Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de 2 Gün normal kanama oldu sonra 2 gün olmadi şimdi kahverengi akıntı var sadece anlamadım niye böyle oldu istanbula dönünce doktoruma gideyim diyorum
Klomendendir işte benim devam ederdi ilk günden sonra azaldı çok gelmedi hatta

Çok iyi düşünmüşsün bende aynı şekilde kendimi telkin ediyorum çünkü bu şekilde hem kendimizi üzüyoruz hemde olmasını zorlaştırıyoruz senin adına da üzüldüm ama en azından gebelik olmadıysa reglinin gelmesi düzenli olması güzel bişey diğer ay için umut ❣ yeni umutlara ihtiyacımız var bende fena sayılmam annemin yanındayım bu ay eşimle ayrı olucaz o yuzden pek oldu mu olmadi mi olmiycak bu ay nasipse diğer aya inşallah

Iyi yapmışsın canım ben yalnizim malesef eşim is seyahatine gitti. Carsambaya doktora randevu aldım önceki sefer gordugu kiste bakacak. O gün konusacagim bu ay denemede devam edelim mi çünkü yumurtlama gununde eşim evde olmayabilir ben de belki ara verebilirim ama daha çok zorunluluktan. Hayırlısı herseyin. Keşke ben de annemin yanında olsam. Sarıl annecigine benim için de. tedaviye 1 ay sonra devam edecek misin peki?

Ay tabi ki de sarılırım inşallah sende kavuşursun annecigine belki böylesi daha hayırlıdır güzel düşünelim Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur bunu düşününce insanın kalbi ferahliyo bende nasipse gidince başlıycam hemen nisan in 7 si gibi bat adetin 3. Günü gel dedi doktor insallah hepimizin yüzünü güldürecek haberler alırız kulun kula duası daha makbulmüş ben hep namazlardan sonra dua ediyorum hepimiz için

Tedaviye devam edecek olmadan sevindim. Bir tedavimiz olması bile aslında iyi birsey yani hala umudumuz var demek o zaman bir sonraki sefere kadar bir guzeeeel keyfine bak duaların için de çok teşekkürler ben de hepimize dua ediyorum. Kimin duaları kabul olur bilinmez değil mi bana her zaman yazabilirsin bu arada baya sevdim seni tanımadan yoldaş olduk baksana.

Gerçekten çok güzel oldu ilk üye olduğum da Böyle sizin gibi güzel insanlarla tanışacağım hiç aklıma gelmezdi iyi ki varsınız iyi ki tanıdım hamile olsak ta bitirmeyelim inşallah olursa birbirimize yakın olacak hamileliklerimiz sohbetimize hamiş sohbetiyle devam ederiz inşallah çok sıcak kanlısın kanım kaynadı derler ya öyle oldu doktorla görüştüğünde son durumdan beni de haberdar et ben bu ay tedavi görmüyorum ama hepimizi tedavi boyu takip ederim

Tamam canım haber vericem aynen yaaa inşallah o günleri de gorecegiz inaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…