Gebeliğe Hazırlık Klomen kullandıktan sonra

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

abukkusu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2019
374
1.571
33
35
Kızlar aranızda klomen kullananlar var mı kullandıktan sonraki adetiniz nasıl oldu? Ben bu ay klomene başladım kontrole gittiğimde doktor istediğimiz sonuç değil ama kötü de değil gebe kalmazsan dozu yükseltiriz diğer ay demişti. Şimdi bu ay adetim 2 gün gecikti sonra lekelenme gibi hep ctesiden beri çamur gibi az az görüyorum. Bugün doktora gittim muayene etti gebelik yok dedi ama ilk defa böyle oldu benim adetlerim hiç gecikmez erken olur geç olmaz böyle bişey başına gelen var mı?

Ben ilk defa kullandim bu ay ve catlatma ignesi oldum. Ilk gitttiggimde benimde yumurtalar tam istedigi boyutta degildi 3 gun sonra tkrr cagirdi yani bugun gelismisti igneyi yapti doktorun bence hem erken konusmus hem sonrasini takip etmemis gibi geldi ama

Sonra adet olursan klomenin dozunu artırcaz olmazsan gebelik testi yapalım demişti bugün muayenede gebelik yok dedi ama kan tahlillerimde sıkıntı çıkmış dahiliyeye yönlendirdi haşimatoyum tiroidlerle ilgili bi sorun varmış bide tekrar gel amh testi yapcaz dedi

Tiroid bende de var ilac verdiler kullaniyorum

Selam canım bende PCOS var bu ay klomen kullandım günde 4 adet yarın doktora gidicem inşallah yumurta oluşmuştur bir birimize dua edelim

Allah isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

Bende kullandım ancak catlamamıştı yumurtalar. 2 gun sonra adet gunu. Çatlamayınca adet de olamıosun die biliyorum benim gectiğimiz aylarda başıma geldi. Gunde 1 aldom iğne de vurunmadım.

Bende kullandım ancak catlamamıştı yumurtalar. 2 gun sonra adet gunu. Çatlamayınca adet de olamıosun die biliyorum benim gectiğimiz aylarda başıma geldi. Gunde 1 aldom iğne de vurunmadım.
Sizde pko var mı peki bende olmamasına rağmen hala adet olamadım yumurtanın çatlayıp çatlamadığını bilmiyorum ama günü 5 gün geçti ilk defa başıma geliyo normalde bir gün bile gecikmez

Merhaba kızlar ben ilk defa klomen kullandım 11.gun gittiğim de 21 mm olmuş yumurta iğne yapmadı ilişki önerdi şuan 13 gün var adetme bel ağrım ve sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum ne olacak ya

Merhaba kızlar ben ilk defa klomen kullandım 11.gun gittiğim de 21 mm olmuş yumurta iğne yapmadı ilişki önerdi şuan 13 gün var adetme bel ağrım ve sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum ne olacak ya
Klomen herkesi farklı etkiliyo sanırım 13 gün varken ağrı da zor inşallah geçer ağrınız

Sizde pko var mı peki bende olmamasına rağmen hala adet olamadım yumurtanın çatlayıp çatlamadığını bilmiyorum ama günü 5 gün geçti ilk defa başıma geliyo normalde bir gün bile gecikmez
Pko görünümü var dedi ama normal degerler. Hep dezenli idi klomen kullanana kadar sonrasında butun dengem şaştı

Pko görünümü var dedi ama normal degerler. Hep dezenli idi klomen kullanana kadar sonrasında butun dengem şaştı
Benim de öyle faydasından çok zararı olmuş gibi geliyo bana kan testinde gebelik çıkmadı günlerdir adet olamadıkça afakanlar basıyo geç döllenme filan mı diye düşünüyorum kontrole kadar sabretcem mecburen

Merhaba bende klomen kullanmaya başladım 18 ağustosta adetimin 3.gününde.ama hala adet göremedim.klomenden kaç gün sonra adet olunuyor bilgin varmı canm?erken gebelik testi yaptım ama negatif

Merhaba bende klomen kullanmaya başladım 18 ağustosta adetimin 3.gününde.ama hala adet göremedim.klomenden kaç gün sonra adet olunuyor bilgin varmı canm?erken gebelik testi yaptım ama negatif
Kişiye göre değişiyo sanırım canım benim batın üstünden 8 gün geçti tüm sendromları yaşıyorum ama hala adet olamıyorum

Bende klomen kullandım . 1 sene içinde aralıklarla 6 kez. Adeti 3 -4 gün geciktirdi.ama çatlatma iğnesi vurursan 14. 16. Gün gelmiş oluyordu. Bende kasık ağrısı çok yaptı. Halsizlik ,kilo da yaptı..
Öf hiç iyi bişey değil aslında vücuda hormon yüklemek . hamile de kalamadım 1 sene 1 ay oldu.

Allah sağlık versin herkese de şu ilaçları kullanmak zorunda kalmayalım ağrı kesici bile içmemeye dikkat ederdim ama klomen içtim vücudumun dengesi şaştı. Hayır bi de adet olamadıkça acaba gebelik mi var diye umutlanıyo insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…