Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

Bende klomeni ilk kullandığmda 2 yumurtam vardı. Hamile kalmıştım. İnşallah sende kalırsın.

İnşallah. Ben ilk klomenle hamile kaldım. Düştü malesef Ocak 25 te. Hiç korunmadık. Şubatta da olmadı. Şimdi bu ay klomen kullandım gene inşallah tekrar hamile kalırım. Moralini çok yuksek tut. Sürekli seni mutlu edecek seyler yap. Hani bazı insanlar diyor ya kafaya takma olur diye. Kafaya takmamak olmuyor ki. Nasıl kafaya takmıcsm insan heran onu düşünüyor. Ama işte dediğim gibi en onemlisi kesinlikle yuksek moral. Gez toz eglen.

geçmiş olsun canım inşallah tekrar olur bu ayevet çok doğru söyledin gerçekten insan tamamen kendini ona bağlıyo düşünmemek elde değil ama bu ay sakin olmaya çalışıyorum hiç ümit etmezsem olur hesabıben çok stresli moreli hemen bozulan bi insanım önce bu huyumu yenmem gerekiyor galiba

Benfe öyleyim malesef. Sanırım insan onu bosvererek zamanla atıyo sanırım üzerinden. Vurdum duymaz olarak aşıyor sanırım. Dediğim gibi adet gunune kadar en sevdigin seyleri yap. En sevdiğin yemekler, hobilerin arkadaşla vakit gbi. İnşallah bu ay ikimizde hamile kalırız :)

amin inşallah ya. artık kendiliğinden hamile kalmak o kadar zorlaştı ki bu topiğlerde yüzlerce insan hamile kalmaya çalışıyo ama eskiden hiç böyle sorunlar yokmuş ne güzel inşallah hayırlısı olur bu ay mutlu haberler alırız

Evet kesinlikle benm 2 ay snra 2 sene olacak evleneli hiç korunmadık olmadı malesef. Ocakta hamile kaldım klomenle onu da kaybettim. Ozaman 2 yumurtam olusmustu. Bu ikinci kullanışım 3 yumurtam oldu artı catlatma iğnesi vuruldum ocakta vurulmamştım. İnşallah olur valla ne diyeyim hakkımızda hayırlısı olur inşallah....

Merhaba arkadaslar S sinkar arkadasimla bizde nisan ayinda klomen kullanicaz. Insallah bizede klomen vesile olur saglikla kavusuruz yavrularimiza hasretimiz biter..

mavikara insallah yeniden olur hamilelik bat ne zaman? Gunde kac klomen kullandin?

Çok tesekkur ediyorum. En gec 4 Nisan bat.
Gunde 2 klomen kullandım. İnşallah kalırım hakkımızda hayırlısı
Insallah iyi haber alirsin bende kasimda klomen kullandim aralikta kullanmadim ve o ay hamile kaldim. Dr klomenin etkisi 2 3 adet devamediyo dedi. 25 ocakta kurtaj oldum. Simdi yine klomen kullanmak istiyorum. Adetin 3.gunu gidicem dr a.

Insallah iyi haber alirsin bende kasimda klomen kullandim aralikta kullanmadim ve o ay hamile kaldim. Dr klomenin etkisi 2 3 adet devamediyo dedi. 25 ocakta kurtaj oldum. Simdi yine klomen kullanmak istiyorum. Adetin 3.gunu gidicem dr a.
Ay inanmayacaksın ama bende 25 ocakta kanamayla bebeğimi kaybettim biliyor musun aynı gun aynı acıyla bebeğimizi kaybetmişiz

Ay inanmayacaksın ama bende 25 ocakta kanamayla bebeğimi kaybettim biliyor musun aynı gun aynı acıyla bebeğimizi kaybetmişiz
Gecmisolsun canim. Ben 38.gun adet oldum dr 1 adet korunmak yeterli dedi. Bu ay korunmadik ama olmadi bikac gune adet olucam. Bu ay klomen kullanmak istiyorum ama bilmiyorum. 1 yil hamilelik olmadi klomen kullandim kasimda yine olmadi kist oldugu icin dr aralikta klomen kullandirmadi ama o ay hamile kaldim. Simdide sansa birakmamak icin klomen kullanmak istiyorum. Hangi sehirdesin? Ben Ankara.

İstanbuldaym. Bence kullan klomen inşallah olur inşallah hepimizin olur

Doktora gittim bugün, klomene başlayacağım yarın bende... Yumurtlama problemim olmadığı için umudum az açıkcası... Bu mübarek günün hatrına en kısa zamanda yavrularımıza kavuşuruz inş

Kizlar deneyimli olan birileri ilgilensin lutfen bu ay ilaca yeni basladim son adetim ayin 9 du karnimda surekli sislik kasiklarimda agirlik we agri oluyo iliski sirasinda hem wajinada hemde kasiklarda cok agri oldu normalmi bu yoksa kistmi oldu cok korkuyorum kist oldu diye lutfen bu durumu yasayan birileri yardim etsin

Canim doktor mu onerdi.. bide yumurta takibi yaptırdın mi ? Yumurtlama belirtisidir belki de hemen kist olmuş mudur diye olumsuz düşünme. Bide sorun ne neden klomen kullandin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…