Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

arya sen şimdi hamilesin değil mi? yanlış hatırlamıyorum değil mi?

arya sen şimdi hamilesin değil mi? yanlış hatırlamıyorum değil mi?

evet 5 haftalık ama şuan kendimi sadece biyolojik olarak hamile hissediyorum okadar çok şey yaşayınca.hele 3 aylık olsun sonra tamam diycem kimseye söylemedim daha.söylüyorsun sonra sonu gelmiyor herkes üzülüyor.klomenle kullandım ama çatlatma iğnesi olmadım.

sen 2 kez dış gebelik geçirimişsin geçmiş olsun.tüpünde alınmış.seni bayağı hasarlı bırakmış dış gebelik belası.zaten 1 kere geçirince 2. de olma ihtimali %50 miş.şimdi hamile kalmak için uğraşıyorsun sanırım.allah isteyen herkese versin.

sağol canım inş kalabilirim .kafaya takmamaya çalışıyorum düşününce beni çok etkiliyo
sağlıklı bir gebelik geçireceğimi düşünüyorum dış gebeliği aklıma getirmek istemiyorum sanki düşünürsem olacak gibi inş seninde sağlıklı güzel bir hamileliğin olur sağlıklı evladın olur canım amin

kızlar 19.gün progesteron testi yaptırdım, 0.43 çıkmış 10 üzeri değer olursa yumurtlamış oluyorum sanırım ben bu ay yumurtalamadım, biran önce klomen kullanmak istiyorum.

kızlar 19.gün progesteron testi yaptırdım, 0.43 çıkmış 10 üzeri değer olursa yumurtlamış oluyorum sanırım ben bu ay yumurtalamadım, biran önce klomen kullanmak istiyorum.

geçmiş olsun cnm başla inş. güzel sonuçlar alırsın:1hug:

slm kızlar hamileliğin en büyük belirtisi akıntı.beyaz,kremsi ben hep anlardım hamile olduğumu.merve senin dış gebelikte tüpün alındı mı?

benim geçen ayda böyle kremsi beyaz akıntım oldu adetime 2 gün kala kan testi yaptırdım 2,85 çıktı. adetim hiç geçmezken 4 gün geçti sonra adet oldum acaba düşük falanmı yaptımda farkında değilimki:uhm:

sana çarpıcı bir bilgi vereyim oluşan tüm gebeliğin %60 dan haberimiz oluyormuş yani düşün %40 gibi bir oran haberimiz olmayan gebelikleirmiz oluşuyor.
araştırdım sperm yumujrtayı dölledikten sonra oluşan embriyo 5 günde rahime ulaşıyor ve 100 adet hücre ile burda 3 ayrılıyolar ve her grup hücre bir görevi yapıyo diyelim ki herhangi biri görevini yapamdı bak bizde hala adet geçikmesi bile yok kendiliğinden bitiyo regli ile atıyoruz ve bu yılda kaç defa başımıza geliyo bilmiyoruz

merve beni bide şüphelendiren arkadaşların betahcg si hep sıfı veya sıfır küsürdü benimki iki gün kala bile 2,85 di ne bilim bide geçmi ovülasyon oldu dedim çünki 15. gün hala ovülasyon olmamıştı belkide dediğin gibi düşük yaptım farkında değilim:uhm:

ama üzülme çünki sağlıksız gebelikler böle bitiyo yani anneye haber bile vermiyo ama bizler kendimiz o kadar dinliyoruz ki haber alıyoruz:=)

ama üzülme çünki sağlıksız gebelikler böle bitiyo yani anneye haber bile vermiyo ama bizler kendimiz o kadar dinliyoruz ki haber alıyoruz:=)

eşim benden daha çok üzüldü belli etmedi ama sen bu ay yeniden kontrole gidecenmi julia diyorki ateşim 3-4 gün daha böyle sabit giderse dra git bir baksın çatlamışmı diye diyor

Heoz zannetmiyorum benimde 2 küsür çıkmıştıya canım değierim hatırlamıyomusun? düşük ilan yapmadın bence!

Heoz zannetmiyorum benimde 2 küsür çıkmıştıya canım değierim hatırlamıyomusun? düşük ilan yapmadın bence!

aman düşen düştü kalan sağlar bizimdir demiiiii sen ne zaman adet olacaksın call?

bence kafaya takmakta bi sıkıntı yaaa düşün düşün incele incele artık kadın doğumcu gibi oldum yaaa döllenme nasıl olur hangi gün ne yaşanır ne olur ayyyy bide dış gebelik konusu var bende biliyosunuz tez yazacağım zaten bu konuda bazen bunalıyorum diyorum bırak hepsini aldırma oluruna bırak sonra yaşım geçiyo o kadar zamanım yok ufffffffffffff bilsem böle olacağını erken erken doğururdum

çok bilen çok yanılır merve.bence sende herşeyi oluruna bırak,başka hiçbirşey düşünmüyosun galiba.bu ay çok umutlusun ama olmazsa da umudunu kaybetme.kızlar hepinize allah kolaylık versin.benimde başımdan çok şey geçti ama oturup saatlerce araştırmadım,kısmet dedim galiba en iyiside bu çünkü yapacak hiçbişey yok.bebişimi okuldan alıcam.kocişime yemek yapıcam.minik pıt pıt var karnımda ama dur bakalım.olmasaydıda yapacak bişey yok.allah aileme ve bana ömür versin gerisi boşşş

sen hamilemiydin arya hamileysen klomen kullanmışmıydın acaba hatırlayamadım da:uhm:

aman düşen düştü kalan sağlar bizimdir demiiiii sen ne zaman adet olacaksın call?

canım hala ara kanamam var, dün progesteron testi yapıldı, mayısın sonu gibi olurum inşta hemen klomene başlayıp heyecanınızı paylaşırım!

canım hala ara kanamam var, dün progesteron testi yapıldı, mayısın sonu gibi olurum inşta hemen klomene başlayıp heyecanınızı paylaşırım!

evet inş. ben çıkıyorum call öptüm senikaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…