Klomen kullanip catlama ignesi olmadan kendi kendine catlayan yumurtala olayi yasayanlar hadi buyrun

Nurabdullahpolat

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2017
233
106
18
32
Doktor yumurtalarimi gordu cok guzel dedi ve klomene bismillah diyip basladik5 gun kullan dort gunde oyle bekle toplam 9 gun sonra yanima gel dedi klomene basladim yaninda havuc yedim 9 gunun sonunda gittim yumurtam igneye gerek kalmadan cok sukur catlamis doktorum catlamis ve sivisi bile gozukuyor dedi 3 gun ust uste iliski dedi daha sonrada gun asiri iliski dedi diger ay adet olmazsan yanima gel dedi suan adetime son 11 gun var umutla bekliyorum

Canım zaten çok geç çağırmış bir sorunun yoksa çatlaması çok normal bende senin gibi 5 gün içip ilaç biter bitmez gittiğimde çatlamak üzereydi 2 tane yumurtam da hemen o akşam iğne vuruldum hadi bakalım hayırlısı inşaAllah gelsin artık bebişlerimiz

InsAllah canimmm insAllah

Ya aslinda gec cagirdi araya hafta sonu girmisti mecbur oyle oldu kontrolden birgun once iliski oldu kontrol gunude catlamis diyince bi daha oldu erken catlamissa kacirmis mi olduk acaba

Cnm havucu normal mı yedın benım yumurtamda buay buyumus ama catlamadı havuc vatşaması ıcınmı yedın
Canim ben burda okumustum havuc suyunu iciyolardi catlamasi icin bende yedim aklima geldikce cok sukur igneye gerek kalmadan catlamis catladigi gun cooook agrim olmustu 2 senede ilk defa catladi sanirim cunku daha once boyle bisey yasamamistim ilk klomen kullanisimdi ayrica

Hadıya masallah cnm ozaman ben de havuc taze yesem daha ıyı olur gerco adet olmam lazım bıkac gune ondan sonra baslıcam

Bıldıgım kadarıyla evet cnm 21. Gun gıttım 20 mm dı 32.gun 21 mm dı buay catlamadı gecen ay gec yumurtlamıstım oyle dedı dr
Oda iyi bisey canim kendi kendine buyumesi benimkiler sanirim buyumuyodu daha onceleri ilk defa klomen sayesinde buyudu kac tane yumurtam vardi hic bilmiyorum sormadimd doktoruma ama yinede catlamis icinde sivisi bile gozukuyo dedi doktor bakalim bol bol dua ediyorum tutmasi icin

Sana bide tavsiyem havuc ye muz ye bal- tarcin-corekotu karışımı yapip bi kasik ye
Onu nasıl yapcam ılk defa duydum karısımı alaalla ıncır de buyutuyomus bılgın olsun ben daha ıkı aydır baktırdm cnm yumurtalarda tesaduf ooldu acıkcası kontrol ıcın gırmıstm ıkı ayda cok agrılı adet olunca kendımden suphelendım sımdı dr kontrolunde olmayı dusunuyorum ara sıra gıdıp yumurta takıbı yaptırcam bakalım sı adetı atlatabılsem

Canim bak simdi birer tatli kasigi bal tarcin ve corekotinu karistirip gunluk bi kasik ye cok faydasini goren var ben bazen bi kasik yedim bir iki defa tas catlasa o kadar yani

Ayrica yumurta takibi yaptir tabi canim bakarsin yumurtan buyumemis incir yersin bu bal tarcin karisimindan yersin faydasi olur sonrada catlar Allahin izniyle

Bal tarcın cörekotu neye yarıyp cnm

Kızlar bende bu ay klomen kullandım igne verdş yumrtalar ötlasın dye snra gttgimde çtladı dedi 3 ynrta daha olşmş 1i kendiliğinden çtlamak üzere dedi snraki gttgimde çtlamamltı igne verdi geç döllenme olur işimizi şansa bırakmayalım dedi bi fikri olan var mı acabaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…