Çoğul gebelik olabiliyomus bu klomen tedavisinde ama Rabbim hayırlısını bakabilecegimiz sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 4 tane de korkutmadı değil yaniKiz 4uz olmasın doktor dedi biz 1 isteriz 4 olmuş ama ded8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çoğul gebelik olabiliyomus bu klomen tedavisinde ama Rabbim hayırlısını bakabilecegimiz sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 4 tane de korkutmadı değil yaniKiz 4uz olmasın doktor dedi biz 1 isteriz 4 olmuş ama ded8
Ay çok korkunç bakalım nolcak Allah hayırlısını versinÇoğul gebelik olabiliyomus bu klomen tedavisinde ama Rabbim hayırlısını bakabilecegimiz sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 4 tane de korkutmadı değil yani
Inşallah Rabbim sağlıkla bu mutlu haberi almayi nasip etsin ben 3 ay gördüm bu klomen ve ovitrelle tedavisini ama insan görev gibi görünce olumlu olmuyo siz biraz akışına bırakınAy çok korkunç bakalım nolcak Allah hayırlısını versin
Insallah canım görev değil artık ya tutarsa moduna geçtik 7 ay bittiInşallah Rabbim sağlıkla bu mutlu haberi almayi nasip etsin ben 3 ay gördüm bu klomen ve ovitrelle tedavisini ama insan görev gibi görünce olumlu olmuyo siz biraz akışına bırakın
Zaten zaman uzadıkça insan o moda giriyo benim de tam 1 sene oldu umudumu kaybettim derken çok şükür Rabbim nasip etti inşallah sana da sağlıkla nasip etsin AllahımInsallah canım görev değil artık ya tutarsa moduna geçtik 7 ay bitti
Ay insallah minnoş annis=)Zaten zaman uzadıkça insan o moda giriyo benim de tam 1 sene oldu umudumu kaybettim derken çok şükür Rabbim nasip etti inşallah sana da sağlıkla nasip etsin Allahım
Okadar sevindim ki okadar sevindimki anlatamam nasıl mutlu oldum Allah size bağışlasın sağlıkla kucağına alırsın inşallah kuzum benimKızlar naber nasılsınız teyzeleri çok şükür biz bu ay güzel haberi aldık Rabbime binlerce kez Şükürler olsun isteyen herkese biran önce sağlıkla nasip etsin Rabbim inşallah geçen gün yazmıştım gecikmem var ama heveslenmek istemiyorm diye çünkü hep test alıp sabah yapayım dediğim de sabah adet oluyodum. Birde aman aman bi belirtim yoktu sadece yorgunluk uyku hali vardı ama bayram arası yorucu diye ona yordum kasık ağrılarım oldu onu da adet olmama yakın diye düşündüm hiç hamile olabilceğime inanmadım yani sonra bi gün gidip test aldım ama yapmiyim dedim şöyle bir haftayı geçsin öyle diyodum sonra bi akşam esti test yaptım ve çift çizgi inanamadim ertesi gün test aldım yine yaptım yine çift çizgi ama hala eşime falan haber vermedim bişey çıkıcak diye bi yandan korkuyorum derken gittim kan verdim ve çok şükür oda pozitif ❤ Rabbim inşallah sizlere de bu mutlu haberi sağlıkla almayı nasip etsin @Gizoludi E Evdekikadin @sutlaacc @mrve36
Çok sağol kuzum Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese en yakın zamanda sağlıkla tattirsin bu duyguyuOkadar sevindim ki okadar sevindimki anlatamam nasıl mutlu oldum Allah size bağışlasın sağlıkla kucağına alırsın inşallah kuzum benim
Icini ferah tut kuzum sürekli negatif görüyoduk bak şuan pozitif görüyosun umarım Rabbimin izniyle sağlıklı bir bebiştir hayırlısıyla değer yükselir bu mutlu haberi sendende alırız bol bol dua et elimizden başka hiç bişey gelmiyo çünkü bende senin için çok dua edicem dualar seni ferahlatacak inşallah güzel kalplim inşallah herşey gönlünce olsun ❤❤Amin inşaallah yaa bende bugün adet olmam gerekiyor du kan testi verdim 1.20 çıktı değer çok düşünmüş adet olmazsam birkaç güne tekrar gidip kan vercem ama aklım hep olur mu yükselir mi gibi sorularda çünkü daha öncede çılgınlar gibi test yaptım gebe olmadiklarimin hiç birinde silik yada çift çıkmamıştı kaset testlerde silik de olsa çift çıkıyor tekrar düşük yapmaktansa korkuyorum önceki seferde de düşük degerle başlamistim ama sağlıkla bir bebek de istiyorum aklımda deli sorular su birkaç günü nasil bekleyeceğim birde bana sorsunlar azıcık teselli edin beni gayri
Ah benim gönlü güzel arkadaşım amin amin inşallah içindeki meleğin hurmetine rabbim kabul etsin dualarını bebeğim gelisiminden de bizi haberdar etIcini ferah tut kuzum sürekli negatif görüyoduk bak şuan pozitif görüyosun umarım Rabbimin izniyle sağlıklı bir bebiştir hayırlısıyla değer yükselir bu mutlu haberi sendende alırız bol bol dua et elimizden başka hiç bişey gelmiyo çünkü bende senin için çok dua edicem dualar seni ferahlatacak inşallah güzel kalplim inşallah herşey gönlünce olsun ❤❤
Amin inşallah cancazim ❤ yaaa sorma annemdeydim bende hafta sonu dönüyorum inşallah eşim gelicek döner dönmez doktora gidicem insallah kalp atışını falan duymadık daha gider gitmez yazarım size hemen teyzesiAh benim gönlü güzel arkadaşım amin amin inşallah içindeki meleğin hurmetine rabbim kabul etsin dualarını bebeğim gelisiminden de bizi haberdar et
Nasılsın kuzum duydunuz inşallah kalp atışınıAmin inşallah cancazim ❤ yaaa sorma annemdeydim bende hafta sonu dönüyorum inşallah eşim gelicek döner dönmez doktora gidicem insallah kalp atışını falan duymadık daha gider gitmez yazarım size hemen teyzesi
Çok şükür cancazim mide bulantilari dışında iyiyim bakalim sen nasilsin nasıl gidiyo tam da bugün gittik doktora içine mi doğdu ya güzel kalplim çok şükür duyduk kuzumun kalp atışlarını derinden geliyodu ses ama güzel dedi doktor sadece plesanta aşağıdaymış biraz dikkat etmem gerekiyomus iğne yazdı Allah korusun kanama falan olursa hemen vurdur dedi risk varmış şuan inşallah bi sıkıntı olmaz Rabbim sağlıkla kucağımıza aldırır isteyen dileyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin Allahım ❤Nasılsın kuzum duydunuz inşallah kalp atışını
Çok dua ettim şuan Allah üzmesin şu güzel kalbinizi size bağışlasın inşallah yarın yine progesteron testi vercem sonuca göre belli olur bu ayda her şey onu bekliyorum bende 21. Gün olmasına rağmen kaşık ağrılarım bitmedi benimde not alıyorum herşeyi capimda çırpınıyor um yada ameliyat sonrası kaçınılmaz agrilarimin devamı diyip susuyorum işte umut olmadan da olmuyorÇok şükür cancazim mide bulantilari dışında iyiyim bakalim sen nasilsin nasıl gidiyo tam da bugün gittik doktora içine mi doğdu ya güzel kalplim çok şükür duyduk kuzumun kalp atışlarını derinden geliyodu ses ama güzel dedi doktor sadece plesanta aşağıdaymış biraz dikkat etmem gerekiyomus iğne yazdı Allah korusun kanama falan olursa hemen vurdur dedi risk varmış şuan inşallah bi sıkıntı olmaz Rabbim sağlıkla kucağımıza aldırır isteyen dileyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin Allahım ❤
Kesinlikle canım umut olmadan olmuyo yoksa insan kendinde çabalayacak gücü bulamiyo sen yine umudunu yitirme Rabbim inşallah en güzel şekilde karşılığını verecektir haberdar et beni de testin sonucuna göre inşallah Rabbim güzel haberler duyursun ❤Çok dua ettim şuan Allah üzmesin şu güzel kalbinizi size bağışlasın inşallah yarın yine progesteron testi vercem sonuca göre belli olur bu ayda her şey onu bekliyorum bende 21. Gün olmasına rağmen kaşık ağrılarım bitmedi benimde not alıyorum herşeyi capimda çırpınıyor um yada ameliyat sonrası kaçınılmaz agrilarimin devamı diyip susuyorum işte umut olmadan da olmuyor
Yine yumurtlama olmamış kardescazim çatlatma iğnesi vurulcakmisim adetin 2. Günü gel bakalım dedi ne yapılacak çatlatma iğnesi süreci nasıl işler bilmiyorum daha oraya kadar yeni geldim beni bı aydinlatinKesinlikle canım umut olmadan olmuyo yoksa insan kendinde çabalayacak gücü bulamiyo sen yine umudunu yitirme Rabbim inşallah en güzel şekilde karşılığını verecektir haberdar et beni de testin sonucuna göre inşallah Rabbim güzel haberler duyursun ❤
Cancazim klomenle yumurta istenen boyuta gelince catlatma iğnesini vuruyolar 36 saat sonra ortalama yumurta catliyomus o saatlerde ilişki öneriyorlar sonrası artık yine Allah kerim adet gününe kadar gün aşırı ilişkiye devam inşallah bu kez hayırlısı olur Rabbim gönlüne göre versin bu yolda kimseyi üzmesinYine yumurtlama olmamış kardescazim çatlatma iğnesi vurulcakmisim adetin 2. Günü gel bakalım dedi ne yapılacak çatlatma iğnesi süreci nasıl işler bilmiyorum daha oraya kadar yeni geldim beni bı aydinlatin
Sağolasın kuzum inşallah ama klomen 5. Seferde ise yaramayinca bıraktı doktor ilaç kullanımını dur bakalım bu sefer ne yapacak sen nasılsın durumlar nasılCancazim klomenle yumurta istenen boyuta gelince catlatma iğnesini vuruyolar 36 saat sonra ortalama yumurta catliyomus o saatlerde ilişki öneriyorlar sonrası artık yine Allah kerim adet gününe kadar gün aşırı ilişkiye devam inşallah bu kez hayırlısı olur Rabbim gönlüne göre versin bu yolda kimseyi üzmesin