Ay inşallah ya hepimiz için çok güzel olsunİnşallah gerek kalmaz kuzum
Almanya'da adım adım gidiliyor. Ben sonraki adıma geçmek istiyorum bunu atlayalım gibi birsey söz konusu değilHee anladım canım şimdi sağol .
o zaman olmazsa ara veririz ama burada 6kere denenecek diye birşey yok başka tedaviye geçilebilir.
Ama birsey yoksa da boşuna karnımda 3 delik, 2 gün hastanede kalma falan bilemedim.Aynen dediğin gibi olabilir sorun varsa tek sefer de çözülür
Insallah gerek kalmaz hiç birimiz için başka şeylereHer doktor aynı mi bilmiyorum ama genelde 3 kere diyo doktorlar eğer öncesinde hsg cekildiyse aşılamaya geciliyo ama ben hsg cektirmedim daha o yuzden bu defa da sonuç vermezse hsg dedi doktor
Amin inşallah yaInsallah gerek kalmaz hiç birimiz için başka şeylere
Doğrudur canımAlmanya'da adım adım gidiliyor. Ben sonraki adıma geçmek istiyorum bunu atlayalım gibi birsey söz konusu değil
Aynen yaaa inşallah hayırlısı bu seferdir de hepimiz mutluluktan anlarızDoğrudur canımsistemler farklıdır. Ay inşallah artık bu ay olur da düşünmeyiz bunları
Kuzum Bende senle aynı durumdayım tam olarak sökülmedi de adetimiz bi doktora gitsem mi gitmesem mi kararsizim
Benim haftaya salı randevum var bakalım sorarım canım.Kuzum Bende senle aynı durumdayım tam olarak sökülmedi de adetimiz bi doktora gitsem mi gitmesem mi kararsizim
Sen sor bakalım da bana da yazar misinBenim haftaya salı randevum var bakalım sorarım canım.
Ben takip yapmadım canım zaten doktora gidiyoruz ya yumurta takibi için o yuzden yapmadım ama yapanlar vardır illaKlomen kullanımında ovulasyon takibi yapan kızlaar, 2 3 gün üst üste pik gören var mı aranızda?
Benim kist vardı ondan doktor reglinin 4. Günü gel bakalım dedi. Bu akşam randevum haber veririm benim gitmişti kist yoksa duruyor mu. Gerçi herkesde aynı olmaz ama belki fikir verir. Senin ne zaman kontrolün?
Ben de takip yapmıyorum doktora gidince zaten optimal büyüklüğe geldiğinde folikul çatlama iğnesi yapılıyor dolayısıyla pik bakmaya gerek var mı bilemedim. O iğnenin etkisiyle sürekli birkaç gün de pik cikabilir yani.Klomen kullanımında ovulasyon takibi yapan kızlaar, 2 3 gün üst üste pik gören var mı aranızda?
İnşallah yoktur kuzum ilaca başladın ya yumurtalar büyüyor diye olabilir
Tamam canım yazayım acaba klomen kullanırken soğan kürü yapılsa zararı olurmuSen sor bakalım da bana da yazar misin
Benim haftaya salı canım yumurtalara bakacaktı işte büyümüş mü diye . Aynen sen yaz bakalım yine. Klomenden sonra mı oluştu peki kistBenim kist vardı ondan doktor reglinin 4. Günü gel bakalım dedi. Bu akşam randevum haber veririm benim gitmişti kist yoksa duruyor mu. Gerçi herkesde aynı olmaz ama belki fikir verir. Senin ne zaman kontrolün?
Benim de aklıma geldi o canım ama acaba hapla beraber ters etki eder mi diye kafam karıştı bide herşey herkese ayni etkiyi yapmiyo diyolar bence sen bol bol havuç ve incir ye bu ara insallaj gerek kalmaz ama en kötü diğer ay denersin soğan kürünü bide doktorum bana balık ye demişti ton balığı falan yumurta kalitesi için ıyiymisTamam canım yazayım acaba klomen kullanırken soğan kürü yapılsa zararı olurmu
Evet canım ikinci ay ben de doktor klomifen i iki katına çıkardı ilk ay sadece bir yumurta ve çok uzun sürünce büyümesi ama bu sefer de işte 2 yumurta ama onla beraber diğer tarafta da kist büyüdüBenim haftaya salı canım yumurtalara bakacaktı işte büyümüş mü diye . Aynen sen yaz bakalım yine. Klomenden sonra mı oluştu peki kist