Uzun zaman giremedim canım çocuklar biz derken baya zor geçti çok sağol Allah razı olsun güzel dileklerin için1 hafta sürdü atak geçti çok şükür canım , gerçekten çocuk bakmak zor iş emek istiyor, Allah herkesin yardımcısı olsunevde okula giden çocuk varsa zor oluyor canım hastalık hiç bitmiyor geçti derken tekrar ediyor, çok geçmiş olsun kuzum , dikkat edin kendinize
AminUzun zaman giremedim canım çocuklar biz derken baya zor geçti çok sağol Allah razı olsun güzel dileklerin içinnasıl güzel oldu böyle evlat ararken kesişti yollarımız şimdi çok şükür kucağımızdalar ve onları konuşuyoruz Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Aminnn inşallah canımAminÇok şükür canım nerden nereye o günlerde insan ümitsizliğe kapılıyor bir umut güzel olaylar yazılar okuyup ümitlenmek istiyor çok şükür bugünümüze Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
İyiyiz canım çok şükürsutlaacc kuzummm miniklerim nasıl sen nasılsın cinsiyet öğrenme zamanı geldi mi fırsat bulup yazamadım kaç zamandır aklımdasın
Öperim canım sende öp yavruyuAminnn inşallah canımkuzumu öp benim için
Yaaa çok sevindim iki erkek annesi oluyosun çok güzel Rabbim sağ salim kucaginiza aldirsin inşallahİyiyiz canım çok şükürcinsiyet çok oldu 2 erkek detaylı ultrason a da girdik iyi geçti şükür Sen nasılsın? Bebiş nasıl?
Öperim tabi teyzesi bitanesinÖperim canım sende öp yavruyu
Canım umarım sonuç almışsındır. Bana da aynı anda 2 tane akşamları verdi. Regl 3. Gunu basladimCevap yazmış doktor evet aynı anda diye demekki böyle olacak ne bileyim dediği gibi kullanayim bakalım sonuç ne olacak
Sağol amin canımYaaa çok sevindim iki erkek annesi oluyosun çok güzel Rabbim sağ salim kucaginiza aldirsin inşallahBizde iyiyiz bakalım çok şükür uykusuzlukla savaşıyoruz bütün anneler gibi
Baya geç kaldım yazmakta kusura bakma giremedim bu dönem inşallah olumlu sonuç almışsındır ben üç ay denedim malesef yumurta gelişti çatladı ama tutmadı sonra kendiliğinden nasip olduCanım umarım sonuç almışsındır. Bana da aynı anda 2 tane akşamları verdi. Regl 3. Gunu basladim
Sağol canım sende sağ salim kucağına alırsın inşallahSağol amin canımkolay gelsin canım benim
Canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah inşallahBaya geç kaldım yazmakta kusura bakma giremedim bu dönem inşallah olumlu sonuç almışsındır ben üç ay denedim malesef yumurta gelişti çatladı ama tutmadı sonra kendiliğinden nasip olduRabbim isteyen herkese hayırlısiyla nasip etsin inşallah
Amin canım sağolSağol canım sende sağ salim kucağına alırsın inşallahnasıl gidiyo bu aylar
Tabi ki kolay değil iki tane kuzuş taşımak Rabbim kolaylık versin inşallah sağlıkla gelsinlerAmin canım sağoliyi gidiyor arada karnım geriliyor, sertleşiyor genelde yatma modundayım giderek ağırlaşacağım herhalde
Çok şükür doğdu benim ki 10 aylık bı kızım var darısı isteyen herkesin başına inşallahCanım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah inşallahbeklemedeyim umarım güzel sonuçlar alirim
Amin canım. Sizin nasıl gidiyor bebişleTabi ki kolay değil iki tane kuzuş taşımak Rabbim kolaylık versin inşallah sağlıkla gelsinlerisim düşündünüz mü
Allah bağışlasın canım evet 23 ocakta yapıldı iğne adet günümü bekliyorumÇok şükür doğdu benim ki 10 aylık bı kızım var darısı isteyen herkesin başına inşallahşuan iğne yapıldı galiba dimi adet gününü mü bekliyosun
İyiyiz çok şükür teyzesi şu ara ele avuca sığmıyo sürekli kucağımdan inmek istiyo emeklemek için yerde ne buldu hemen ağzına atiyo küçücük toz bile bulsa o yüzden arkasında önünde geziyorum sürekli ama bı gülüşüne unutuyo insan bütün yorgunluğunu Rabbim herkese nasip etsin hayırlısıylaAmin canım. Sizin nasıl gidiyor bebişle
İsim zor ya karar veremedik
Heyecanlı bekleyişler dimi birden o günlere gittim ne o günler geçmek biliyodu ne ben erkenden sürekli test yapmaktan vazgecebiliyodum gerçekten zor zamanlardı ama hep söylüyolardi sürekli düşünme kasma beynini rahat bırak o zaman olucak yok yapamıyorum diyodum . Sonrasin da bı ay biraktim hiç bişey yapmadım ilac test vs adetim geciktiği halde test yapmadım o kadar umudum yoktu artık ama meğerse hamileymişim. Yani bu gerçekten doğru galiba hiç bir problem olmasa da beyin sürekli bununla meşgulse olmuyo . Rabbim kimseye evlat hasretligi çektirmesin isteyen herkese sağ salim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahAllah bağışlasın canım evet 23 ocakta yapıldı iğne adet günümü bekliyorum