- 19 Şubat 2020
- 5.326
- 2.891
- 40
- Konu Sahibi Eylul yagmur
hayırlı olsun canım bende sabah erken gebelik testim yaptım çft çizği,kan verdim gidip negatif şok oldum tabiTam 5. Dakikada baktım ikinci çizgi silik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun canım bende sabah erken gebelik testim yaptım çft çizği,kan verdim gidip negatif şok oldum tabiTam 5. Dakikada baktım ikinci çizgi silik
Bende umutlanmak istemiyorum canım ya 4 gün filan daha bekleyip öyle kan vermeye gidicem.hayırlı olsun canım bende sabah erken gebelik testim yaptım çft çizği,kan verdim gidip negatif şok oldum tabi
doktor 5 ğün sonra yine yap dedi bilmiyorum(Bende umutlanmak istemiyorum canım ya 4 gün filan daha bekleyip öyle kan vermeye gidicem.
Benimki de 4 gun sonra yap testi şimdiki sonuç doğru değildir dedidoktor 5 ğün sonra yine yap dedi bilmiyorum(
hangi ğün çatlatma yaptırdınız? benim değişiceğini düşünmüyorum 11 ğün azda olsa kanda cıkardı size hayırlı olsunBenimki de 4 gun sonra yap testi şimdiki sonuç doğru değildir dedi
Ayın 6sinda saat 13.30 da yaptırdım. İnşallah sonucum değişmez ama sizden sonra konuyu araştırdım. Kan sonucu 1. Kusurlarda çıkıp 2 gün sonra yükselen çok kişiyi okudum.hangi ğün çatlatma yaptırdınız? benim değişiceğini düşünmüyorum 11 ğün azda olsa kanda cıkardı size hayırlı olsun
İnşallah canım ya pazar günü yine kan vericem Allah gönlüne göre versinAyın 6sinda saat 13.30 da yaptırdım. İnşallah sonucum değişmez ama sizden sonra konuyu araştırdım. Kan sonucu 1. Kusurlarda çıkıp 2 gün sonra yükselen çok kişiyi okudum.
Amin hepimizin canımİnşallah canım ya pazar günü yine kan vericem Allah gönlüne göre versin
ümidim yok ama vericem yinedeAmin hepimizin canım
Canım ben de bir dönem ovulasyon testlerini kullandım. Yumurtlama gördüğümde satın aldığım sayfaya yazdım bugünü ve yarını değerlendirin demişti. Bence bugünü de değerlendir.Kızlar şükürler olsun bugün yumurtlamayi gördüm.
Dün değerlendirdik aslında.
Bugunle birlikte 3 gün değerlendirirsek 4 gün üst üste olacak.
Aslında bu kadar üst üste değerlendirme yapmak istemiyordum. Aylardır gebelik olusmayip benim testler de normal çıkınca eşimin spermlerinde mi sorun var diye 2 güne bir ilişki yaşayalım demiştim.
Sizce bugün değerlendirme zorunlu mu, yumurtlama bugün çatlama yarın ise yarın mi önemli olan ?Eki Görüntüle 3130301
Tamam canim. Teşekkür ederimCanım ben de bir dönem ovulasyon testlerini kullandım. Yumurtlama gördüğümde satın aldığım sayfaya yazdım bugünü ve yarını değerlendirin demişti. Bence bugünü de değerlendir.
İğne acıtıyormu göbekten vuruluyor dimioldum canım ayın 3'de hafta sonu test yapacagım