- 8 Şubat 2010
- 1.745
- 4
iyi bayramlar şimdiden gerçi bayramda girerim ben yine allaha emanet ol cnm
sağol canım seninde bayramın şimdiden kutlu olsun bende girerim fırsat buldukçaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi bayramlar şimdiden gerçi bayramda girerim ben yine allaha emanet ol cnm
ne kader güzel bir haber. Allah ablana ve bebeklerine sağlık sıhhat versin cnm darısı baımıza diyelim.benim ablam klomen ve çatlatma iğnesiyle şuan ikiz hamile.sadece iki ay kullandı hapı ,bir kere de iğne vuruldu.6 yıldır bekliyordu.yeni öğrendik.ailede de hiç ikiz yok.bu ilk olacak.rabbim herkese nasip etsin inşallah:))
arkadaşlar merhabalar. bende klomenle hamile kalanlardanım. hemde ilk.
kullanışımda hamile kaldım.şimdi başımdan geçenleri anlatayım size.arkadaşım doktora gitmişti ve doktor ona klomen vermiş.bende bu ilacı ilk arkadaşımdan duydum.daha sonra bende doktora gittim .doktor banada verdi ve dediki 1 kere kullan. arkadaşımın doktoru ona demişki günde 2 kere kullan.bende dedimki ne olacakki bende günde iki tane kullanayım dedim.neyse doktora gittim dediki gelişmiş bir yumurtan var.aşılama yapalımmı dedi.eşim o sıra hayır bu ay olmasın dedi.doktorda gidin bugün çatlatma iğnesi ol dedi .aradık taradık çatlatma iğnesini eczanelerde bulamadık.dedikki bu ay nasıl olsa ilk kez kullanmıştık .boşver gelecek ay olurum çatlatma iğnesi dedim.sonra günler geçti.reglime 3 gün kalmıştı .bu yakın dostumla beraber ailecek hafatasonu yemeğe gitmeye karar verdik.arakdaşımda dediki .gel hadi bi test yapalım .ama dedim daha ikimizinkinede 3 gün var çıkarmı ki dedim .neyse restorana gittik.arkadaşım testi gitti yaptı geldi negatif.bana dediki hadi sıra sende. aman seninki negatifse benimkide öledir dedim.sonra ben yaptım daha damlatır damlatmaz çıktı. ikimiz öle şok oldukki.restoranın tuvaletinde bağırarak birbirimize sarılıyoduk.tuvalete girip çıkanlar tabi neye sevindiğimizi bilmedikleri için bize garip gözlerle bakıyolardı.neyse gittik eşime verdik haberi .sonra kesyi görmek için doktora gittik .doktor ultrasonla baktı ve dediki burada 1 değil 2 kese var.yani ikiz hamilesiniz dedi. o sıra eşimin yüzünü görmeliydiniz.eşimden sadece şu kelime çıkıyodu ...gerçektenmi...evet gerçekti .evet ilk klomen kullanımında bende hamile kalanlardanım kızlar.size umut olsun diye yazdım .biraz uzun oldu kusura bakmayın.bu arada o bahsettiğim arkadaşım da bir kaç ay sonra hamile kaldı.
cumartesi sabahı regl oldum çok üzüldüm ama atlattım. eşimle bir kaç ay beklemeye daha sonrada dr kontrolünde aşılama yada tüp bebek yaptırmaya karar verdik. bu ay itibari ile 1 yılı deviridm sebepsiz infertilite grubuna girdim. herşeyin hayırlısı olsunoff ne oluyo bu topiğe böle yaaa son yazdıklarım yok heozcum ne yaptın acaba çok nerak ediyorum inş güzel haberlerle dönersin herkeze ii geceler...
seninde geçmiş bayramın mübarek olsun cnm. adet oldum işte hiç beklemiyordum bu ay adet olmayı ne yalan söyliyelim. adete 4-5 gün kala sürekli kasık ağrısı yaşadım halada yaşıyorum batma tarzı adetim 2. günün yarısından sonra kesildi bir iki damla geldi sadece çatlatma iğnesinin etkilerimi anlamış değilim merveciğimselam kızlar geçmiş bayramınızz kutlu oılsun nasılsınzı heoz ne yaptın hayatım merak ettim
bu kk pek beğenmedim konuları bulamıyorum ben yaaa
adet oldu bu kızzzzzzzzheozdan haber alan varmı ne oldu bu kıza merak ettim valla
cnm ben korunmayacağım ama klomen kür ateş ölçme test yapma yok:))cnm yaa benim gibi sende ama bende atlattım ne yapalım yaa hayırlısı biraz ara vermek bencede çok ii gelecek ben öle düşünüyorum yoruldum çünkü sıkma canını allaha emenet olun kızlar grş
cnm sağol bizi bırakmadın maaşallah. sen ve bebişinde iyidir inş. ne zaman dr kontrolüne gideceksin?selam canlarımmmm. heozcum merak etmiştim seni. üzülme canım vakti saati gelmemişti demek ki bak ben hiç bi sebep yokken 25 ay bekledim. zamanını bekliyo demekki kuzun. bol bol dua edelim inş hepiniz hayırlısı ile bebişlerinize kavuşun
Merhaba, bu topicte yeniyim. Geçen ay çatlatma iğnesi kullandım ama gebelik elde edemedim. Bu ay klomen verdi doktorum yarın başlayacağım. İlk hamileliğm doğal olmuştu şimdi ise fsh hormonum biraz yüksek. Doktorlar tüp bebek diyorlardı ama son gittiğim doktor doğal yolla olur dedi. Bakalım klomenle sonuç alabilecekmiyim. Benim ikiz, üçüz gibi isteklerim yok ama yaşım 35 ve bu yaştan sonra iki tane birden olsa fena olmaz diyorum :) Allah isteyen herkese sağlıklı bebekler versin.
cnm sağol bizi bırakmadın maaşallah. sen ve bebişinde iyidir inş. ne zaman dr kontrolüne gideceksin?
cnm ben korunmayacağım ama klomen kür ateş ölçme test yapma yok:))
cnm sağol bizi bırakmadın maaşallah. sen ve bebişinde iyidir inş. ne zaman dr kontrolüne gideceksin?
hoşgeldin aramıza. hadi hayırlısı olsun bakalım. stres yapmamaya çalış
Teşekkür ederim canım ama stres yapmamak çok zor. İlk hamileliğimde hiç bir şey bilmiyordum ve hemen hamile kaldım. Şimdi ovalüasyon kitleri, ateş ölçmeler, rahim kontrolleri ne varsa yapıyorum. Rahim filmimi hemen çektirdim bir sorun varsa bileyim diye, Allah'a şükür iyi çıktı. Ne bulursam okuyorum nerdeyse jinekoloji fahri doktorası alacağım :) Ama olmayınca olmuyor. Bakalım vardır bir zamanı diyorum. İsteyen herkes için dua ediyorum ne zor bir şey olduğunu yaşayarak öğrendim. Allah isteyen herkese versin inşallah.
merhaba canım çok mu stres yaptın acaba kaç aydır ikinciyi istiyosun valla bedne ikinciyi istiyorum heozda aynen ilki farkına bile varmdan çok denemeden oldu ş,mdi daha bilinçli bide benim dış gebelikleirm var ii tane o yüzden her ya hamile kalayım sonra dış olmasın an regli oldum şeklinde geçiyo.
heoz canım ya sıkma canını senle benm aynı anda hamile kalacağız valla inan bak dediydi dersin
biz bu ay valla iyi çalıştık eşim burda olduğu sürece ama şimdi yok yumoş günüde dün diyo ne yapayım kismet yani
öncesinden veya sonrasından ne zaman denk gelirse o olacak