- 26 Mayıs 2016
- 60
- 50
- 88
- 29
- Konu Sahibi RabiaHarun
-
İlkinde sadece klomen kullandım oldu ikincisi seferde iğnede kullandım yine olduAllah razı olsun. bişey daha sorcam sadece klomen mi kullandınız yoksa iğnede mi kullandınız ?
bende bu ay başlıyıcam inşallah olumlu bir sonuç alırım
Cnm yumurtan belli bu boyuta gelmeli büyümesi mesela 18 mm falan olmalı ozaman vuruluyorarkadaşlar bende klomen kullandım bu ay.çatlatma iğnesi ne zaman yapılıyor onu öğrenmek istiyorum
İlk kullanisin midr a göründüğümde 18 mm olmuştu.zaten.ama dr iğne vuralom demedi
ev et ilk ayımİlk kullanisin mi
klomenle kaçıncı ayında hamile kaldınBende kolmen arti menogon igne.. Catlama igensiyle hamile kaldim..
İlk ayda vermeyebilirev et ilk ayım
Ilk iki ay sadece klomen ve catlatma ignesi kullandim olmadi.. Daha sonra klomen arti menogon igne ve catlatma ignesi kullandim. Ve hamile kaldim.. Benim Yumurtam cok yavasti igneyle buyudu. Yani 3 ayda hamile kaldim.. Ama sabir ve dua cok önemliklomenle kaçıncı ayında hamile kaldın
canım hamile misinIlk iki ay sadece klomen ve catlatma ignesi kullandim olmadi.. Daha sonra klomen arti menogon igne ve catlatma ignesi kullandim. Ve hamile kaldim.. Benim Yumurtam cok yavasti igneyle buyudu. Yani 3 ayda hamile kaldim.. Ama sabir ve dua cok önemli
Bende onu düşünüyorum. Dr um daha tatilden dönmedi.bugün adetimin dördüncü günü.kendüm alsam bişi olur mu ki.bide geçen ay kullanmıştım.ama sonrasında Dr A gitmedim kist de olmuş olabilir.kloöen kisti büyütür mü acaba.Bu klomenni kendimiz alıp içsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?