Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

Can'ım rahim filmi çekil onun tedavisi var Ama doktora git sonra rahim filmiyle
Ya büyük kadınlar bana hep ebeyde görün diyip durdu bnde gideyim dedim faydası olur insalhh kadında öyle dedi işte bilemedim doktorlar bilmezmiş rahim dönmesini fakan anlamazlarmis

Canım anlaşılır bende rahim filmi çektirdim ertesi gün doktora gittim kendim evde netten araştırdım normal görüntüsünü baktım normal doktorda öle dedi anlaşılıyo ters olanlar

Can'ım benim çatlatma iğnesinden sonra 14. Gün siyah leke geldi senin daha erken geldiyse büyük ihtimal yerleşme kamamasıdır inşallah öyledir
Benim 16. Günüm peki test felan yaptınmı olumlu sonuç aldınmı sen normal adet günüm salı günü ve hiç adet olacakmış gibi değil çok az kahverengi lekem var ve açılma yok bu renkte

Canım anlaşılır bende rahim filmi çektirdim ertesi gün doktora gittim kendim evde netten araştırdım normal görüntüsünü baktım normal doktorda öle dedi anlaşılıyo ters olanlar
Anladım canm zaten bu ay klomen kullandım doktor bi problem olmadığını söyledi eşimde biraz sprm harekersizligi var o da tedavi goruyo zaten bi iki ay daha olmazsa rahim filmi çekilecek
Önerin için teşekkür ederim
Sende mi ebeye gitmistin pwki senin rahim filmin normalmiş çıkt canm

Anladım canm zaten bu ay klomen kullandım doktor bi problem olmadığını söyledi eşimde biraz sprm harekersizligi var o da tedavi goruyo zaten bi iki ay daha olmazsa rahim filmi çekilecek
Önerin için teşekkür ederim
Sende mi ebeye gitmistin pwki senin rahim filmin normalmiş çıkt canm
Can'ım benimki normal çıktı ama araştırdığımda ters olanlar anlaşılıyo filmde

Yerleşme kanamasında hafif ağrısı olan oldumu aranızda kızlar

ben rahim filmi çekilmeden başladım çatlamadı kist oluştu bende doktor değiştirdim şimdi giydiğim doktor bu tedaviye başlamadan önce film çekilmeli dedi hemen çekildim temiz çıktı çok şükür

Meri2005,morfolojiniz yuzde 10 kotu degil ki.Hatta super denilebilir.4 ve uzeri olmali zaten.Bizim ki yuzde 1.Sayi hareketlilik vs bir sorun yok.Yuzde 0 la bile hamile kalanlar var.Sen endiselenme,icin rahat olsun cnm.

Meri2005,morfolojiniz yuzde 10 kotu degil ki.Hatta super denilebilir.4 ve uzeri olmali zaten.Bizim ki yuzde 1.Sayi hareketlilik vs bir sorun yok.Yuzde 0 la bile hamile kalanlar var.Sen endiselenme,icin rahat olsun cnm.
Aynen sana katılıyorum canm bizimki de 6 mrfoloji doktor bi sıkınti yok dedi

Kızlar gülsemmi ağlasammı şaşırdım bugün doktora gittim yumurtalar büyümüş solda 7 sağda 6 olmuş ordan çıktım ağlayarak başka doktora gittim oda dediki gün aşırı ilişki biri diyo yasak diğeri diyo ilişki yumurtalardan 2si 25 mö olmuş ben napıcam ya doktor dediki hepsi çatlatacak diye bir şey yok

Allah Allah masallah 13 tane olmuslar.Ben israrla ayni seyi soylucem degerlendirin bosa gitmesin.

Bugun bende gittim.Adetimin 7.gunu.Klomenin 3.gunu.Ilk defa 6 yumurtam olmus.16 mm,17 mm,13 mm,13.5 mm diger ikisini soylemedi artik.Bende catlatma ignesi yaptiramiyorum dr a.Kendi catliyor diye vucuda bosuna hormon yuklemeye gerek yok diyor.Ama 18-20 mm gecince yumi kalitesizlesiyo.

:KK66::KK66::KK66:
Allah Allah masallah 13 tane olmuslar.Ben israrla ayni seyi soylucem degerlendirin bosa gitmesin.

Bugun bende gittim.Adetimin 7.gunu.Klomenin 3.gunu.Ilk defa 6 yumurtam olmus.16 mm,17 mm,13 mm,13.5 mm diger ikisini soylemedi artik.Bende catlatma ignesi yaptiramiyorum dr a.Kendi catliyor diye vucuda bosuna hormon yuklemeye gerek yok diyor.Ama 18-20 mm gecince yumi kalitesizlesiyo.
Valla Can'ım bende değerlendirmeyi düşünüyorum ama aynı Zaman'da korkuyorumda kendimi tavuk gibi hissettim:KK16:artık Allah'a emanet napiyim onca tedavi oldum iğneler yedim bu seferde olmazsa Allah'ın bir bildiği vardır diycem hep hayırlısını istedim bu arada seninkilerde hiç fena değilmiş hayırlısı olsun

Sagol cnm.Ben gunasiri degerlendiricem,senin gibi tereddut yasamadim.Ikiz ucuz de olsa veren Rabbim.Herseyin hayirlisi diyoruz.Belki bu kadar yumosa ragmen yinede gebe kalamicaz.Benimde bir oglum var.Yasini hic soylemeyeyim.Cunku benimle dalga gece bilirsiniz.Ama adet oldugumuz surece dogurmanin yasi yok diyenlerdenim.

Hemsire bir arkadasim anlatti.53 yasinda bir bayan kocasi da 60 kusurlerde,bizim hst geldiler tupbebek yaptirdilar.Ilkinde tutmus hemde ucuz.Ordada dogurmus ucuzlerini aldi gitti diyor.

Sagol cnm.Ben gunasiri degerlendiricem,senin gibi tereddut yasamadim.Ikiz ucuz de olsa veren Rabbim.Herseyin hayirlisi diyoruz.Belki bu kadar yumosa ragmen yinede gebe kalamicaz.Benimde bir oglum var.Yasini hic soylemeyeyim.Cunku benimle dalga gece bilirsiniz.Ama adet oldugumuz surece dogurmanin yasi yok diyenlerdenim.

Hemsire bir arkadasim anlatti.53 yasinda bir bayan kocasi da 60 kusurlerde,bizim hst geldiler tupbebek yaptirdilar.Ilkinde tutmus hemde ucuz.Ordada dogurmus ucuzlerini aldi gitti diyor.
Kendimizi hazır hissediyorsak bencede yaş hiç önemli değil benimde kayınvalidem 43 yaşında görümcemi doğurmuş Allah sağlıklı evlatlar versin

Kızlar gülsemmi ağlasammı şaşırdım bugün doktora gittim yumurtalar büyümüş solda 7 sağda 6 olmuş ordan çıktım ağlayarak başka doktora gittim oda dediki gün aşırı ilişki biri diyo yasak diğeri diyo ilişki yumurtalardan 2si 25 mö olmuş ben napıcam ya doktor dediki hepsi çatlatacak diye bir şey yok
Korkmana gerek yok bende klomen kullandim solda 1 sgda 2yumurtam vardi ikiz erkek bebeklerim oldu tek yumurtadan hepsi catliyacak diye bisey yok Allah sanada nasip eder insallah.

Canım ben klomen kullanırkenden ilişkiye girdim o ggüner asıl çok önemli.Bakma sen doktorlara gir benim doktorum girme diye birşey demedi.

Allah izin verirse yarın kan testimin sonucunu öğrenicem

X