Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben yarın progestana başlayacağım kaybım da olduğu için verdi herhalde tutunsun diye o ne sana verdiği?
Folik asit iyot bide koenzim Q10 varmış içinde yumurta kalitesini falan artiriyomus ne kadar etkili bilmiyorum ama bu ay dâ kullanıyorum bakalim

Merhabalar. Ben Almanya da tedavi görüyorum ve bana da doktorum reglimin 5. Günü başlayarak 5 gün boyunca sabah kahvaltıdan sonra bir kere kullanmam için klomifen verdi. Ancak ilk ay yumurta gelişimim oldukça yavaş olduğu için 2. Ayda sabahları 2 ser tane almamı söyledi. İlaçları reglimin 5., 6., 7.,8. ve 9. günlerinde aldım. Sonra da yumurta takibi yapılarak çatlama iğnesi oldum. İlk ay 18. gün sadece bir folikul yeterli büyüklüğe geldi. Bu sefer 2 folikul 14. günde. Bize sadece iğnenin olduğu gün ilişkiye girmeyi önerdi, eğer olmazsa en geç ertesi sabah dedi.

Burda iğneden 36 saat sonrasını öneriyorlar iğne günü önermiyorlar ama ben iğne gününü de değerlendiriyorum geçen ay olumsuz oldu bakalım nasipse bu aya kaldı umutlar

Burda iğneden 36 saat sonrasını öneriyorlar iğne günü önermiyorlar ama ben iğne gününü de değerlendiriyorum geçen ay olumsuz oldu bakalım nasipse bu aya kaldı umutlar
Teşekkürler ben de geçen ay burda yazanları biraz okuyunca sonraki günlerde de deneyelim dedim. İlk ay baya zor oldu ama böyle görev gibi olunca. Bu ay daha rahattı artık ilk seferin garipliği yoktu. Sizin kaçıncı denemeniz? Benim de umudum bu ay. Insallah hayırlısıyla hepimiz hamile kalıp, sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…