• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullanip catlama ignesi olmadan kendi kendine catlayan yumurtala olayi yasayanlar hadi buyrun

Canim gec dollenme olabilir sen isini sansa birakma calismalara devam et cunku yumurtanin catladigi gun 3 gun boyunca iliski olmali bana doktorum oyle demisti

Canim gec dollenme olabilir sen isini sansa birakma calismalara devam et cunku yumurtanin catladigi gun 3 gun boyunca iliski olmali bana doktorum oyle demisti
Kaç kere yumurtluyoruz ki hiç bişi anlamadım. Ayruxa demekki bişi oluşmamış ki tkrar igne verdi dicem onu da anlayamaz ki kafam çok karıştı

Kaç kere yumurtluyoruz ki hiç bişi anlamadım. Ayruxa demekki bişi oluşmamış ki tkrar igne verdi dicem onu da anlayamaz ki kafam çok karıştı
Canim bak simdi 19 20 21 mm arasindaki buyumus yumurtalar kac tane varsa catlar sadece o boyuttakiler yani.ayrica sana zaten her ihtimale karsi igne yapmis bu guzel bisey degerlendirceksin bu gunlerini bide ilk igneden sonra 15 gun boyunca test yapma ignedeki hcg hormonundan dolayi testin pozitif cikabilir boyunca umitlenme

Evet sen kacıncı gunlerde kontrole gottın cnm bnm normalde 17.gun sumukumsu akıntı gelırdı
Ben klomene basladim canim adetim bir gun oldu bu ay ertesi gun klomene basladim 5 gun kullandim 4 gun de fazladan bekledim gittigimde catlamisti yani sen adet ol ikinci yada ucuncu gunu git bi baktir yumurtalarina ona gore net bisey söyler doktorun

Canim bak simdi 19 20 21 mm arasindaki buyumus yumurtalar kac tane varsa catlar sadece o boyuttakiler yani.ayrica sana zaten her ihtimale karsi igne yapmis bu guzel bisey degerlendirceksin bu gunlerini bide ilk igneden sonra 15 gun boyunca test yapma ignedeki hcg hormonundan dolayi testin pozitif cikabilir boyunca umitlenme
Adet günüm 4 ocak dr 1 de gel dedi bende c. Tesi test yaparım diye düşünüyorum

Evet cnm hormon testımı yptırım sıkıntı yoksa dedın gıbı ara arar gıderım dr a bakarım barı catlamısmı yada olgunlasıypmu
Ben klomene basladim canim adetim bir gun oldu bu ay ertesi gun klomene basladim 5 gun kullandim 4 gun de fazladan bekledim gittigimde catlamisti yani sen adet ol ikinci yada ucuncu gunu git bi baktir yumurtalarina ona gore net bisey söyler doktorun

Evet sag tarafta bnmde yumurta ama ıste adetle atılmaso gerek onun suan belkı hamılesındır agrılar oluypsa
InsAllah olgunlasip catlar kontrolleri ihmal etme bak benimki sol catlamisti yumurtam simdi sag taraf kasigim ara ara agri giriyo acaba tekrar mi yumurtluyorum diye dusunur oldum

Tutunamaz bebis diye okumustum sayfada tam tutunma asamasi ya enfeksiyon bugun basladi gunluk dus almam gerek bazen oluyo bazen olmuyo tam zamaninda oldu bu ayda :KK43: iliski olamiyoki boyle olunca bi yumurtamin catladigi gun bide onceki gun oldu o kadar
cnm valla bende açıkcası banyo etmiyorum çünkü 1 gün arayla nerdeyse her gün ikşkiyee giriyoruzher günde banyo edemiyorum dr gittşginde tertemz dedi enfeksiyon da yok dedi bünyede yapıyo

Enfeksiyon kaptıgını nerden anladıb ki
Kotu kokulu akintim oluyo kasiniyo idrar yapinca yanma oluyo ordan anliyorum zaten bazen dikkat etmiyorum abdest falan alinca namaz icin islak kaliyo soonra pamuklu ic camasirlari kullanmak lazimmis oyle iste gunluk dus almak zorunda kaliyorum malesef o gun doktorda sonra kontrol gunu koku yanma var mi diye evet dedim ama ilac falan yazmadi direk adet olmazsan diger ay gel dedi gerek mi gormedi artik neyse :/

Kotu kokulu akintim oluyo kasiniyo idrar yapinca yanma oluyo ordan anliyorum zaten bazen dikkat etmiyorum abdest falan alinca namaz icin islak kaliyo soonra pamuklu ic camasirlari kullanmak lazimmis oyle iste gunluk dus almak zorunda kaliyorum malesef o gun doktorda sonra kontrol gunu koku yanma var mi diye evet dedim ama ilac falan yazmadi direk adet olmazsan diger ay gel dedi gerek mi gormedi artik neyse :/
Anladım canım sana bi tavsiye vereyşm o zaman o bölgeni her banyo sonrası şampuanla yıka. Bu arada bnm böle problemm yokke dr bana enfeksiyon var demişti kaç ay önce ama bende o yzden dedm bnde skıntı yoktu çünkü fitil verdi ztn fitik kullannca ilşki yok snra geçti

Back