H Hatice Ceylan Üye Kayıtlı Üye 7 Şubat 2024 414 116 12 Mart 2024 Konu Sahibi msfcglayan #41 msfcglayan .!.: Bugün 14. Günüm. Henüz adet olmadım, yarın kan testi yaptıracağım inşallah. Sürekli tuvalete gidip kontrol ediyorum acaba adet oldum mu diye Herhangi bir belirtim de yok bakalım Genişletmek için tıkla... Bende pazartesi çatlatma ignesi oldum 2 tane 18-19 yumurtam oluşmuş inşallah tutmuştur sizin
msfcglayan .!.: Bugün 14. Günüm. Henüz adet olmadım, yarın kan testi yaptıracağım inşallah. Sürekli tuvalete gidip kontrol ediyorum acaba adet oldum mu diye Herhangi bir belirtim de yok bakalım Genişletmek için tıkla... Bende pazartesi çatlatma ignesi oldum 2 tane 18-19 yumurtam oluşmuş inşallah tutmuştur sizin
msfcglayan Üye Kayıtlı Üye 5 Mart 2023 95 30 25 12 Mart 2024 Konu Sahibi msfcglayan #42 Hatice Ceylan .!.: Bende pazartesi çatlatma ignesi oldum 2 tane 18-19 yumurtam oluşmuş inşallah tutmuştur sizin Genişletmek için tıkla... Ay İnşallah. Çok teşekkür ederim. Ne kullanmıştınız? Klomen mi Femara mı? Çok güzel büyümüş yumurtalarınız rabbim tez vakitte sevindirsin inşallah
Hatice Ceylan .!.: Bende pazartesi çatlatma ignesi oldum 2 tane 18-19 yumurtam oluşmuş inşallah tutmuştur sizin Genişletmek için tıkla... Ay İnşallah. Çok teşekkür ederim. Ne kullanmıştınız? Klomen mi Femara mı? Çok güzel büyümüş yumurtalarınız rabbim tez vakitte sevindirsin inşallah
H Hatice Ceylan Üye Kayıtlı Üye 7 Şubat 2024 414 116 12 Mart 2024 Konu Sahibi msfcglayan #43 msfcglayan .!.: Ay İnşallah. Çok teşekkür ederim. Ne kullanmıştınız? Klomen mi Femara mı? Çok güzel büyümüş yumurtalarınız rabbim tez vakitte sevindirsin inşallah Genişletmek için tıkla... Klomen kullandım bu ay ilk defa çok istiyorum ya inşallah olur sizde güzel haberinizi bana bildirin inşAllah
msfcglayan .!.: Ay İnşallah. Çok teşekkür ederim. Ne kullanmıştınız? Klomen mi Femara mı? Çok güzel büyümüş yumurtalarınız rabbim tez vakitte sevindirsin inşallah Genişletmek için tıkla... Klomen kullandım bu ay ilk defa çok istiyorum ya inşallah olur sizde güzel haberinizi bana bildirin inşAllah
msfcglayan Üye Kayıtlı Üye 5 Mart 2023 95 30 25 12 Mart 2024 Konu Sahibi msfcglayan #44 Hatice Ceylan .!.: Klomen kullandım bu ay ilk defa çok istiyorum ya inşallah olur sizde güzel haberinizi bana bildirin inşAllah Genişletmek için tıkla... İnşallah canım. Yarın görüşmek üzere. :)
Hatice Ceylan .!.: Klomen kullandım bu ay ilk defa çok istiyorum ya inşallah olur sizde güzel haberinizi bana bildirin inşAllah Genişletmek için tıkla... İnşallah canım. Yarın görüşmek üzere. :)
msfcglayan Üye Kayıtlı Üye 5 Mart 2023 95 30 25 13 Mart 2024 Konu Sahibi msfcglayan #45 Maalesef kan sonucum negatif