Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

merhaba bayanlar.. Bende ilk defa klomen kullandım dün bitti pazartesi de dr gideceğim.. Akıntım 4. haptayken felan baya vardı. Şimdi azar azar geliyor. Bazen de kasığıma kısa süreli ağrı giriyor bu yumurtanın büyüdüğüne işaret olabilir mi.. Bir de eşimle bir iki gündür deniyoruz ama asıl ilişki doktora görünüp yumurta büyüyünce ve iğne olduktan sonra mı sonuç veriyor ben erken yumurtlama da olaiblir ya da o zaman bir aksilik çıkar diye şimdiden deneyelim dedim... Çatlatma iğnesi yumurta kaç mm olunca yapılıyor..

canım cv vereyim sana iğne 18 mm ve üzeri ise yapılıyo ve evet gerçekten işe yaraması için doktorun bahsettiği tarihler önemli ama sperm 3 gün yaşıyo yinede denk gelmez ama

canım cv vereyim sana iğne 18 mm ve üzeri ise yapılıyo ve evet gerçekten işe yaraması için doktorun bahsettiği tarihler önemli ama sperm 3 gün yaşıyo yinede denk gelmez ama

merve durumlar nasıl sendebilmiyorumkismile

merve durumlar nasıl sendebilmiyorumkismile

canım ya moral olarak iyim aslında dün gece kötü idim ağızımda garip tat aynı işyerinde arkadaşıma dedim oda bende de var dedi tansiyonum düşüyor yaa hamilemiyim ben yaaaaaaaaaaaaaaaa:CüvCüv:

canım ya moral olarak iyim aslında dün gece kötü idim ağızımda garip tat aynı işyerinde arkadaşıma dedim oda bende de var dedi tansiyonum düşüyor yaa hamilemiyim ben yaaaaaaaaaaaaaaaa:CüvCüv:

yarın sabah idrar testi yapıp gelmeye ne dersin sen yaparsan bende yaparımolumunekankayizsmile

yarın sabah idrar testi yapıp gelmeye ne dersin sen yaparsan bende yaparımolumunekankayizsmile

ben iki gün önce yaptım çıkmadı ki şimdi çıkarmı idrar için regli geçsin diyolar yaaa
ay yapsak mı ya çıkmazsa moralim de bozulur yaaa

slm kızlar benimde bugün regl günüm hala olmadım ama olucam galiba kasıklarım ve belim çok ağrıyo bakalım geç yumurtladım ama normal regl tarihim 20 mayıstı inşallah hepimiz güzel haberleri alırız

slm kızlar benimde bugün regl günüm hala olmadım ama olucam galiba kasıklarım ve belim çok ağrıyo bakalım geç yumurtladım ama normal regl tarihim 20 mayıstı inşallah hepimiz güzel haberleri alırız

ay hadi inş hamilesindir.:CüvCüv:

selam canım hoşgeldin, aslında kan da çıkardı senin, eğer olmazsan bugün, yarın test yapsana? inş. güzel haberlerle gelirsin. :Saruboceq:

ama geç yumurtlamam korkutuyo beni adetim o yüzden gelmemiş olabilirmi 11 inde çatladı yumurtam yarın idrar testi yapsam çıkarmıki acaba

ama geç yumurtlamam korkutuyo beni adetim o yüzden gelmemiş olabilirmi 11 inde çatladı yumurtam yarın idrar testi yapsam çıkarmıki acaba

yarın kanda çıkar canım, idrarı sanmıyorum ama istersen dene.. sen bilirsin..

hadi bakalım hayırlısı 11 de yumurtlamış olsan bile kanda çıkar bence kan testi ver sen

tmm bekleyelim o zaman pazartesiyi

ağızda kuruluk ve metal tadı halsizlik uyku hali,(tabi dün geceki uykusuzluğumda buna neden olabilir) eklem yerlerimde ağrı.
gögüslerime giren ara sıra sızlama benzeri ağrı.
kasık bölgesinde oluşan ara sıra ağrı
şuan bunları yaşıyorum.

ağızda kuruluk ve metal tadı halsizlik uyku hali,(tabi dün geceki uykusuzluğumda buna neden olabilir) eklem yerlerimde ağrı.
gögüslerime giren ara sıra sızlama benzeri ağrı.
kasık bölgesinde oluşan ara sıra ağrı
şuan bunları yaşıyorum.

şu ağız tadı ve kuruluk dışında senle aynı belirtilerdeyiz inş. ikimizde tuttururuz ve isteyen herkez hedarzu sende tabeolumunekankayizsmile

şu ağız tadı ve kuruluk dışında senle aynı belirtilerdeyiz inş. ikimizde tuttururuz ve isteyen herkez hedarzu sende tabeolumunekankayizsmile

İnan oturduğum yerde 1 litreyi geçk,n su içtim ağızından bal damlıyo inş hamişizdir.nasıl istiyorum sorma bu sefer diğerinde olduğundan daha da kokoş olacağım :lepi:

selam kızlar.heoz.merve sizleri merak ediyorum doğrusu girip bakıyorum ne alemdeler diye.p.tesi haberlerinizi bekliyorum ama erkenden yaptırmayın derim ben testi.çıkmaz çıksada arada bi şey çıkar kafanız iyice karışır.merve sen biraz hastalık durumuna getireceksin bu hamilelik meselesini çok abartıyorsun daha kızın da çok büyük değil sanırım.heoz daha soğukkanlı.merve eşinle otur ve bol bol onla konuşun insanın eşi verir en büyük morali .Kendi kendine konuştuğundan geceleride uykuyu yitirmişsin bence.bende ikizlerimle oturuyorum kızlar iyiyim çok şükür bulantılarım var ama idare ediyorum.

İnan oturduğum yerde 1 litreyi geçk,n su içtim ağızından bal damlıyo inş hamişizdir.nasıl istiyorum sorma bu sefer diğerinde olduğundan daha da kokoş olacağım :lepi:

merve şekerini ölçtür bitane bukadar su neden içiyorsun.kokoş derken hayatım hamileykenmi.benim kızımı kardeşim sanıyorlardı bazıları.şimdi hamileyim kimse inanamıyor.evlisin.çocuğun var,hamilesin,vay bee diyorlar benimde göğsüm kabarıyor ne yalan söyleyim.genç olmak ve güzel görünmek çok güzel.ajda pekken nekadar mutludur genç göründüğü için.lepi:

merve şekerini ölçtür bitane bukadar su neden içiyorsun.kokoş derken hayatım hamileykenmi.benim kızımı kardeşim sanıyorlardı bazıları.şimdi hamileyim kimse inanamıyor.evlisin.çocuğun var,hamilesin,vay bee diyorlar benimde göğsüm kabarıyor ne yalan söyleyim.genç olmak ve güzel görünmek çok güzel.ajda pekken nekadar mutludur genç göründüğü için.lepi:

aa harikasın. evet biraz takıntı haline getirdim bu işi galiba kendimi yıpratıyorum.farkındayım enge olabildiğim kadar olacağım ne kadar başarıırsam .canım suyu ben hep çok içerim yani olduğumdan beridir çok içerim bişeyciğim yok şeker için dedim.eşim sağlıkçı olduğu için düzenli doktor kontrolumuz yapılır .

ama senin adına çok sevindim allah hayırla doğurmayı da nasip etsin .:Saruboceq:

selam kızlar.heoz.merve sizleri merak ediyorum doğrusu girip bakıyorum ne alemdeler diye.p.tesi haberlerinizi bekliyorum ama erkenden yaptırmayın derim ben testi.çıkmaz çıksada arada bi şey çıkar kafanız iyice karışır.merve sen biraz hastalık durumuna getireceksin bu hamilelik meselesini çok abartıyorsun daha kızın da çok büyük değil sanırım.heoz daha soğukkanlı.merve eşinle otur ve bol bol onla konuşun insanın eşi verir en büyük morali .Kendi kendine konuştuğundan geceleride uykuyu yitirmişsin bence.bende ikizlerimle oturuyorum kızlar iyiyim çok şükür bulantılarım var ama idare ediyorum.

ben normalde adetime 2 gün kala mutlaka kan testi yaptırırdım bu gün 2 gün kaldı ama yaptırmak gelmedi içimden bide ovülasyonun geç olduğunu biliyorum geçen ay 4 gün geçmişti bu sebeple belkide daha sakinim mervenin ilk klomen ayı o yüzden heyecanlı biraz inş. allah kalplerimize göre verir. senin iyi olmana sevindim sanırım 6 haftalıksın mide bulantıları başlıyor demek o haftalarda benim kızımda 3 ay bitince başladı 6. aya kadar yoğun bulantılar devam etmişti bakalım bu sefer nasıl olacak önümüzdeki hafta içi belli olur durumlarımız senin ikiz gebeliğini juliaya söyledim çok sevindi.

X