- 31 Mart 2017
- 684
- 560
- 44
Eşim işi gereği çok şeyi koli ile alır diyor aşkım bir koli test alayimmi sana :)Insallah...yarin sabah da yapacaktm testim bitti:) eger adet olmazsam aksam isten gelirken alirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşim işi gereği çok şeyi koli ile alır diyor aşkım bir koli test alayimmi sana :)Insallah...yarin sabah da yapacaktm testim bitti:) eger adet olmazsam aksam isten gelirken alirim
Canim ya iki gündür öksururken alt karin hafif sağa doğru basınçlı bir ağrı veriyor hafif makata vuran bir ağrı hiç anlayamıyorum ki psikolojik diye düşünüyorumEşim işi gereği çok şeyi koli ile alır diyor aşkım bir koli test alayimmi sana :)
ben de bir koli ovulasyon testi almıştım ama bitti gülsem mi ağlasam mı bilemedimEşim işi gereği çok şeyi koli ile alır diyor aşkım bir koli test alayimmi sana :)
Canim ya kıyamam Allahım inşallah bir daha test aldırmasın bizlere bebislerimizi alalim kucagimzaben de bir koli ovulasyon testi almıştım ama bitti gülsem mi ağlasam mı bilemedim
Amin inşallah, ben iğnenin 4. günündeyim daha çok bekleme sürem var ama çok heyecanlıyımCanim ya kıyamam Allahım inşallah bir daha test aldırmasın bizlere bebislerimizi alalim kucagimza
Takip et bakalım canim kaçıncı güne kadar iğne gebelik testini pozitif gösterecek ama psikolojiyide bozuyor yinede sen bilirsinAmin inşallah, ben iğnenin 4. günündeyim daha çok bekleme sürem var ama çok heyecanlıyım
Vaginal propla yapılıyor canim folikülere bakıyor kac tane dominant folikül var tespit yapıp uygun zamanda catlatma ignesi yazar yada kendi kendine çatlamasını bekleyebilir 16-17 mm ve üzeri dominant foliküldur Rabbim insallah gönlüne göre verir canimMrb bnde klomen kullanyrum ins olumlu sonucclanir. İlaci 5 gun kullndim kontrle gidicem kontrlu nasil ypyo alttanmi acaba bilen varmi
Bnm de ovulasyon testim koliyle ama gebelik testim cok yokmus :)Eşim işi gereği çok şeyi koli ile alır diyor aşkım bir koli test alayimmi sana :)
yani alttanmi yapiyr canim. Okdar korkuyrmki o alttan kontrldenVaginal propla yapılıyor canim folikülere bakıyor kac tane dominant folikül var tespit yapıp uygun zamanda catlatma ignesi yazar yada kendi kendine çatlamasını bekleyebilir 16-17 mm ve üzeri dominant foliküldur Rabbim insallah gönlüne göre verir canim
Evet canim alttan ama hiç korkma nerdeyse hic canin yanmıyor inan bana önemli olan vücudunu stresten kasma ben kendimde aile planlaması sorumlu hemşireliği yaptim yıllarca sakın ol çok kısa sürüyor zaten inan bana adet sancısı daha fazla can yakıyor ilk mi senin denemeyani alttanmi yapiyr canim. Okdar korkuyrmki o alttan kontrlden
bn 10 aylik evliyim hamile kaldim ama bebegin kalbi durdugu icin kurtaj oldum 2 aylikdi. Suan 8 ay oluyo kurtaj olali hic korunmadik ama olmadiEvet canim alttan ama hiç korkma nerdeyse hic canin yanmıyor inan bana önemli olan vücudunu stresten kasma ben kendimde aile planlaması sorumlu hemşireliği yaptim yıllarca sakın ol çok kısa sürüyor zaten inan bana adet sancısı daha fazla can yakıyor ilk mi senin deneme
Rabbim gönlümüze göre versin canim benim her kadın anne olmayı hakediyor olmalıda Rabbimin izni ile bende ocak ayında düşük yaptim bir ay boş geçti sonraki ay klomen kullandım yumurtam gayet güzeldiki eşim idrar yolu enfeksiyonu geçirdi tedavi gördü eşimin tedavi süresince o ay eşimin doktoru korunmamizi istedi boşa gitti yani klomen ve yumurta bu ay iki dominant yumurta ovitrelle oldum iste bugün 10.gunum cuma günü ruh halimdeki değişiklikten dolayı canim hamilesin sanırım sen yine deyince işyerinde arkadaşım da aynı şeyi söyleyince idrarda vaktim silik pozitif kanda 11.8 cıktı 8.gunuydu iğnenin dün 9.gunuydu az silik pozitifti ben bugüne kadar iğne etkisidir tamamiyle gider idrarda da çıkmaz diyordum ki bugünde silik ama net çizgi cıktı hala iğneden olabilir diye düşünüyorum doktorum etkilemez dedi ama çok istememe rağmen iğne etkisidir diye düşünüyorum senin bu konuda düşüncen nedir canim yabn 10 aylik evliyim hamile kaldim ama bebegin kalbi durdugu icin kurtaj oldum 2 aylikdi. Suan 8 ay oluyo kurtaj olali hic korunmadik ama olmadi
bence hamilesinn cnm inşallahRabbim gönlümüze göre versin canim benim her kadın anne olmayı hakediyor olmalıda Rabbimin izni ile bende ocak ayında düşük yaptim bir ay boş geçti sonraki ay klomen kullandım yumurtam gayet güzeldiki eşim idrar yolu enfeksiyonu geçirdi tedavi gördü eşimin tedavi süresince o ay eşimin doktoru korunmamizi istedi boşa gitti yani klomen ve yumurta bu ay iki dominant yumurta ovitrelle oldum iste bugün 10.gunum cuma günü ruh halimdeki değişiklikten dolayı canim hamilesin sanırım sen yine deyince işyerinde arkadaşım da aynı şeyi söyleyince idrarda vaktim silik pozitif kanda 11.8 cıktı 8.gunuydu iğnenin dün 9.gunuydu az silik pozitifti ben bugüne kadar iğne etkisidir tamamiyle gider idrarda da çıkmaz diyordum ki bugünde silik ama net çizgi cıktı hala iğneden olabilir diye düşünüyorum doktorum etkilemez dedi ama çok istememe rağmen iğne etkisidir diye düşünüyorum senin bu konuda düşüncen nedir canim ya
Inşallah canim ya inşallah isteyen herkes hamiledir eşim gece çalışıyor telefonda saatlerce konuşurduk inan burayı takip edeceğim topikleri okuyacağım diye adamla konuşmuyorum eşim diyodu ki baba olursam onu çok seversem kıskanma diyordu bende sen kıskanma asıl diyodum daha şimdiden başladı sen artık beni sevmiyosun demeye kurban olaydım ona ben ama buda bambaşka birşey canim ya.bence hamilesinn cnm inşallah
peki adetine kac gun var .kanda cikmazmiki 2 gun sonra kana baktr net olarak .Rabbim gönlümüze göre versin canim benim her kadın anne olmayı hakediyor olmalıda Rabbimin izni ile bende ocak ayında düşük yaptim bir ay boş geçti sonraki ay klomen kullandım yumurtam gayet güzeldiki eşim idrar yolu enfeksiyonu geçirdi tedavi gördü eşimin tedavi süresince o ay eşimin doktoru korunmamizi istedi boşa gitti yani klomen ve yumurta bu ay iki dominant yumurta ovitrelle oldum iste bugün 10.gunum cuma günü ruh halimdeki değişiklikten dolayı canim hamilesin sanırım sen yine deyince işyerinde arkadaşım da aynı şeyi söyleyince idrarda vaktim silik pozitif kanda 11.8 cıktı 8.gunuydu iğnenin dün 9.gunuydu az silik pozitifti ben bugüne kadar iğne etkisidir tamamiyle gider idrarda da çıkmaz diyordum ki bugünde silik ama net çizgi cıktı hala iğneden olabilir diye düşünüyorum doktorum etkilemez dedi ama çok istememe rağmen iğne etkisidir diye düşünüyorum senin bu konuda düşüncen nedir canim ya
bnde buaralar dygusallik var herseye agliyrm klomen ilacinin yan etkisimi acaba bide karnimda adet sancisi gbi sanci oluyo adetime 10 gun varbence hamilesinn cnm inşallah
Adetim ne zaman olur bilmiyorum ki yumurta catladiktan 14 gündür anatomisi bu olayın ortalama 5 yada 6 gündür duphaston geciktirir mi bilmiyorum biraz önce hapşırınca sağ kasigima şiddetli şancı girdi sanırım adet olacam adetime yakın olur bu olay ama bilemedim ki ben ya biz dışardan aldığımız suni hormonlarla vücudumuza izdirap veriyoruz hakkımızda hayirlisibnde buaralar dygusallik var herseye agliyrm klomen ilacinin yan etkisimi acaba bide karnimda adet sancisi gbi sanci oluyo adetime 10 gun var
Canim cuma günü kanda da düşük pozitif cıktı ama iğne etkisidir diye düşünüyorumAdetim ne zaman olur bilmiyorum ki yumurta catladiktan 14 gündür anatomisi bu olayın ortalama 5 yada 6 gündür duphaston geciktirir mi bilmiyorum biraz önce hapşırınca sağ kasigima şiddetli şancı girdi sanırım adet olacam adetime yakın olur bu olay ama bilemedim ki ben ya biz dışardan aldığımız suni hormonlarla vücudumuza izdirap veriyoruz hakkımızda hayirlisi
bnde buaralar dygusallik var herseye agliyrm klomen ilacinin yan etkisimi acaba bide karnimda adet sancisi gbi sanci oluyo adetime 10 gun var