Kontrole gittikçe senin de minik kuzulariminda durumun dan haberdar edersin canım nerde ikiz görsem direk sen aklıma gelirsin artık inşallah sağ salim gelsin miniklerinÇok sağol canım aminnnn inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kontrole gittikçe senin de minik kuzulariminda durumun dan haberdar edersin canım nerde ikiz görsem direk sen aklıma gelirsin artık inşallah sağ salim gelsin miniklerinÇok sağol canım aminnnn inşallah
Bende gecikme yapmadı normal zamanında oldu hep ama yapanlar var mı bilemedimBide bişey daha sormak istiyorum iğne adette gecikme yapar mı
Bende gecikme yapmadı normal zamanında oldu hep ama yapanlar var mı bilemdimBide bişey daha sormak istiyorum iğne adette gecikme yapar mı
Bence kontrol zamanınızı bekleyin çünkü tam test yapıyoruz umutla negatif çıkıyo en azından negatifi görüp modunuz düşmesin pozitifse de zaten bambaşka sürpriz olur Rabbim inşallah hakkınız da hayırlısını nasip etsin bol bol dua etmekten baska bişey yapamıyoruz malesef bu dönemde aklınıza takılanlari istediğiniz zaman yazabilirsiniz bildiğim kadarıyla her zaman cevaplarım çünkü o dönemde benim de en çok zaman geçirdiğim yer burasiydi sizi çok iyi anlıyorumMerhabalar iyi geceler öncelikle benim iğneden sonra 20. Günüm bugün ve adetim iki gün gecikti iki gün sonra randevum var doktor iğneden sonra 10. Gün test yaptı negatif çıktı sizce bu durumda ne yapmaliyim
Bende gecikme yapmıştı canım ve sonuç negatifti, klomen kullandığım ay rahim filmi de çektirmiştim negatif oldu sonuç ama diğer ay gebe kalmıştım sonra 9. Hafta da kalbi durup kürtaj olmuştum sonra genetik test falan yaptırdık kan pıhtılaması çıktı tekrar gebe kalırsam kan sulandırıcı iğne kullanmam gerektiğini söyledi doktorum kürtajdan sonra diğer ayda gebe kaldım çok şükür sağlıkla bebeğimi kucağıma aldım. Rabbim sana ve isteyen herkese hayırlı evlat versin en büyük etken stres kafandan atmaya çalış başka şeylerle meşgul evet zor bi süreç insan düşünmeden edemiyor en ufak belirtiyi bile acaba hamilemiyim diye yorumluyor yaşamış biri olarak ne zman stres yapmadım düşünmedim o ay gebe kaldım biraz uzun yazdım kusura bakmaBide bişey daha sormak istiyorum iğne adette gecikme yapar mı
Hiç bilmiyorum canım ilk defa duydum ama insallah hayırlı haberler alırsın bizide haberdar etEvet bende üç gün gecikmeyle adet oldum bugun tekrar doktora gittim ve sag overda 4 adet AF, sol overda 3 adet AF izlendiğini söyledi hormon istedi benden yarın sonuç alacağım ama bunların neyle ilgili olduğunu bilen var mı .Varsa lütfen beni aydınlatırsanız çok sevinirim
Yaaa canım nasılsın görüşemedik bayadır nasıl gidiyo bebişle G gocmenkizi_35Bende gecikme yapmıştı canım ve sonuç negatifti, klomen kullandığım ay rahim filmi de çektirmiştim negatif oldu sonuç ama diğer ay gebe kalmıştım sonra 9. Hafta da kalbi durup kürtaj olmuştum sonra genetik test falan yaptırdık kan pıhtılaması çıktı tekrar gebe kalırsam kan sulandırıcı iğne kullanmam gerektiğini söyledi doktorum kürtajdan sonra diğer ayda gebe kaldım çok şükür sağlıkla bebeğimi kucağıma aldım. Rabbim sana ve isteyen herkese hayırlı evlat versin en büyük etken stres kafandan atmaya çalış başka şeylerle meşgul evet zor bi süreç insan düşünmeden edemiyor en ufak belirtiyi bile acaba hamilemiyim diye yorumluyor yaşamış biri olarak ne zman stres yapmadım düşünmedim o ay gebe kaldım biraz uzun yazdım kusura bakma
Çok şükür iyiyiz canım 4 aylık olduk herşey yolunca çok şükür günler nasıl geçiyor anlamıyorum oğlumla bugünlerimize şükür sen nasılsın bebeğin nasılYaaa canım nasılsın görüşemedik bayadır nasıl gidiyo bebişle G gocmenkizi_35
Çok şükür canım bugünümüze hamd olsun bu ara hasta oldu çocukların ikiside biraz zor geçti ama ne diyelim Rabbim beterinden saklasin benim kızda 7.5 aylık oldu teyzesi gerçekten çok güzel bi duygu Rabbim özenen isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın bekledik ama Rabbim en güzel şekilde verdi dilerim herkese nasip etsinÇok şükür iyiyiz canım 4 aylık olduk herşey yolunca çok şükür günler nasıl geçiyor anlamıyorum oğlumla bugünlerimize şükür sen nasılsın bebeğin nasıl
Çok geçmiş olsun canım , havalarda tam hastalık havası gündüz sıcak oluyor akşam üstü serin dikkat etmek lazım, maşallah prensese yaşına az kalmış amin inşallah canım Rabbim dileyen isteyen herkese hayırlı evlat versin kimsenin kucağı boş kalmasın çok güzel bir duyguymuş severken içime sokasım geliyor hele o gülüşleri herşeye bedel Rabbim evlatlarımı korusun sağlıkla büyütmeyi. Nasip etsinÇok şükür canım bugünümüze hamd olsun bu ara hasta oldu çocukların ikiside biraz zor geçti ama ne diyelim Rabbim beterinden saklasin benim kızda 7.5 aylık oldu teyzesi gerçekten çok güzel bi duygu Rabbim özenen isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın bekledik ama Rabbim en güzel şekilde verdi dilerim herkese nasip etsin
Aminnn inşallah canım benim cümlemize kızım baya hasta oldu teyzesi çok zor geçti giremedim kaç gündür anca fırsat olduÇok geçmiş olsun canım , havalarda tam hastalık havası gündüz sıcak oluyor akşam üstü serin dikkat etmek lazım, maşallah prensese yaşına az kalmış amin inşallah canım Rabbim dileyen isteyen herkese hayırlı evlat versin kimsenin kucağı boş kalmasın çok güzel bir duyguymuş severken içime sokasım geliyor hele o gülüşleri herşeye bedel Rabbim evlatlarımı korusun sağlıkla büyütmeyi. Nasip etsin
İğne falan yapılmış miydi bazen iğnenin etkisiyle yalancı pozitif oluyomuş ama 17.80 şüpheli bı sonuç sanki bı daha test verdiniz miKizlar beta HCG 17.80 ne demek bilen var mı
Ah kıyamam ben ona çok geçmiş olsun canım, hiç bir bebek çocuk hasta olmasın inşallah bebeklerle girmek zor oluyor canım emzirirken uyurken falan bakmıyorum bendeAminnn inşallah canım benim cümlemize kızım baya hasta oldu teyzesi çok zor geçti giremedim kaç gündür anca fırsat oldu
Aynen öyle sallarken falan elime alıyorum bende yoksa hasta oldum diye acayip huysuz hep kucakta senin ki nasıl çok salgın varmış aman gelmesin inşallahAh kıyamam ben ona çok geçmiş olsun canım, hiç bir bebek çocuk hasta olmasın inşallah bebeklerle girmek zor oluyor canım emzirirken uyurken falan bakmıyorum bende
Çok şükür iyiyiz biz canım 19. Hafta da atak varmış bir haftadır çok huysuzdu sürekli kucaktaydı geceleri çok sık ağlayarak uyanıyordu şükür bugün daha iyi inşa geçmiştir, çok fazla kalabalık ortama girmiyorum canım üşütürüm hasta ederim diye korkuyorum dediğin gibi salgın da varmış duyuyorumAynen öyle sallarken falan elime alıyorum bende yoksa hasta oldum diye acayip huysuz hep kucakta senin ki nasıl çok salgın varmış aman gelmesin inşallah
İnşallah geçmiştir canım bebekler sürekli ilgi istiyo zaten ama ekstra huysuz olunca insan gerçekten çok zorlaniyo Allah herkesin yardımcısı olsun Bende normalde pek çıkmıyorum ama benim oğlum var bide o bu sene anasinifina başladı o yüzden her salgindan etkileniyoruz malesef gerçekten çok zor bı süreç bugün mesela yine ateşlenmeye başladı insan napicani şaşıyo artık sık sık oluncaÇok şükür iyiyiz biz canım 19. Hafta da atak varmış bir haftadır çok huysuzdu sürekli kucaktaydı geceleri çok sık ağlayarak uyanıyordu şükür bugün daha iyi inşa geçmiştir, çok fazla kalabalık ortama girmiyorum canım üşütürüm hasta ederim diye korkuyorum dediğin gibi salgın da varmış duyuyorum
1 hafta sürdü atak geçti çok şükür canım , gerçekten çocuk bakmak zor iş emek istiyor, Allah herkesin yardımcısı olsun evde okula giden çocuk varsa zor oluyor canım hastalık hiç bitmiyor geçti derken tekrar ediyor, çok geçmiş olsun kuzum , dikkat edin kendinizeİnşallah geçmiştir canım bebekler sürekli ilgi istiyo zaten ama ekstra huysuz olunca insan gerçekten çok zorlaniyo Allah herkesin yardımcısı olsun Bende normalde pek çıkmıyorum ama benim oğlum var bide o bu sene anasinifina başladı o yüzden her salgindan etkileniyoruz malesef gerçekten çok zor bı süreç bugün mesela yine ateşlenmeye başladı insan napicani şaşıyo artık sık sık olunca