Klomen kullanımı sonrası üç yumurta gelişimi

Purpleangeldaisy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2023
34
4
1
33
İkinci kez klomen kullanımı sonucu üç yumurta gelişti zaten yumurtlamam normaldi sebepsiz infertilite vardı, 23 mm ye ulaşmışlar , doktor korunmanızı öneriyorum tıbben çoğul gebelik riskli dedi çatlatma iğnesi vuramam dedi ama adetime 12 gün kaldı ya bu yumurtalar çatlamazsa diye korkuyorum benzer durumu yaşayan varsa öneriniz nedir ?

Benim klomenle 5 yumurtam gelişti çatlatma iğnesi verdi buna rağmen gebelik oluşmadı. Yani kaç yumurta varsa hepsi dollenip gebe kalacak değilsiniz ya çok saçma niye böyle bişey yapmış doktor

Benim klomenle 5 yumurtam gelişti çatlatma iğnesi verdi buna rağmen gebelik oluşmadı. Yani kaç yumurta varsa hepsi dollenip gebe kalacak değilsiniz ya çok saçma niye böyle bişey yapmış doktor
Ben de salı günü başka bir hastanede başka bir doktora gittim , Doç Doktora tedavi oluyordum , o da senin dediğin gibi öyle şey mi olur dedi onun yaptığı bütün tabuları yıktı. Zaten klomen servikal mukusu azaltıyormuş üçte üç mümkün değil dedi .. kontrolde üç yumurtadan ikisi çatlamış rahat olun evinize gidin dedi .19 eylulde de adet olmazsan kan testine gel dedi . Ben pilates yapıyorum pilates hocasıyla sence pilatese devam edeyim mi döllenme olmuşsa yerleşmesini engeller mi egzersiz ?

Sonradan gittiğim doktor zaten yumurtlamanda sorun yoktur o yüzden üç yumurta gelişti sebeplerini arastirmalı aşılama yapmalıydı dedi ,sen ne yapıyorsun şuan aşılama yapıldı mı kediannesi13

Pilates hakkında bilgim yok canım sen onu doktora sorsan iyi olur

Sonradan gittiğim doktor zaten yumurtlamanda sorun yoktur o yüzden üç yumurta gelişti sebeplerini arastirmalı aşılama yapmalıydı dedi ,sen ne yapıyorsun şuan aşılama yapıldı mı kediannesi13
Evet canım aşılama yaptırdım ama maalesef olumsuz oldu şuan biraz ara vermek istiyorum bebek için tedavilere sıkıldım ilaçlar iğneler doktor derken kafamı rahatlatmak istiyorum daha sonra tubbebek için uğraşıcam bakalım kısmet artık.

İnşallah tedaviye gerek kalmadan olur , dualarımız kabul olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…