Canım benim adetime 5 gün kala idrar testi yapmistm benimde çok silik cıkmştı gözle zor görünyrdu ertesi gün tekrar yaptm yine silikti kan testi verdim ve hamile old öğrendim inşallah sende hamilrsindirGünaydın arkadaşlarim bugün ovitrelle iğnemin 10.gunu dün yine çok ama çok silik ikinci çizgi vardı iki gün öncede aynıydı kanda betahcg değerim 11.8 dı bugün etkisi gecmiştir diye dusunurek idrar testi yaptim silik bile çıkmadı çok üzüldüm ilaçları içmemeye karar verdim hafif alt karnımda az az sancida vardı dedim ok kesin bir kaç güne adet olurum 1 saat sonra mutfağa gittiğimde dünkü teste göre biraz daha belli ikinci çizgi vardı normalde ilaç etkisi bile en fazla 10 gunmus ki benim şimdiye hiç çıkmaması gerekirdi acaba hamismiyim ben ya
Ben de aynen adet olcakmsm gibi belinde bacaklarmda ağrı vardı bende ki belirtiler bunlardi sadeceBu ay ilk kez klomen kullandim...sonra ovitrelle degil ama onla esdeger bir catlatma ignesi oldum...resimde sagdan sola ignenin 10. 11. Ve 12. Gun sabah aksam yaptigim iki test ve 13. Gun var....bugun 13.gunum hala silik cizgi...ama hamile olduguma hic ihtomal vermiyorum cunku suan tum adet belirtilerimi yasiyorum sanki her an olacakmisim gibi...hic hamile kalmadigim icin bilmiyorum boyle adet olcakmis gibi mi oluyo kafam cok karisik
Ben de aynen adet olcakmsm gibi belinde bacaklarmda ağrı vardı bende ki belirtiler bunlardi sadece
Canim merhaba kanda baktirdinmiBen de aynen adet olcakmsm gibi belinde bacaklarmda ağrı vardı bende ki belirtiler bunlardi sadece
Kasıklarımda ağrı olmadı canım belki yumurtalarn çatlıyodurcnm kasıklarında agrı batma oldumu peki bnm çok agrım var kist mi oldu acaba
Evet baktrmştk en başta 36 ckmıştı değer sonra giderek arttıCanim merhaba kanda baktirdinmi
Canim ya bir soru daha ilk idrarda baktığında iğnenin kaçıncı günüydü benim bugün 10.gunu etkisi kalmıyormuş ama offf ya eşim çok üzülüyor halimeEvet baktrmştk en başta 36 ckmıştı değer sonra giderek arttı
Canım ben sadece klomen ilaç kullandm iğne kullanmadm kendiliğinden catladiCanim ya bir soru daha ilk idrarda baktığında iğnenin kaçıncı günüydü benim bugün 10.gunu etkisi kalmıyormuş ama offf ya eşim çok üzülüyor halime
Benimde iğne olmasa sevinecegim fakat iğne 10.gune kadar yalancı pozitiflik gösterebiliyormuş gerçi doktorum ve bir çok aldığım bilgiye göre 1 haftada etkisi gidiyormuş doktorum hiç etkilemez diyor ama ben sevinemiyorum bir türlü bakalım yarın ne olacakCanım ben sadece klomen ilaç kullandm iğne kullanmadm kendiliğinden catladi
Sabret iki gün daha inşallah rabbim gönlüne göre verir ne kadarlk evlisinBenimde iğne olmasa sevinecegim fakat iğne 10.gune kadar yalancı pozitiflik gösterebiliyormuş gerçi doktorum ve bir çok aldığım bilgiye göre 1 haftada etkisi gidiyormuş doktorum hiç etkilemez diyor ama ben sevinemiyorum bir türlü bakalım yarın ne olacak
Canim benim ya benim hikaye uzun başımı ağrıttin demez isen yazayım sanaSabret iki gün daha inşallah rabbim gönlüne göre verir ne kadarlk evlisin
Canim benim ya artık hiçbirşey ile ilgilenemiyorum inanki eşimle kumrular gibiydik şimdi hamilelik olmuyo diye değil onunla ilgilenmiyorum diye çok üzülüyor banada birşey diyemiyor üzülürüm diye alınganım hemen ağlıyorum eşim diyor kesin hamilesin diyor ah canim ya aslında ben çok şey yaşadım ikinci evliliğim eşimin ilk evliliği önceki evliliğimden 16 yaşında kizim 13 yaşında oglum var oğlumun dogumundan 5 ay sonra istenmeyen gebelik ve kürtaj sonrasında aynı sene içinde rahim aski ameliyati ve sol yumurtalik 12 cm lik bir kist ile alındı hiç evlilik düşünmüyorken trafikte şimdiki eşimin arabasına çarptım eşimle tanıştığımda 32 yaşındaki canımın ici kızkardeşimi yeni toprağa vermiştim eşimle büyük bir aşk ve sevgi ile kısa bir süre içinde evlendik 1 yıl oldu evleneli 2016 kasım ayından beri bebek istiyorum eşimde çok istiyor ben anne oldum daha önce istiyorum eşimde baba olsun bazan kızıyorum ona sen benim kadar istemiyorsun diye kıyamam diyorki olursa dünyanın en mutlu adamı olurum olmazsa iki tane var zaten onları evlendirir dede nine oluruz diyor o öyle dedikce daha çok istiyorum bir bebeğimiz olsun ocak ayında düşük yaptim kendiliğinden gebe kalmıştım olmayacak diye çok korkuyorum ayyy ne çok yazdım kusura bakma canim ya dertlesmek iste canim ya hakkını helal et ne olur.
Bu ay ilk kez klomen kullandim...sonra ovitrelle degil ama onla esdeger bir catlatma ignesi oldum...resimde sagdan sola ignenin 10. 11. Ve 12. Gun sabah aksam yaptigim iki test ve 13. Gun var....bugun 13.gunum hala silik cizgi...ama hamile olduguma hic ihtomal vermiyorum cunku suan tum adet belirtilerimi yasiyorum sanki her an olacakmisim gibi...hic hamile kalmadigim icin bilmiyorum boyle adet olcakmis gibi mi oluyo kafam cok karisik
Canim 13gun ilacın etkisi kalmaz ya gebeliktir seninkisi zaten folikül catladiktan 14 gün sonra hormonlar menstrual soyulmayi başlatır anatomisi budur kadın üreme organlarının eger beklenen adetten çok erken bir tarihte adet kanaması geldi ise erken yumurtlama beklenen adet kanaması geç geldiyse ya hiç ovulasyon olmadi yada geç ovulasyon oldu anatomisi budurBu ay ilk kez klomen kullandim...sonra ovitrelle degil ama onla esdeger bir catlatma ignesi oldum...resimde sagdan sola ignenin 10. 11. Ve 12. Gun sabah aksam yaptigim iki test ve 13. Gun var....bugun 13.gunum hala silik cizgi...ama hamile olduguma hic ihtomal vermiyorum cunku suan tum adet belirtilerimi yasiyorum sanki her an olacakmisim gibi...hic hamile kalmadigim icin bilmiyorum boyle adet olcakmis gibi mi oluyo kafam cok karisik
evet bence de gebe kan testi yapın iğnenin etkisi 10 güne kalmazCanim gelişme olursa haber verirmisin adetini ne zamana bekliyorsun ama bildiğim birşey varki 10.gunden sonraki pozitiflik iğne ile alakalı degil
Canim 13gun ilacın etkisi kalmaz ya gebeliktir seninkisi zaten folikül catladiktan 14 gün sonra hormonlar menstrual soyulmayi başlatır anatomisi budur kadın üreme organlarının eger beklenen adetten çok erken bir tarihte adet kanaması geldi ise erken yumurtlama beklenen adet kanaması geç geldiyse ya hiç ovulasyon olmadi yada geç ovulasyon oldu anatomisi budur
2 hafta once pazartesi olmustum catlatmayi...yani yarin pazartesi 14. Gunum adet olabilirim veya sali...aslinda bende 13 gun kalmaz dusunuyorum ama su adet olucam hissi agrilar sanki rahmim bile acildi adet olcakmis gibi oyle hissediyomCanim gelişme olursa haber verirmisin adetini ne zamana bekliyorsun ama bildiğim birşey varki 10.gunden sonraki pozitiflik iğne ile alakalı degil
Canim 13gun ilacın etkisi kalmaz ya gebeliktir seninkisi zaten folikül catladiktan 14 gün sonra hormonlar menstrual soyulmayi başlatır anatomisi budur kadın üreme organlarının eger beklenen adetten çok erken bir tarihte adet kanaması geldi ise erken yumurtlama beklenen adet kanaması geç geldiyse ya hiç ovulasyon olmadi yada geç ovulasyon oldu anatomisi budur
Canim gebelik ilk günler belirtileri ile adet belirtileri benzerdir 13.gun idrar pozitif ise hamilesindir2 hafta once pazartesi olmustum catlatmayi...yani yarin pazartesi 14. Gunum adet olabilirim veya sali...aslinda bende 13 gun kalmaz dusunuyorum ama su adet olucam hissi agrilar sanki rahmim bile acildi adet olcakmis gibi oyle hissediyom