- 30 Kasım 2017
- 233
- 106
- 18
- 32
- Konu Sahibi Nurabdullahpolat
-
Kaç kere yumurtluyoruz ki hiç bişi anlamadım. Ayruxa demekki bişi oluşmamış ki tkrar igne verdi dicem onu da anlayamaz ki kafam çok karıştıCanim gec dollenme olabilir sen isini sansa birakma calismalara devam et cunku yumurtanin catladigi gun 3 gun boyunca iliski olmali bana doktorum oyle demisti
Evet sen kacıncı gunlerde kontrole gottın cnm bnm normalde 17.gun sumukumsu akıntı gelırdıKontrole gidip kucuklerse o zaman kullanirsin canim ama havuv ye yani kesin diger ay
Canim bak simdi 19 20 21 mm arasindaki buyumus yumurtalar kac tane varsa catlar sadece o boyuttakiler yani.ayrica sana zaten her ihtimale karsi igne yapmis bu guzel bisey degerlendirceksin bu gunlerini bide ilk igneden sonra 15 gun boyunca test yapma ignedeki hcg hormonundan dolayi testin pozitif cikabilir boyunca umitlenmeKaç kere yumurtluyoruz ki hiç bişi anlamadım. Ayruxa demekki bişi oluşmamış ki tkrar igne verdi dicem onu da anlayamaz ki kafam çok karıştı
Ben klomene basladim canim adetim bir gun oldu bu ay ertesi gun klomene basladim 5 gun kullandim 4 gun de fazladan bekledim gittigimde catlamisti yani sen adet ol ikinci yada ucuncu gunu git bi baktir yumurtalarina ona gore net bisey söyler doktorunEvet sen kacıncı gunlerde kontrole gottın cnm bnm normalde 17.gun sumukumsu akıntı gelırdı
Adet günüm 4 ocak dr 1 de gel dedi bende c. Tesi test yaparım diye düşünüyorumCanim bak simdi 19 20 21 mm arasindaki buyumus yumurtalar kac tane varsa catlar sadece o boyuttakiler yani.ayrica sana zaten her ihtimale karsi igne yapmis bu guzel bisey degerlendirceksin bu gunlerini bide ilk igneden sonra 15 gun boyunca test yapma ignedeki hcg hormonundan dolayi testin pozitif cikabilir boyunca umitlenme
Evet ozaman buyuk ihtimalle kesin sonuc verir testin insAllah gebelik olusmustur belirtilerin var mi pekiAdet günüm 4 ocak dr 1 de gel dedi bende c. Tesi test yaparım diye düşünüyorum
Kasıklarımda agrı var sadece gögüslerşm de adet olcakmşım gibi sag kasıgım sadece baskın şekilde bi şey var sankiEvet ozaman buyuk ihtimalle kesin sonuc verir testin insAllah gebelik olusmustur belirtilerin var mi peki
Ben klomene basladim canim adetim bir gun oldu bu ay ertesi gun klomene basladim 5 gun kullandim 4 gun de fazladan bekledim gittigimde catlamisti yani sen adet ol ikinci yada ucuncu gunu git bi baktir yumurtalarina ona gore net bisey söyler doktorun
İnşallah canım ya.InsAllah tutunuyodur bebisin de ondan agriyodur kasiklarin
InsAllah olgunlasip catlar kontrolleri ihmal etme bak benimki sol catlamisti yumurtam simdi sag taraf kasigim ara ara agri giriyo acaba tekrar mi yumurtluyorum diye dusunur oldumEvet cnm hormon testımı yptırım sıkıntı yoksa dedın gıbı ara arar gıderım dr a bakarım barı catlamısmı yada olgunlasıypmu
InsAllah olgunlasip catlar kontrolleri ihmal etme bak benimki sol catlamisti yumurtam simdi sag taraf kasigim ara ara agri giriyo acaba tekrar mi yumurtluyorum diye dusunur oldum
Cnm antibiyotj tedavisi ve fitil le tedavisş oluyo bişi olmaz ondanEnfeksiyon var galiba ya bende olur ara ara agrilar sık idrara cikma falan insAllah engel olmaz bu enfeksiyon gebelige yoksa isim cooook zor
Tutunamaz bebis diye okumustum sayfada tam tutunma asamasi ya enfeksiyon bugun basladi gunluk dus almam gerek bazen oluyo bazen olmuyo tam zamaninda oldu bu aydaCnm antibiyotj tedavisi ve fitil le tedavisş oluyo bişi olmaz ondan
cnm valla bende açıkcası banyo etmiyorum çünkü 1 gün arayla nerdeyse her gün ikşkiyee giriyoruzher günde banyo edemiyorum dr gittşginde tertemz dedi enfeksiyon da yok dedi bünyede yapıyoTutunamaz bebis diye okumustum sayfada tam tutunma asamasi ya enfeksiyon bugun basladi gunluk dus almam gerek bazen oluyo bazen olmuyo tam zamaninda oldu bu aydailiski olamiyoki boyle olunca bi yumurtamin catladigi gun bide onceki gun oldu o kadar
Enfeksiyon kaptıgını nerden anladıb kiTutunamaz bebis diye okumustum sayfada tam tutunma asamasi ya enfeksiyon bugun basladi gunluk dus almam gerek bazen oluyo bazen olmuyo tam zamaninda oldu bu aydailiski olamiyoki boyle olunca bi yumurtamin catladigi gun bide onceki gun oldu o kadar
Kotu kokulu akintim oluyo kasiniyo idrar yapinca yanma oluyo ordan anliyorum zaten bazen dikkat etmiyorum abdest falan alinca namaz icin islak kaliyo soonra pamuklu ic camasirlari kullanmak lazimmis oyle iste gunluk dus almak zorunda kaliyorum malesef o gun doktorda sonra kontrol gunu koku yanma var mi diye evet dedim ama ilac falan yazmadi direk adet olmazsan diger ay gel dedi gerek mi gormedi artik neyse :/Enfeksiyon kaptıgını nerden anladıb ki
Anladım canım sana bi tavsiye vereyşm o zaman o bölgeni her banyo sonrası şampuanla yıka. Bu arada bnm böle problemm yokke dr bana enfeksiyon var demişti kaç ay önce ama bende o yzden dedm bnde skıntı yoktu çünkü fitil verdi ztn fitik kullannca ilşki yok snra geçtiKotu kokulu akintim oluyo kasiniyo idrar yapinca yanma oluyo ordan anliyorum zaten bazen dikkat etmiyorum abdest falan alinca namaz icin islak kaliyo soonra pamuklu ic camasirlari kullanmak lazimmis oyle iste gunluk dus almak zorunda kaliyorum malesef o gun doktorda sonra kontrol gunu koku yanma var mi diye evet dedim ama ilac falan yazmadi direk adet olmazsan diger ay gel dedi gerek mi gormedi artik neyse :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?