Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

kızlar bugün doktora gitmedim çünkü 6 saat dersim vardı okul yeni başladı karışık bırakamadım.artık ptesiye kaldı.ama yarın bi kan testi vercem.şu anda kanama falan yok ama inşallah hayırlısıyla olmaz.bu topik uğurluymuş cidden:)bi de ikiz miymiş:)gerçi birini bulduk da 2.si kaldı

selam kızlar..

klomenle ilgili yazdıklarınız ilgimi çekti..henüz sağlık sorunu olmadığından hiç ilaç kullanmadım ama önümüzdeki ay klomeni dr umdan isteyeceğim..

hayal canım çok çooooooook tebrik ederim inan adına çok sevindim sağlıklı bir şekildede gegeliğin geçer ve bebğine kavuşursun canım .
propp canım senide tebrik ederim seninde inş sağlıklı bir gebelik geçirisin
son değerini yazmamışsın acaba ne oldu merak ettim.biliyosun bendede var dış gebelik illetti.

heoz canım topik bibize uğur getirmedi inş en kısa zamanda bebeğine kavuşursun.

hayalbaz gebeliğini tebrik ederim ve umarım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.Arkadaşlar ben adetimin 5.günü klomene başladım ve 3 yumurtam oluştu biri sağlıklı gelişti ve 21 mm olunca çatlatma iğnesi vuruldum.yani geçen perşembe vuruldum.ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım bilgisi oan var mı?klomene başlayınca kasığım ağrıdı iğne vurulduktan sonra karın ve kasık ağrım çok oldu ve hemen dr gittim.dr muayene etti ve yumurtan çatlamış dedi.normalde 5 gün ilişki vermişti ama yumurta çatlayınca gerek yok dedi.zaten üreme sorunum yok gebeliği kesinleştirmek için yumurta takibi yaptırmıştım,iki çocuğum doğal yollarla oldu.şimid kasığımda hep ağrı var ve ayakta uzun süre kaldığımda daha çok ağrım oluyor.bir tembelleştim ki sormayın.sık sık idrara gidiyorum.ya acaba hamile miyim?öteki gebeliklerimi hep geç öğrendim.şimdi döllenme zamanını bilince kafam sürekli gebelikte.sizce ne zaman test yaptırayım.teşekkür ederim

hayalbaz gebeliğini tebrik ederim ve umarım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.Arkadaşlar ben adetimin 5.günü klomene başladım ve 3 yumurtam oluştu biri sağlıklı gelişti ve 21 mm olunca çatlatma iğnesi vuruldum.yani geçen perşembe vuruldum.ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım bilgisi oan var mı?klomene başlayınca kasığım ağrıdı iğne vurulduktan sonra karın ve kasık ağrım çok oldu ve hemen dr gittim.dr muayene etti ve yumurtan çatlamış dedi.normalde 5 gün ilişki vermişti ama yumurta çatlayınca gerek yok dedi.zaten üreme sorunum yok gebeliği kesinleştirmek için yumurta takibi yaptırmıştım,iki çocuğum doğal yollarla oldu.şimid kasığımda hep ağrı var ve ayakta uzun süre kaldığımda daha çok ağrım oluyor.bir tembelleştim ki sormayın.sık sık idrara gidiyorum.ya acaba hamile miyim?öteki gebeliklerimi hep geç öğrendim.şimdi döllenme zamanını bilince kafam sürekli gebelikte.sizce ne zaman test yaptırayım.teşekkür ederim

kız bitli 3. çocuğa hamiş olmaya uğreşıyosun ne zaman test yapim die bize mi soruyosunkaydirigubbakcemile3kız daha biz bi tanesini yapıp da kenara koyamadıklaelaelaelaelaeben daha yeni 3. aşılamada galiba tutturdum bakalım ama hala inanamıyorum kalp atışlarını duymadan kendimi kaptırmıcam..allah yardımcın olsun

hayalcim testlerin çok iyi canım sen ne alemdesin.beni sorma kanama geçirdim düşük yaptım.kürtajda olmadım.kısmet değilmiş,biraz isyanlardayım bugünlerde günahkar oluyorum.ama napiim çok kolay sahip olan insanlar gözümün önündeyken ben burda tek başıma mücadele ediyorum.kimseye belli etmiyorum umursamaz davranıyorum amaan nasıl olsa olur diyorum ama çok istiyorum ve içim içimi yiyiyor.eşime bile bazen aman aşkım boşver biz işime bakalım derken sonra inşallah busefer olur diyorum içimden.şimdide düşük sonrası korunma derken nefret ettim herşeyden gerçekten yoruldum ya .

ah canım yaa çok geçmiş olsun neyseki kürtaj olmak zorunda kalmadın..inşallah atlatırsın en kısa zamanda bu zor zamanları..çok üzüldüm.sana pıhtılaşma problemi var mı die bakıldı mı canım o da neden oluyomuş düşüğe galiba..

hayalbaz tebrikler, çok sevindim, inşallah rabbim kucağına almayı da nasip eder..:Saruboceq:

PROPP senin için de çok üzüldüm arkadaşım, rabbim sabrını versin, inşallah
sağlığına kavuşursun, kan pıhtılaşması varsa hemen tedavi için doktora git, ihmal etme...

merhaba arkadaşlar...bildiğiniz gibi bende kan pıhtılşaması olduğu için hamileliğimi iğnelerle devam ettiriyordum..ama ne yazık ki bebeğim 10.haftasındaki kontrolunda kalbinin durdugunu gördük ve bugün kürtajım yapıldı..bir meleğimi daha cennete gönderdim:KK43:((( allah bana anne olmayı nasip eder inş...sanırım en yakın zamanda ist.da bir prof.a gidicem...

merhaba arkadaşlar...bildiğiniz gibi bende kan pıhtılşaması olduğu için hamileliğimi iğnelerle devam ettiriyordum..ama ne yazık ki bebeğim 10.haftasındaki kontrolunda kalbinin durdugunu gördük ve bugün kürtajım yapıldı..bir meleğimi daha cennete gönderdim:KK43:((( allah bana anne olmayı nasip eder inş...sanırım en yakın zamanda ist.da bir prof.a gidicem...

canım yaaa inan çok üzüldüm .
valal ne diyeceğimi bilemedim inan allah bir daha yaaştmasın

ayyyy çok geçmiş olsun canım yaa allah sabır versin inan çok üzüldüm.ben de yeni 3. aşılamada hamile kalabildim daha adetimi 3 4 gün geçti bişe olcak die ödüm kopuyo:gitme:

meraba arkadaşlar bende bir yıllık evliyim ve bebişim olsun istiyorum çok allahın izniyle inş... ve ikiz olsa hiçte hayır demiycem doktor klomen kullan dedi tarif etti ama unuttum o ay kullanamadım şimdi karar verdim kullanmaya korkuyorum bir zararı varmıdır? birde nasıl kullanmalıyım en sağlıklı açıdan anlatırmısınız yardımcı olunuz lütfen:KK43: herkese rabbim hayırlı evlat nasip etsin inş...

meraba arkadaşlar bende bir yıllık evliyim ve bebişim olsun istiyorum çok allahın izniyle inş... ve ikiz olsa hiçte hayır demiycem doktor klomen kullan dedi tarif etti ama unuttum o ay kullanamadım şimdi karar verdim kullanmaya korkuyorum bir zararı varmıdır? birde nasıl kullanmalıyım en sağlıklı açıdan anlatırmısınız yardımcı olunuz lütfen:KK43: herkese rabbim hayırlı evlat nasip etsin inş...

erva merhaab canım klomen ilaçı doktor kontrolunda verilmesi gereken bir ilaçtır en basit düzeyde hormon diyelim her ay yumruta oluşmasını sağlayan hormon düzeyini baskılayarak bir değil birden fazla olmasını sağlamaktır yada oluşmuyor ise oluşmasını sağlamak diyelim
adetin 3 veya doktor kontrolune göre 5 günü başlayabilirsin senin vucut durumuna göre günde 1 doz 2 doz 3 doz şeklinde alınabilir 5 gün devam eder alım 11 gün adet olduğun günden itibaren doktor kontrolunda kaç yumrutan olduğuna bakılır ve e2 düzeyine yani yumurtaa kalitene sonra 14 gün tekrar gidersin bu arada büyüklüklere göre daha önce gidebilirsin çatlama iğnesi yapılabilir yapılmayada bilir ama fazla sayıda yumruta oluşmuşsa yapmayı uygun görmüyolar
kısaca sen doktoruna git ve detaylı oalrak ne yapacağını sor bence
tedavin hayırlı olsun b u ara en kısa zamanda bebişine kavuşursun inş

tsma gerçekten çok üzüldüm canım, Allah sana güç kuvvet versin.
gel istanbula iyi bi doktora git tedavini ol canım, inşallah en kısa zamanda anne olursun..

sağolun arkadaşlar...araştırıyorum ist.da doktor önerileiniz için teşekkürler...

hayalcim hamilelikte bi sorun yok değilmi canım.allah sonuna kadar daim etsin.bende psikolojimi düzeltmeye çelışıyorum.tsma da kötü bi dönem geçiriyor.allah hepimize kolaylık versin.şimdi ben düşük yaptım ya drum 3 ay korun dedi.korunayımmı yoksa 1 ay sonra tüp bebekmi yaptırayım yoksa iyice bekliyeyimde mart nisan gibimi başlıyayım akıl verin lütfenn

propp senin düşük nedenin araştırıldımı canm..daha önce de dış gebeliğin var..önce bi o araştırılsın araştırılmamışsa.bence hemen tüp bebek erken ama 3 ay korun demesi de abartı bence..bi ay dinlen sonra çalışmalara başla.ama niye tüp bebek istiyosun galiba aşılamayla hamile kalmıştın dimi

benim gebelik şu anda sıkıntı yok gibi.bekliyorum işte.iki hafta geçsede giitsem keseyi meseyi görsem die sabırsızlanıyorum

sm kızlar
hayabaz allah kucağına sğ salim almayı nasip etsin cnm
prop çok geçmiş olsun diyorum sana zordur biliyorum anlıyorum seni sabretmekten başka çaremiz yok cnm
tsm sanada çok geçmiş olsun diyorum allahtan sabır diliyorum cnm
merveciğim sen neler yapıyorsun bakalım
benim bugün 18. günüm hiç bişe kullanmadım bakalım neler olacak sizlerden çok ayrı kaldım bu ara

X