klomen kullandım 10 yumurtam oluşmuş, doktor çatlatma iğnesi vermedi.

Merhaba, uzun bir aradan sonra yine ben :) Klomenden sonra kistler yüzünden beklemiştim. Bu ay sizin dediğiniz gibi Femara denemek istedim 5 gün kullandım bugün kontrole gittiğimde doktor çok şaşırdı yine klomendeki gibi çok yumurtam oluşmuş 2 tanesi olgunlaşmış bu sefer çatlatma iğnesi yapalım dedi. Dış gebelikten korkuyorum sizce kendiliğinden çatlamalarını bekleyeyim mi yoksa yarın çatlatma iğnesi yaptırayım mı ne dersiniz?

Dış gebelik iğnesiz de meydana gelebilen birşey bence doktorunuz size ne önerdiyse onu yapın deneyin şansınızı femara klomenden iyidir berbat ilaç Klomen zaten.. ısrarla veriyolar bide doktorlar utanmadan bilerek yapılıyor sanki ..iğneyi kullanacaksanız mutlaka eşinizle konuşun çünkü verilen saate güne göre ilişki olmalı eşiniz iş nedeniyle seyehate felan gidecekse boşuna kullanmış olursunuz

Evet dediğiniz gibi klomen yüzünden 2 ay bounca kist tedavisi gördüm. Femaradan ümitliydim o da nedense 5 6 tane yumurta oluşturdu. Kiste dönüşmelerinden korkuyorum. Ne zor işmiş yahu. Birliktelik konusuna gelince o konuda sıkıntı yok o saatlerde mümkün yani. O halde yarın inşallah iğneyi yaptırayım. Sonrası yine beklemek...

Hayırlısı olsun canım stress yapma Klomen bende de yapıyordu ama adetle atıyordum demek sende farklı bi etki yaratmış kist olarak , denemek de fayda var kist yapacağını sanmıyorum binde bir 3 kez yaptım pko ve kistcikler olduğu halde günümde adet oldum tutmadığı için biliyorsun değil mi iğnenin 15. Günü test yapıyorsun sakın önceden yapma moralın bozulur modun düşer wallahi üzmek için demiyorum sadece bırak süpriz olsun eğer tutarsa da gününde öğrenirsin.. zaten iğnenin içinde hcg gebelik hormonu var testlerin hep yalan yanlış çıkar içindeki ilaçtan dolayı haber et merak ederim inşallah tutar

İnşallah, çok teşekkür ederim. Evet 15. gün yapacağım allah izin verirse. Haberdar edeceğim sizi de :) Sizin için de dua edeceğim rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin inşallah

Bugün 9. günüm.. Beklemek ne zor Herhangi bir belirtim yok, sanırım bu ay da tutmadı
Neden belirti arıyorsun? belirti olmuyor zaten herzaman bukadar olumsuz düşünme daha çok var 15. Güne belirti olur olmaz normaldir hormon yükledin kendine daha iğne etkisi yeni geçmiştir ayrıca asıl şimdi başlıyor olay iğne hcg etkisi geçer ve gebelik oluşmaya başladıysa kendi hcgnin artması beklenir olay burda zaten :) daha var stress yapma

İnsanlar hep bir kasık ve bel ağrısından vs bahsedince kendimi dinliyorum ben de ama yok herhangi bir şey. Dediğiniz gibi belirtisiz hamile kalan da var ama işte.. Hayırlı haberlerle dönerim inşallah :) Hepimiz mutlu olalım inşallah

Öyle tabi ki , ama sen bedenini tanıyorsun adet olup olmadığını da anlarsın bence bütün kadınlar gebeliğin olup olmadığını çoğunlukla anlıyor bişey değil bişey mutlaka gözüne batar en önemlisi de adet gecikmesi zaten iğnenin 18. Gününe kadar en geç adet gecikebilir

Allah en kısa zamanda size bir bebis nasip eder insallahh.yorumlarinizi okudum cok hosuma gitti bilgilendirici. Birbirimizi tanımadan Birbirimize destek olmak cok guzel..iyi ki varsiniz

Allah en kısa zamanda size bir bebis nasip eder insallahh.yorumlarinizi okudum cok hosuma gitti bilgilendirici. Birbirimizi tanımadan Birbirimize destek olmak cok guzel..iyi ki varsiniz
Amin inşallah kimin gönlünde varsa rabbim bir gün taddırsın bu duyguları hoşunuza gittiğine sevindim sizde iyiki varsınız

Hadi inşallah allahtan umut kesilmez
Merhaba klomen ve femara ile ilgili yaptığınız yorum için size sormak istedim.Bu konuda tecrübeli olduğunuz için karşılaştırma yapabildiniz.Ben sadece bir ay klomen kullandım günde bir tane ama bu ay regl oldum kist oluşmuş.Başka bir doktora gittim o klomen yapmıştr bu kisti biz bu ay femaraya başlayalım dedi.Kisti tedavi etmeden femaraya başlamak beni korkutuyor.Siz kistleriniz varken nasıl bir yol izlemiştiniz?Bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

Merhaba Adet olduysanız kisti atmışsınızdır klomenle oluşan kistler folikül küçük kistler oluyor adetle atılacak kist onlar. Herkeste farklılık gösterse de çoğunlukla bu şekilde korkmana gerek yok Zaten klomende klomen ne varsa bu ilaçta ısrarla veriyorlar hem kist yapıyor hemde yumurta kaliteli büyümüyor ben tedavilerime devam etmiştim bu arada belli döngülerde kullandım bol su için bu süreçte egzersiz ve şeker hamurdan uzak bol sebzeli meyveli bir dönem geçirin şimdiden başlayın ve bedeninizi sağlıklı bir yola sokun depolayın ki bedeniniz bağışıklık kazansın

Sorularımı yanıtladığınız için teşekkür ederim.Reglim 3. Günü gittim 3 cm kist vardı.Doktor bu ay femara kullanabiliriz dedi ama ben istemedim belki kisti iyice büyütür diye.O da bu ay kendi haline bırakalım vücudu eğer büyümeye devam ederse doğum kontrol hapı kullanırız küçülürse femara kullanırız dedi.Vitamin kullanıyorum dün kapsamlı kan tahlili verdim.Kilo problemim yok ama kafa dağıtmak için yürüşler ekliycem günlük rutinlerime.Yaza kadar süre verdim kendime olursa olucak olmazsa tüp bebek deniycem.Kısmet,isteyen herkes umarım hayırlı sonuçlar alır.

Merhaba sonucunuz ne oldu acaba inşallah hamilesinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…