- 31 Mart 2017
- 684
- 560
- 44
Canim benim inşallah iğne etkisi değil melek etkisidir.bu arada fotodan daha net fotoda çıkmıo
imşallah canım inşCanim benim inşallah iğne etkisi değil melek etkisidir.
Doktorum sözde ikiz bu ay kesin diyordu teki bile yok adet bekliyorumKlomen kullanip ikizine ucuzu olan var mı bu sayfada :))
Silik de olsa bariz bu gebelik inşallah iğne etkisi değildir bebeğimiz bizledir.dayanamadım erken gebelik testi yaptım çok silik
zaten daha önce kandada bsktrmıştım pazartesi 3 çıkmıştı beta ilacın etkisimi öyle olsa gecen pazartesi yüksek çıkmazmıydı yaaa ilkkez görüyorum silikte olsa
melekeda minnak123456789minnak
Yazılarımı takip ettiysen bunu bu ay ben yaşadım ilk gittim solda 3 yumurta var sağda hiç yok üzüldüm. Çatlama iğnesi vurulacağım zaman doktor sağda da 2 minik oluşmuş dedi sonra ilişki vs oldu tekrar kontrole gittim sağda da ikisi çatlamış doktor iki kez daha çalışmamı önerdi, yani ben 10 gün arayla bi sol taraf için bi sağ taraf için çalışmaya başladım. Ama solda 3 taneden biri çatlamış sağlıklı mı bilmiyorum inşallah sana umut olmuştur çünkü geç döllenme olabilir adet olana kadar çalışmayı bırakmamak gerekNormal testle yaptinmi canim ve bugün iğnenin kaçıncı günü. Birde sana birşey sormak istiyorum şimdi biz bu iğneleri olduktan 36 sonra yumurta çatliyormus peki daha sonra klomen etkisiyle tekrar gelişen yumurta oluyormu ve bir kaç gün sonra tekrar çatlama oluyormu
İnşallah rabbim gönlüne göre verir Canm üzülme Allah'ım hiç birinize bekletmeden hayırlı evlatlar versin inşallahDoktorum sözde ikiz bu ay kesin diyordu teki bile yok adet bekliyorum
Harika Allah bebeğini sağlıkla kucağına alacağın günü de göstersin hemen yarın kan testi yap doktora göster bizi de haberdar etkızlar evde gebelik testim yok bugün bat günüm ov testi çift koyu çıktı
Harika Allah bebeğini sağlıkla kucağına alacağın günü de göstersin hemen yarın kan testi yap doktora göster bizi de haberdar et
Ya kızlar kusura bakmayin başka bir topige sormuştum cevap alamayınca kopyala yapıştır yaptim pek beceremedim ama konu belli lütfen bana bir cevap verin< Önceki1136613671368136913701371
- Acil kızlar ne olur bana bir akil verin geçen hafta iğnenin 11.gunu test negatif çıkınca duphaston,estrofem,agnucaston içmeyi canim sıkıldı bıraktım dün değil önceki gün cuma günü yani iğnenin 15.gunu test yine negatif cıktı doktorumu aradım adet olmadım ilaçları bıraktım dedim testi pazartesi tekrarla dedi eşimde dün bugün ruh halimden dolayı test yap kesin hamilesin dedi yarı şaka ile bende bugün sabah test aldım saat 11 gibi yaptim çıkmadı yine oturdum ağladım kalktım dışarı çıktım akşam eve geldiğimde bir sinirle testi çöpe atayim dedim hayali çizgiyi gördüm test beklediği için olabilirmi varmi böyle birşey yaşayan ve hala adet olmadım geçmiş yaptığım testlerde iki geçtiğinde bile hayaleti bile cikmiyordu
32 dakika önceŞikayet EtFavorilere Ekle
+ Çoklu AlıntıCevapla
- Forumlar>Tüp Bebek Özel Bölüm>
Ara
Önemli uyarı, mesajlaşma yöntemi dönem dönem yönetim tarafından kontrol edilmektedir !
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren kadinlarkulubu.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.
Kadinlarkulubu.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve avukatımız size yazılı/sözlü geri dönüş yapacaktır.
A Forum StyleForum software by XenForo™
Quality Add-Ons by WMTech
Certain add-ons by avforums.com
Add-ons by Brivium
O hayali çizginin oluşması için 20 birim beta hcg gerekli ve 5i geçince resmi hamilesin. Yarın sabah hastane açıldığı gibi kan testine git bizi de haberdar etYa kızlar kusura bakmayin başka bir topige sormuştum cevap alamayınca kopyala yapıştır yaptim pek beceremedim ama konu belli lütfen bana bir cevap verin
Çok hayali bir çizgi vede saatler sonra cıktı ben umitlenmek istemiyorum test beklediği için olabilir diye ama kesin olmadığı zamanlarda ölüsü bile çıkmıyor çizginin eski testler duruyor hep ilaçları bırakali 7 gün oldu hala adet olmadimO hayali çizginin oluşması için 20 birim beta hcg gerekli ve 5i geçince resmi hamilesin. Yarın sabah hastane açıldığı gibi kan testine git bizi de haberdar et
Yok yoksa ölüsü çıkmaz dediğiniz gibi. Mesela benim 10. gün iğne etkisi silik pozitifti. 11. gün yaptım negatif, aradan 24 saat geçti hala bile kontrol ettim negatif. Yani yoksa yok. Yarın iğnenin 13. günü her gün test yapmaya başlayacağım inşallah pozitif çıkar.Çok hayali bir çizgi vede saatler sonra cıktı ben umitlenmek istemiyorum test beklediği için olabilir diye ama kesin olmadığı zamanlarda ölüsü bile çıkmıyor çizginin eski testler duruyor hep ilaçları bırakali 7 gün oldu hala adet olmadim
Of canim ya her seferinde darmadağınık oluyorum kocacığım zavallı artık baba olamamaktan çok ben darmadağınık oluyorum diye üzülüyor halbuki onun benden daha hevesle bekliyor olması gerekiyor oglen test negatif çıkınca oturdum ağladım yemin olsun bebek avutur gibi avuttu kucağında uyuttu ya uyanincada dışarı çıktım geldim testi çöpe atacaktım ki hayalet gibi çizgiyi gördüm eşim gece çalışıyor zavallım umutlanmayayım diye canim test çubuğundan kaynaklanıyordur diyor ne olur heveslenme toparlanman çok zor oluyor diyor off ya offf her seferinde yeni bir umut adet olsam hepsi bitecek yeni serüven başlayacak oda yok hep umut kırmızılar gelene kadar Allah yardımcımız olsunYok yoksa ölüsü çıkmaz dediğiniz gibi. Mesela benim 10. gün iğne etkisi silik pozitifti. 11. gün yaptım negatif, aradan 24 saat geçti hala bile kontrol ettim negatif. Yani yoksa yok. Yarın iğnenin 13. günü her gün test yapmaya başlayacağım inşallah pozitif çıkar.
Ben de istiyorum eşimle mutlu yuvamıza bir bebe gelsin... Bugün 13. gün test negatif. Demek ki ilk çatlayan yumurtam döllenmemiş o döllense 10 günü geçti kesin görünürdü. İnşallah bu sağdaki ikisi döllenir onlarda ancak ayın 21inde belli olabilir sanıyorum... Nolur bu ay olsun öyle ihtiyacımız var ki eşimle...Of canim ya her seferinde darmadağınık oluyorum kocacığım zavallı artık baba olamamaktan çok ben darmadağınık oluyorum diye üzülüyor halbuki onun benden daha hevesle bekliyor olması gerekiyor oglen test negatif çıkınca oturdum ağladım yemin olsun bebek avutur gibi avuttu kucağında uyuttu ya uyanincada dışarı çıktım geldim testi çöpe atacaktım ki hayalet gibi çizgiyi gördüm eşim gece çalışıyor zavallım umutlanmayayım diye canim test çubuğundan kaynaklanıyordur diyor ne olur heveslenme toparlanman çok zor oluyor diyor off ya offf her seferinde yeni bir umut adet olsam hepsi bitecek yeni serüven başlayacak oda yok hep umut kırmızılar gelene kadar Allah yardımcımız olsun
mrba bn klomen kullandim bugun 21.gunum progesteron testi yaptrdim 33.27 cikti doktr yumurtlaman baslams dedi . Adetime 7 gun var ama hamilemiyim acaba cok sabrsizlanyrm sizce ??Çok hayali bir çizgi vede saatler sonra cıktı ben umitlenmek istemiyorum test beklediği için olabilir diye ama kesin olmadığı zamanlarda ölüsü bile çıkmıyor çizginin eski testler duruyor hep ilaçları bırakali 7 gün oldu hala adet olmadim
Ben bugün sabah kırmızılara kırmızı halı sermek zorunda kaldım sevgili davetsiz misafirim beni bu ayda hayal kırıklığına uğrattı. Kendimi bu ay kışla tüp bebek merkezine teslim ediyorum bakalım süreç nasıl gelişecek çok istiyorum bir bebeğim olsun sevdiğim insanla ikimize ait bir parça mutluyum mutluluğum taclansin istiyorum.mrba bn klomen kullandim bugun 21.gunum progesteron testi yaptrdim 33.27 cikti doktr yumurtlaman baslams dedi . Adetime 7 gun var ama hamilemiyim acaba cok sabrsizlanyrm sizce ??
İnşallah hakkımızda hayırlısı olur bende de adet krampları başladı 3 gün sonra bat hep 3 gün kala böyle olur... İnşallah süreciniz güzel işler...Ben bugün sabah kırmızılara kırmızı halı sermek zorunda kaldım sevgili davetsiz misafirim beni bu ayda hayal kırıklığına uğrattı. Kendimi bu ay kışla tüp bebek merkezine teslim ediyorum bakalım süreç nasıl gelişecek çok istiyorum bir bebeğim olsun sevdiğim insanla ikimize ait bir parça mutluyum mutluluğum taclansin istiyorum.
mrba bnde kullndim klomen bugun progestoren testi ypti doktor 33.27 cikti sonuc yumurtlaman olmus dedi .sizce hamile olblrmyimkicanım benim de aynı senin gibi oldu işte ve dr uyardı bu yumurtaların beşi de döllenebilir diye ama ben herşeye razıydım ve çok şükür 2 tanesi döllendi ve şimdi yanımdalar..
inşallah sen de hamilesindir..