• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullanip catlama ignesi olmadan kendi kendine catlayan yumurtala olayi yasayanlar hadi buyrun

Anladım canım sana bi tavsiye vereyşm o zaman o bölgeni her banyo sonrası şampuanla yıka. Bu arada bnm böle problemm yokke dr bana enfeksiyon var demişti kaç ay önce ama bende o yzden dedm bnde skıntı yoktu çünkü fitil verdi ztn fitik kullannca ilşki yok snra geçti
Hayir canim olur mu oyle sey kesinlikle sabun sampuan o tarz seylerle yikanmaz sadece duru su o kadar vajina kendi kendini temizliyor zaten o tarz seyler daha cok mikrobu bakteriyi arttirir.

Ilerde sikinti olur canim bence devam etme o zaten kendini temizliyor gerek yok kimyasal seylere suan sikintin olmayabilir ama böyle devam edersen sikintin olur

Cnm ben her duş sonrası şmpuanla ykıyorum hiç böle bir şey yaşamadım
Sakın sabun sampuan kullanma bnde bıara yapıyodum yanlıs oldunu ogrendım ph degerını degıstorıyomus tam tersı yararlı olan seylerı ıcınden alıyomus hamıle kalman bıle zorlasabılır

Back