Folik asit iyot bide koenzim Q10 varmış içinde yumurta kalitesini falan artiriyomus ne kadar etkili bilmiyorum ama bu ay dâ kullanıyorum bakalimBen yarın progestana başlayacağım kaybım da olduğu için verdi herhalde tutunsun diye o ne sana verdiği?
He anladım canım faydası oluyordur muhakakFolik asit iyot bide koenzim Q10 varmış içinde yumurta kalitesini falan artiriyomus ne kadar etkili bilmiyorum ama bu ay dâ kullanıyorum bakalim
Inşallah öyle diyorum artık kutusu 95 lira az da değil ama inşallah fayda ediyodurHe anladım canım faydası oluyordur muhakak
Ben de öyle canm geçen ay çok belirti vardı şimdi yok arada bel ağrısı oluyor o kadarAynen ben geçen ay çok belirti yaşadım bu ay bakmayacağım
Aynen canımBen de öyle canm geçen ay çok belirti vardı şimdi yok arada bel ağrısı oluyor o kadar
İnşallahh hayırlısıylaAynen canımDirek test yapıp görürüz inşallah pozitifi
Canım bende pek bir belirti yok bazen hafif belim ve kasıklarım ağrıyor
Bende pek kasik ağrısı de bel ağrısı oluyo canım bide beyaz akinti devam ediyo o kadarCanım bende pek bir belirti yok bazen hafif belim ve kasıklarım ağrıyorSende durum ne?
Yavaştan sabırsızlanmaya başladımBende pek kasik ağrısı de bel ağrısı oluyo canım bide beyaz akinti devam ediyo o kadar
Bu sabah
Ben bu sabah dayanamayıp test yaptm vee yine negatif.. erken sanki ama sonuç değişmez diye düşünüyorum
Bende ya ama bi yandan da geçen ay ki gibi üzülmekten korkuyorumYavaştan sabırsızlanmaya başladım
Yok canım daha erken bence 13 yada 14 gün bi daha yap hemen kötü düşünmeBu sabah
Ben bu sabah dayanamayıp test yaptm vee yine negatif.. erken sanki ama sonuç değişmez diye düşünüyorum
Bende öyleBende ya ama bi yandan da geçen ay ki gibi üzülmekten korkuyorum
Önce iğnenin etkisi geçmiştir canım daha erken dur bakalımBu sabah
Yaparım bünye alıştıYok canım daha erken bence 13 yada 14 gün bi daha yap hemen kötü düşünme
Hayırlısı bakalımÖnce iğnenin etkisi geçmiştir canım daha erken dur bakalım
Merhabalar. Ben Almanya da tedavi görüyorum ve bana da doktorum reglimin 5. Günü başlayarak 5 gün boyunca sabah kahvaltıdan sonra bir kere kullanmam için klomifen verdi. Ancak ilk ay yumurta gelişimim oldukça yavaş olduğu için 2. Ayda sabahları 2 ser tane almamı söyledi. İlaçları reglimin 5., 6., 7.,8. ve 9. günlerinde aldım. Sonra da yumurta takibi yapılarak çatlama iğnesi oldum. İlk ay 18. gün sadece bir folikul yeterli büyüklüğe geldi. Bu sefer 2 folikul 14. günde. Bize sadece iğnenin olduğu gün ilişkiye girmeyi önerdi, eğer olmazsa en geç ertesi sabah dedi.Merhaba arkadaşlar;
Bugün doktora gittim yumurtalarım gelişmediği için gebelik oluşmuyodu agnucaston kullandım ise yaramadı o yuzden klomen yazdı bugün doktor aynı anda 2 tane içebilirsin dedi ama baktığm da çoğu kişi sabah akşam kullanmış yada bi tane kullanmış kafam karıştı tecrübeli olan arkadaşlar yazabilirse çok sevinirim bu şekil de aynı anda 2 tane kullananlar var mı acaba
Burda iğneden 36 saat sonrasını öneriyorlar iğne günü önermiyorlar ama ben iğne gününü de değerlendiriyorum geçen ay olumsuz oldu bakalım nasipse bu aya kaldı umutlarMerhabalar. Ben Almanya da tedavi görüyorum ve bana da doktorum reglimin 5. Günü başlayarak 5 gün boyunca sabah kahvaltıdan sonra bir kere kullanmam için klomifen verdi. Ancak ilk ay yumurta gelişimim oldukça yavaş olduğu için 2. Ayda sabahları 2 ser tane almamı söyledi. İlaçları reglimin 5., 6., 7.,8. ve 9. günlerinde aldım. Sonra da yumurta takibi yapılarak çatlama iğnesi oldum. İlk ay 18. gün sadece bir folikul yeterli büyüklüğe geldi. Bu sefer 2 folikul 14. günde. Bize sadece iğnenin olduğu gün ilişkiye girmeyi önerdi, eğer olmazsa en geç ertesi sabah dedi.
Teşekkürler ben de geçen ay burda yazanları biraz okuyunca sonraki günlerde de deneyelim dedim. İlk ay baya zor oldu ama böyle görev gibi olunca. Bu ay daha rahattı artık ilk seferin garipliği yoktu. Sizin kaçıncı denemeniz? Benim de umudum bu ay. Insallah hayırlısıyla hepimiz hamile kalıp, sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza.Burda iğneden 36 saat sonrasını öneriyorlar iğne günü önermiyorlar ama ben iğne gününü de değerlendiriyorum geçen ay olumsuz oldu bakalım nasipse bu aya kaldı umutlar