Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

ben hamile değilim,klomen ve ovitrelle kullandım.yarın adet günüm umarım adet olmam ve hamile kalırım

inşallah papatya inşallah yarın hayırlı sağlıklı sıhhatli bebek haberi ile havalara uçarsın.
benim günüm 22 si.. daha var yani bugünden yatırım yapmalıyım :)
hahahhah utandım yahuu... şaka bi yana uykum geldi yarın devam ederiz papatya.. yarın sonucunu yaz hee buraya tabiki test yaparsan :KK66:

ligt canım gitmişsin klomen veya bu tarz ilaçları kullandıktan sonra çatlama iğnesi yapılıyo sne neden yaptırmadın arasıra burayada gel evet dediğin gibi gelen hamile kalıyo

günaydın kızlaaarrrr.. :lepi:
çatlatma iğnesi yapıldı mervemcu ama bence geç kalındı kaç mm olduğunu unuttum ama ilk söylediği ile sonraki söylediği arasında fark vardı fark olduğunu söylediğimde kabullenmedi takip edemedi doktor..

slm kızlar
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
light çok güldüm nurtopu kistine ben iki kere yaşadım hemde 2 şer tane kist oldu. adetle atılıyor zaten sorun etme sakın

bugün 25. günüm pazartesi reg olmam lazım bakalım neler olacak
sizler nasılsınız bakalım
mwerveciğim kesin benim anaç tavuk kızkardeşim ve yeni gelinimiz bana fark atıp hemen hamile kalırlar
kız kardeşim hapla korunurken bırkatı 2. ayda hamile kaldı
gelin ne derece doğurgan bilemiyorum (kadınlık geçmişi temizdir inş.)sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

slm kızlar
light çok güldüm nurtopu kistine ben iki kere yaşadım hemde 2 şer tane kist oldu. adetle atılıyor zaten sorun etme sakın

mwerveciğim kesin benim anaç tavuk kızkardeşim ve yeni gelinimiz bana fark atıp hemen hamile kalırlar
gelin ne derece doğurgan bilemiyorum (kadınlık geçmişi temizdir inş.)sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

ilahi heoz ofiste kendi kendime kahkaha attım kadınlık geçmişine oyyyyyyyyyyyyttt
inş hamiş kalırsın hayatım valal benimde regli günüm yakın belimden böle ince bir sızı şeklinde geleceğiz diyolar galiba diğer ay korunmayı bırakacağım daha bir umutluyum aylardan artık şu regliyi bi olsun bitsin bende katılacağım ama inş siz hamiş olursunuzda bana destek olursunuz yavvvvvvvvvvvv

kimse gelmemiş bebikim bizden başka :KK43:

günaydın kızlar! mervemvu nasılsın canım? bu ayda sen ara verdin sanırım!

merhaba canım evet ara verdim şeker ..
ama diğer ay başlıyacağım yineelaelaelaelaelae
yani öle istiyorum zaten bakarım kasım aralık olmaz ise tüp denerim ben herhalde dış gebelik olduğu için bende zaman kaybetmem lazım benim öle düşünüyorum .
sen ne yaptın bu ay

merhaba canım evet ara verdim şeker ..
ama diğer ay başlıyacağım yineelaelaelaelaelae
yani öle istiyorum zaten bakarım kasım aralık olmaz ise tüp denerim ben herhalde dış gebelik olduğu için bende zaman kaybetmem lazım benim öle düşünüyorum .
sen ne yaptın bu ay

Allahım inş. hayırlısını verir! Bende bu ay günde bir tane klomen aldım: bugün 13.günüm doktor kontrolum var bakalım nolcak? çokta merak etmiyorum ama hayırlısını diliyorum! rabbim hayırlısı ne ise onu versin inş.

slm kızlar

hehe geçmişini seviyim! canım benim inş sende bende mervemcuda isteyen herkeste hamile kalcak ve o zaman bu yazılanları okuyup gülücez..

X