- 30 Kasım 2017
- 233
- 106
- 18
- 32
- Konu Sahibi Nurabdullahpolat
-
Ilac bittigi gun ve ilac basladigim 2. Gun de iliskim oldu gebelik olusma ihtimalim var mi acaba :)
Canim ben burda okumustum havuc suyunu iciyolardi catlamasi icin bende yedim aklima geldikce cok sukur igneye gerek kalmadan catlamis catladigi gun cooook agrim olmustu 2 senede ilk defa catladi sanirim cunku daha once boyle bisey yasamamistim ilk klomen kullanisimdi ayricaCnm havucu normal mı yedın benım yumurtamda buay buyumus ama catlamadı havuc vatşaması ıcınmı yedın
Hadıya masallah cnm ozaman ben de havuc taze yesem daha ıyı olur gerco adet olmam lazım bıkac gune ondan sonra baslıcamCanim ben burda okumustum havuc suyunu iciyolardi catlamasi icin bende yedim aklima geldikce cok sukur igneye gerek kalmadan catlamis catladigi gun cooook agrim olmustu 2 senede ilk defa catladi sanirim cunku daha once boyle bisey yasamamistim ilk klomen kullanisimdi ayrica
Bana dedıysen kullanmadım benKlomen kullaniyomusun ?
Bıldıgım kadarıyla evet cnm 21. Gun gıttım 20 mm dı 32.gun 21 mm dı buay catlamadı gecen ay gec yumurtlamıstım oyle dedı drKendi kendine mi büyüyor yumurtalarin canim peki
Oda iyi bisey canim kendi kendine buyumesi benimkiler sanirim buyumuyodu daha onceleri ilk defa klomen sayesinde buyudu kac tane yumurtam vardi hic bilmiyorum sormadimd doktoruma ama yinede catlamis icinde sivisi bile gozukuyo dedi doktor bakalim bol bol dua ediyorum tutmasi icinBıldıgım kadarıyla evet cnm 21. Gun gıttım 20 mm dı 32.gun 21 mm dı buay catlamadı gecen ay gec yumurtlamıstım oyle dedı dr
Sana bide tavsiyem havuc ye muz ye bal- tarcin-corekotu karışımı yapip bi kasik yeBıldıgım kadarıyla evet cnm 21. Gun gıttım 20 mm dı 32.gun 21 mm dı buay catlamadı gecen ay gec yumurtlamıstım oyle dedı dr
Onu nasıl yapcam ılk defa duydum karısımı alaalla ıncır de buyutuyomus bılgın olsun ben daha ıkı aydır baktırdm cnm yumurtalarda tesaduf ooldu acıkcası kontrol ıcın gırmıstm ıkı ayda cok agrılı adet olunca kendımden suphelendım sımdı dr kontrolunde olmayı dusunuyorum ara sıra gıdıp yumurta takıbı yaptırcam bakalım sı adetı atlatabılsemSana bide tavsiyem havuc ye muz ye bal- tarcin-corekotu karışımı yapip bi kasik ye
Canim bak simdi birer tatli kasigi bal tarcin ve corekotinu karistirip gunluk bi kasik ye cok faydasini goren var ben bazen bi kasik yedim bir iki defa tas catlasa o kadar yaniOnu nasıl yapcam ılk defa duydum karısımı alaalla ıncır de buyutuyomus bılgın olsun ben daha ıkı aydır baktırdm cnm yumurtalarda tesaduf ooldu acıkcası kontrol ıcın gırmıstm ıkı ayda cok agrılı adet olunca kendımden suphelendım sımdı dr kontrolunde olmayı dusunuyorum ara sıra gıdıp yumurta takıbı yaptırcam bakalım sı adetı atlatabılsem
Canim bak simdi birer tatli kasigi bal tarcin ve corekotinu karistirip gunluk bi kasik ye cok faydasini goren var ben bazen bi kasik yedim bir iki defa tas catlasa o kadar yani
Ayrica yumurta takibi yaptir tabi canim bakarsin yumurtan buyumemis incir yersin bu bal tarcin karisimindan yersin faydasi olur sonrada catlar Allahin izniyle
Buaeferde cok buyumesın ahahahahYumurta buyutuyor canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?