Amin canım inşallah , allah tüm isteyenlere versin. 1t tane yumurtadan kist oluşur mu oluşsada böyle ağrır mı bilmiyorum canım. senin çoook büyümüş onuda anlamadım.Hmm ınsallah senın bu ay bebısın yuzunu guldurur canım allah sana ve tum ısteyenlere nasıp etsın ıcınde de bana .. kac yılık evlısın uzun zamandır mı ıstıyosun .. canım benımde klomende ıkıncı ayım hamılelık olusmadıysa kıs mı olusmustur sence
Insallah olur tatlım en yakın zamanda.. yok canım benım yumurtam 17 mm dı ıkı gun sonra ıgne ol demıstı oyle yaptım yanı cok buyumemıstı ..Amin canım inşallah , allah tüm isteyenlere versin. 1t tane yumurtadan kist oluşur mu oluşsada böyle ağrır mı bilmiyorum canım. senin çoook büyümüş onuda anlamadım.
benimde 3. ayım klomende 1 yıldır istiyoruz. hiçbir sorun yok çok şükür beklememek için klomene başladım. bakalım bu ay olacak mı ?
Pardon canım yanlış yazmısım karıştırdım :) Bence kist olmamıştır bende hiç olmadı tek yumurtam olduğunda,Insallah olur tatlım en yakın zamanda.. yok canım benım yumurtam 17 mm dı ıkı gun sonra ıgne ol demıstı oyle yaptım yanı cok buyumemıstı ..
Insallah canım ınsallah 14 aydır ugrasıyoruz artık yoruldum umıdımde kalmadı acıkcası.. canım benım gecen ay ıkı yumurta olusmustu olmadı aynı gunu gununde adet oldum bu ay da bı yumurta 17 mm dı ıkı gun sonra ıgne yap demıstı doktorum ıgne oldum bıde kucuk bı yumurta daha vardı o ısımıze yaramaz dedı suan tek yumurtan var dedı benımde dusuncem acaba o kucuk yumurta kıs mı oldu dıye ama ınan ne dusunecegımı bılmıyorumPardon canım yanlış yazmısım karıştırdım :) Bence kist olmamıştır bende hiç olmadı tek yumurtam olduğunda,
benim 4 ymurtam oldu en küçüğü 20 en büyüğü 24 falandı benimkilerin kist olma olasılığı daha fazla.
senin şimdiye kadar adet olman lazımdı ben hep 18. günü oluyordum , öncesinde de akıntı gelirdi kahve öyle anlardım.
sen test yap canımmm bence hamişsin :)
Olumsuz dusunme canim getcekten sabir ici. Bu klomeni kullananlarim coogu 3. 4. Denemede hamile kaliyormus. Nette de proflarin yazilari var onlarda ayni sekilde. Senin su anda agrin mi var kasiklarin da? Doktoruna gitsen kist varsa zaten gorur o. Insallah bebegin seninledir cani gonulden dua ediyorum sanaInsallah canım ınsallah 14 aydır ugrasıyoruz artık yoruldum umıdımde kalmadı acıkcası.. canım benım gecen ay ıkı yumurta olusmustu olmadı aynı gunu gununde adet oldum bu ay da bı yumurta 17 mm dı ıkı gun sonra ıgne yap demıstı doktorum ıgne oldum bıde kucuk bı yumurta daha vardı o ısımıze yaramaz dedı suan tek yumurtan var dedı benımde dusuncem acaba o kucuk yumurta kıs mı oldu dıye ama ınan ne dusunecegımı bılmıyorum
Hayirlisi olsum canim. Doktoruna haber ver kontrole git tekrar basla klomeneAdet oldum
Allah razı olsun canım duaların ıcın allah kabul etsın ınsallah bende tum ısteeyenlere dua edıyorum .. cok uzuldum adet oldugumda dıyorum klomene baslamasam ara versem ama esım gıtmemı ıstıyor boyle umut edıyorum sonra uzuluyorum daha kotu oluyorOlumsuz dusunme canim getcekten sabir ici. Bu klomeni kullananlarim coogu 3. 4. Denemede hamile kaliyormus. Nette de proflarin yazilari var onlarda ayni sekilde. Senin su anda agrin mi var kasiklarin da? Doktoruna gitsen kist varsa zaten gorur o. Insallah bebegin seninledir cani gonulden dua ediyorum sana
Klomen bi kere kullandım hamile kalamadımIgne oldugum gunu saymasak bu gun 18 gun sonra bu gun oluyor canım
Canım ıgneden ssonra 18 gundeyım..senın adına cok sevındım allah kucagına sag salım almayı nasıp etsın ınsallah.klomende kacıncı ayın canım yoksa ılk ayda mı hamıle kaldın
Amin canım sırada kese ve kalp atışları var :)Cok sukur canım allah ınsallah sag salım kucagına almayı nasıp eder bıze de dua et
Teşekkür ederim cnm her sabah ateşini ölç yükselirse hamilesin zaten :)benim her halde iğne yaptı canım, havada bu ara nemli. bakalım bekleyip görücez. Hayırlısı olsun.
nezaman ates olcumune baslanmaliTeşekkür ederim cnm her sabah ateşini ölç yükselirse hamilesin zaten :)
Tatlim ara verme en az 4 kere kullan. Ara verilmezmis klomen tedavisinde. Doktoruna git sen sabirla bekle. Bak benimde 3. Klomenim ill defa 4 yumurtam oldu kullandikca goruruz insallah faydaisini. Her seyin zamani var boz zamanimizi beklerken elimizden geldigince bir seyler yapmaya calisiyoruz. Insallah alacagim guzel haberlerini. Agustosta:))Allah razı olsun canım duaların ıcın allah kabul etsın ınsallah bende tum ısteeyenlere dua edıyorum .. cok uzuldum adet oldugumda dıyorum klomene baslamasam ara versem ama esım gıtmemı ıstıyor boyle umut edıyorum sonra uzuluyorum daha kotu oluyor
Onuda gorurusun ınsallah canım cok sukur hamıleaın bu ayların tatını cıkarmaya bak ınsallah hayırlısı olur.. bende dun adet oldumAmin canım sırada kese ve kalp atışları var :)
Ederim tabi etmem mi hiç
Insallah canım cok sagol.. sımdı sıra sende ınsallah once senden guzel haberı alırım sonrada bana umıt moral olur.. yarın gıdecem doktora kısmetse bu ay ucuncu ayıma gırıcem klomenle benım doktorum 3 ay dedı klomen tedavısı sonra baska bı doktoea yonlendırıım dedı asılama ıcın eger olmasa ısteTatlim ara verme en az 4 kere kullan. Ara verilmezmis klomen tedavisinde. Doktoruna git sen sabirla bekle. Bak benimde 3. Klomenim ill defa 4 yumurtam oldu kullandikca goruruz insallah faydaisini. Her seyin zamani var boz zamanimizi beklerken elimizden geldigince bir seyler yapmaya calisiyoruz. Insallah alacagim guzel haberlerini. Agustosta:))
İnşallah olur canım, benim doktorum 6 ay dedi. inşallah tutar başka şeylere gerek kalmaz.Insallah canım cok sagol.. sımdı sıra sende ınsallah once senden guzel haberı alırım sonrada bana umıt moral olur.. yarın gıdecem doktora kısmetse bu ay ucuncu ayıma gırıcem klomenle benım doktorum 3 ay dedı klomen tedavısı sonra baska bı doktoea yonlendırıım dedı asılama ıcın eger olmasa ıste
Insallah canım yorucu gecıyor ama ya ınsan yaıpranıyor olacak mı olmayacakmı dıye dusunmekten cevremde benden sonra evlenen herkesın oldu tuhaf oluyor ınsan .. benım doktorum nıye saadece 3 ay dedı normalde cogu doktor 6 ay klomen suresı dıyorİnşallah olur canım, benim doktorum 6 ay dedi. inşallah tutar başka şeylere gerek kalmaz.
evet yorucu oluyor canım gerçekten, allahın gücüne gitmesin bazen isyan ediyor insan, sen onu doktoruna sor, klomenle olabilecekse boşuna daha ağır şeyler alma vucuduna.Insallah canım yorucu gecıyor ama ya ınsan yaıpranıyor olacak mı olmayacakmı dıye dusunmekten cevremde benden sonra evlenen herkesın oldu tuhaf oluyor ınsan .. benım doktorum nıye saadece 3 ay dedı normalde cogu doktor 6 ay klomen suresı dıyor
Evet canım allah bızı de guldursun ınsallah allah hayırlısını nasıp etsın mutlaka yaz bana sonucunu ınsallah guzel haber alırım senden.. bı sorayım bakayım femara dıye bı ılac ta varmıs burda okudum oda yumurtanın buyumesını ve kalıtelı olmasını saglıyormusevet yorucu oluyor canım gerçekten, allahın gücüne gitmesin bazen isyan ediyor insan, sen onu doktoruna sor, klomenle olabilecekse boşuna daha ağır şeyler alma vucuduna.
Amin canım , benim haftaya belli olur diye düşünüyorum haber veririm. Evet bende duydum o ilacı buradan canım.Evet canım allah bızı de guldursun ınsallah allah hayırlısını nasıp etsın mutlaka yaz bana sonucunu ınsallah guzel haber alırım senden.. bı sorayım bakayım femara dıye bı ılac ta varmıs burda okudum oda yumurtanın buyumesını ve kalıtelı olmasını saglıyormus