Merhaba arkdşlar.öncelikle Rabbim herkesin gönlüne göre versin.benmde klomende ilk ayım.bugün 12.gün 16 ve 19 mm yumurtalar oluşmuş.gün aşırı ilişki önerdi doktor.inşallah tutar
Kizlar merhaba bende pkoyum malesef. Bunay ganolf ile asilama denemek istedik 2. Kez
Ve 3 yumurtam.olusti sag tupte ama ignemin dozunu baya yukselttik bu ay. Yumurtalarim 17 18 mm olunca doktorjm catlatma ignesi vur dedi vurdum
Ve ilk defa catlamdi. Bende yumudta olmuyo olsa bile gec oluyo. Hc catlma sorunum olmamisti. Neyse catlmaak uzere dedi asilamami yapti. Iki.gun sonfa komtrole gttigimde 3 yumurtam duruyordu ve solda da 1 yumurta olusmustu cok saskindim
Ve boylari 22 24 o.civardi 2 guj sonra tekarr cagrdi ama o ara sag tarfmda agrim ck oldu dedim 1 tanesi catladi heralde gttim iki.gun sonra sagdakilerden 1tanesi catlamis 2 tane sagda kalmis 1 tane solda duryorlar. Neyse oyle.bkle bekle derkn karnim tas gbi oldu sancidan duramiyorum doktoruma gttm 38 mm civari kalan yumurtalar. Nolcak bilmiyorum artk agrim sancim cok oluyo. Karnim sıkıstriyor yemek bile dogru duzgun yiyemiyorum varmi boyle olan