• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık KLOMEN KULLANIMI VE GEBELİK

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zuzum67

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2020
281
481
23
39
Merhaba bayanlar Bugün Kadın doğuma gittim.
Bebek istediğimi söyledim Ardından muayne sonrası bana günde 3 kez kullanmak üzere Klomen verdi .
Acaba çokmu normalmi Haftaya kontrol dendi .
Fakat bana adeti çok geldi. Aranızda kullanıp hamile kalan varmı ve toplamda kaç ay kullandınız

buradaki hic kimse dr olmadigi surece size az ya da cok diyemez. dr oyle uygun gorduyse oyle olmasi gerekiyordur. bir tane ilacin dozu dusuktur ucu bir araya gelince yetecektir size. bizim kullandigimiz ilaclar da ucer ucer. daha deminden ictim. haftaya yumurtanin gelisip gelismedigine bakacaktir alttan ultrasonla binlerce kadin kullaniyor bunu. tabiki kullanip hamile kalan da var kalamayan da var. ilk aydan kalan da var aylarca kullanip kalmayan da var. bu ilacla ilgili konulari okumanizi tavsiye ederim. yeni acilan konulara girip de ayni seyleri tekrar tekrar yazmiyor insanlar artik haberiniz olsun. en kisa zamanda saglikla hayirli evlatlariniz olur insallah.

Merhaba bayanlar Bugün Kadın doğuma gittim.
Bebek istediğimi söyledim Ardından muayne sonrası bana günde 3 kez kullanmak üzere Klomen verdi .
Acaba çokmu normalmi Haftaya kontrol dendi .
Fakat bana adeti çok geldi. Aranızda kullanıp hamile kalan varmı ve toplamda kaç ay kullandınız
Çiçeğim aynı durum bende de var. 1.5 yıllık evliyim yaklaşık 4 aydan beri bebek istiyoruz. Bunun için doktora gittim. Süt hormonun yuksek çıktı dostinex e basladim hipofiz mr falan çekildi şükür bisey çıkmadı. Yumurtalıklar rahim duvarı tertemiz eşimde sıkıntı yok ama Rabbim nasip etmiyor. Tekrar gittim doktorum klomene başlattı. 5 günlük bir ilaç günde iki defa içmem gerektiğini söyledi kullandım ilişki tarihi verdi 23 unde ilişkiye girmemiz gerektiğini söyledi yarın kontrole gidicem bakalım hayırlısı. Seninde hepimizinde mminnoş bebislerimiz olur insAllah🙏🥰

Çiçeğim aynı durum bende de var. 1.5 yıllık evliyim yaklaşık 4 aydan beri bebek istiyoruz. Bunun için doktora gittim. Süt hormonun yuksek çıktı dostinex e basladim hipofiz mr falan çekildi şükür bisey çıkmadı. Yumurtalıklar rahim duvarı tertemiz eşimde sıkıntı yok ama Rabbim nasip etmiyor. Tekrar gittim doktorum klomene başlattı. 5 günlük bir ilaç günde iki defa içmem gerektiğini söyledi kullandım ilişki tarihi verdi 23 unde ilişkiye girmemiz gerektiğini söyledi yarın kontrole gidicem bakalım hayırlısı. Seninde hepimizinde mminnoş bebislerimiz olur insAllah🙏🥰
Canm merhaba ne yaptin son durumlar ne
Neler yaptın bu zaman diliminde tedavin ne durumda

Hamileyim kuzum benim. Şu an 7+3 teyiz çarşamba günü kalp atisimizi bile duyduk. Sende durumlar ne😍
Yaaa çok sevindim canım Maslalah kuzuya ozaman hoşgelmıs annesine eee nasıl oldu biraz anlatırsan sevinirim .tek iliskimi
Yada neler oldu bu süreçte belirgin neydi .
Bende cnm şu an çatlat ma iğnesi oldum yani 8. Güne giriyorum sadece yoğun akıntı ve 2 tarafli yumurtalık ağrısı çekiyorum 20 aralik regl umarim bnm icinde hayirlisi olur

Yaaa çok sevindim canım Maslalah kuzuya ozaman hoşgelmıs annesine eee nasıl oldu biraz anlatırsan sevinirim .tek iliskimi
Yada neler oldu bu süreçte belirgin neydi .
Bende cnm şu an çatlat ma iğnesi oldum yani 8. Güne giriyorum sadece yoğun akıntı ve 2 tarafli yumurtalık ağrısı çekiyorum 20 aralik regl umarim bnm icinde hayirlisi olur
Amin kuzum. Sanada hayırlısıyla nasip etsin rabbim. Yok tek ilişki değil ara kontrollere çağırdı doktorum şu yaklaşık 4 farklı iliski günü önerdi. Benim en net belirtilerim sık idrar ve uyku haliydi. Sormak istediklerini sen sor ben anlatayım.

Back
X