve birlikteliklerini düzenli kaydet reglinin birinci günüden itibaren call

hedarzucum ben adetim 5 gün geçtikten sonra test yaptığım için iyice iki çizgiydi.ama dediğim gibi silik bile olsa hamilesin yaniiii...

canım yapmıştım bi ay sonra sıkılıp bırakmıştım hatırlıyosun demi! bu ay tekrar olmassa yapıyım ama yumurta takibide yaptırıcamya! inş bu ay kurtuluşu yok bebişimin!

hedarzucum ben adetim 5 gün geçtikten sonra test yaptığım için iyice iki çizgiydi.ama dediğim gibi silik bile olsa hamilesin yaniiii...

eğer regliyi 5 gün tutmayı başarırsam bende beklicem ya:roflol:

canım yapmıştım bi ay sonra sıkılıp bırakmıştım hatırlıyosun demi! bu ay tekrar olmassa yapıyım ama yumurta takibide yaptırıcamya! inş bu ay kurtuluşu yok bebişimin!

olsun ben hem yumurta takibi hem ateş ölçümü yaptım ne olup bittiğini biliyorsun böylece

heoz bendede aynen öyle oldu halada oluyo hadi inşallah ya sizin için dua ediyorum şimdi

X