Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

merve bende regl olcak gibi ağrı çektim dün dün ama olmadım inşallah olmayız hepimiz

arya bişey sorcam senin kaç yumurtan oluşmuştu dış gebelik geçirdiğin tarftada varmıydı yumurta bilgi verirsen çok sevinirim. canım

canım benim 2 yumurtam oluşmuştu dış gebelik geçirdiğim taraftaydı.ya doktorun okadar çok haastası vardıki nerdeyse ayakta bakacaktı ultrasonla.tamam çok güzel yumurtaların çok olgun dedi gönderdi beniakannehir

günaydın ben hala regl olmadım bugün israr testi yapıcam kan vermek için vaktim yok çalışıyorum bakalım bi idrarda çıkmazsa kanda baktırırım.merve heoz bebikim inşallah hepimiz güzel haberleri alırız bu ay zemuszemus

inşallah güzel haberler verin bizee :Saruboceq:

kızlar hadi hepiniz yapın idrar testi beni de gaza getirceksinizz daha 10 gün var ama kaydirigubbakcemile3

canım napim ama anlamıyorum ben tablodannn, yüksek kalması lazım ya hamilelik için öyle okudum, sana ondan sordummm, muckk kızma bana

kızmadım cnm ya acaba haklımısın diye tekrar tekrar baktım ama dün bi haller oldu benim rahimde çok sancı yaşadım kıvrandım resmen

heoz iki tablo birbirine çok benziyor.arkadaşım ölçerdi ateşini.yumurtlamamı çatlamamı bilmiyorum ama vucut ısısının çok düştüğünü söylemişti.bence birşeylerin olması için düşmeside gerekiyor.herşey bir yana bence bu ay sen hamilesin

kızmadım cnm ya acaba haklımısın diye tekrar tekrar baktım ama dün bi haller oldu benim rahimde çok sancı yaşadım kıvrandım resmen

yumurtan çok iyiydi :nazar: heozz, inş. başarılı geçti bu ay senin için, bana öyle geliyor..ısına çok takılma sabah kalktım diyorsun ya o etkiler..

X