- 19 Aralık 2022
- 834
- 484
- Konu Sahibi mavissevdam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben pco hastasıyım klomen tedavisi gördüm 9 yıl önce yumurtaların çok gelişmemiş bu ay olmaz dedi doktorum ama suan oglum 8 yaşında ilk denemem de oldu ki ben ilac kullanmadan kesinlikle adet göremiyorum suan yeniden kullandım insallah yine olur oğlum bir kardeşi olsun cok istiyor hepiniz umarim güzel sonuclar alırsınızBende pkos hastasıyım adetin 4.günü başladım bugün 10.günüm hiç kasık ağrım yok benimki hiç büyümedi galiba doktorun verdiği doz düşük geldi aslında günde 1 tane kullandım öyle olupta yumurtası büyüyen var mı 4 gün sonra kontrole gidecem bakalım ne olacak
Amin kuzum amin pco başımıza belaBen pco hastasıyım klomen tedavisi gördüm 9 yıl önce yumurtaların çok gelişmemiş bu ay olmaz dedi doktorum ama suan oglum 8 yaşında ilk denemem de oldu ki ben ilac kullanmadan kesinlikle adet göremiyorum suan yeniden kullandım insallah yine olur oğlum bir kardeşi olsun cok istiyor hepiniz umarim güzel sonuclar alırsınız
İnşallah hepimize nasip olurBen pco hastasıyım klomen tedavisi gördüm 9 yıl önce yumurtaların çok gelişmemiş bu ay olmaz dedi doktorum ama suan oglum 8 yaşında ilk denemem de oldu ki ben ilac kullanmadan kesinlikle adet göremiyorum suan yeniden kullandım insallah yine olur oğlum bir kardeşi olsun cok istiyor hepiniz umarim güzel sonuclar alırsınız
Kasık ağrıların falan bitti mi canım12.gün ve negatif yine kızlar
Devam ediyor özellikle sag taraf şişmiş belkide kist olduKasık ağrıların falan bitti mi canım
Adetlerin düzenli mi ne zaman adet olman gerekiyorDevam ediyor özellikle sag taraf şişmiş belkide kist oldu
Yok kuzm pco oldugu için düzenli degil en son 15 atalıkta olmuştumAdetlerin düzenli mi ne zaman adet olman gerekiyor
Hım anladım canım bende yarın test yapmayı düşünüyorum olsa çıkar benceYok kuzm pco oldugu için düzenli degil en son 15 atalıkta olmuştum
İnşallah vardır çıkar kuzum hiç yapmamıştınndemi senHım anladım canım bende yarın test yapmayı düşünüyorum olsa çıkar bence
yaptim tek çizgi ciktiNe zaman yapmayı düşünüyorsun
Kaçıncı günün cankmyaptim tek çizgi cikti
Daha erken kuzumİliskiden sonraki 10 gun
İnslalah canim.bende pko falan yok adetim de düzenli sadece bende mantar var ben diyorum.acaba bu gebeliğe engelmi sürekli akıntım oluyor afedersin her ilişkide bile hemen hemen hepsinde geliyor ben diyorum sperm nasıl gidecekki bu akintidanDaha erken kuzum
Yok hiç yapmadımİnşallah vardır çıkar kuzum hiç yapmamıştınndemi sen
Gider canım gider onu düşünme seİnslalah canim.bende pko falan yok adetim de düzenli sadece bende mantar var ben diyorum.acaba bu gebeliğe engelmi sürekli akıntım oluyor afedersin her ilişkide bile hemen hemen hepsinde geliyor ben diyorum sperm nasıl gidecekki bu akintidan
Yarın yap kuzum benceYok hiç yapmadım
Yarın müsait olursam kesin yaparımYarın yap kuzum bence