- 24 Şubat 2016
- 3
- 0
- 1
- 39
- Konu Sahibi RabiaHarun
-
İnşallah hamilesindirNormal kontrol için dr a gittim, bende ve eşimde hiçbir problem yok ama doktor bugün klomen tedavisine başlattı, bu ay kullan bakalım dedi, ilaç kullanmayı hiç sevmem, hiçbir problem yokken neden klomen tedavisine başlatıyorlar anlamıyorum, bilgisi olan var mı?
Ben 2 sefer kaldım cnm hemde ilk ayda ilki düşük oldu maalesef ama şimdi tekrar hamileyim Rabbime sukurler olsun darısı isteyen herkesin başına inşallaharkadaşlar bende yeni katıldım klomen tedavisi görüpte hamile kalan arkadaşlarımız var mi
Hamile olduğunu ilk nasıl öğrendin canm idrar testinde mi kan testindemiBen 2 sefer kaldım cnm hemde ilk ayda ilki düşük oldu maalesef ama şimdi tekrar hamileyim Rabbime sukurler olsun darısı isteyen herkesin başına inşallah
Önce idrarda öğrendim 4 günüm geçmiştiHamile olduğunu ilk nasıl öğrendin canm idrar testinde mi kan testindemi
Bnde bu ay klomen kullandım sonra catlatma iğnesi vuruldum bugün iğnenin 22.günü 11. Günden beri test yapıyorum positiv çıkıyo kesin var mıdırÖnce idrarda öğrendim 4 günüm geçmişti
Vardır cnm son zamanlarda yaptın mi bende iğne olmustumBnde bu ay klomen kullandım sonra catlatma iğnesi vuruldum bugün iğnenin 22.günü 11. Günden beri test yapıyorum positiv çıkıyo kesin var mıdır
En son 3 gün önce yaptım cnm git gide koyulaştı şuan tamamen koyu çıkıyo inşallah vardirVardır cnm son zamanlarda yaptın mi bende iğne olmustum
Ben 2 sefer kaldım cnm hemde ilk ayda ilki düşük oldu maalesef ama şimdi tekrar hamileyim Rabbime sukurler olsun darısı isteyen herkesin başına inşallah
Ay vardır cnm ozaman hadi hayırlısı haber ver mutlakaEn son 3 gün önce yaptım cnm git gide koyulaştı şuan tamamen koyu çıkıyo inşallah vardir
Etmem mi cnm 5 vakit namazimin 5inde de varsıniz Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahrabbim tez zamanda kucağına almayı nasip etsin olmayanlar içinde dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?