Klomen kullananlar

RabiaHarun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2016
3
0
1
39
Merhabalar ben aranıza yeni katıldım 4.5 senelik evliyim geçen ay Dr önerisiyle 5 gün klomen kullandım ve birleşme olduktan sonra gel dedi gittim bana yumurtanın oluştuğunu söyledi ve progestan 100 mg ilaç verdi ayrıca folik asit kullanıyorum adetime 2 gün falan var belirti yok ama sırtım ve kasiklarim hafif ağrıyor acana hamilemiyim cok üzüm zamandır bebek bekliyoruz Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu sekilde hamile kalan var mı acaba? ?

İnşallah hamilesindir Normal kontrol için dr a gittim, bende ve eşimde hiçbir problem yok ama doktor bugün klomen tedavisine başlattı, bu ay kullan bakalım dedi, ilaç kullanmayı hiç sevmem, hiçbir problem yokken neden klomen tedavisine başlatıyorlar anlamıyorum, bilgisi olan var mı?

Bizimde aynı sorun kaç Dr gittik hiç bişey yok ne esimde ne bende sebebi bilinemeyen kısırlık diyorlar inşallah güzel haberler alırız artık ben cumartesi tekrar gitmeyi düşünüyorum tabi o zman kadar adet olmazsam

Kızlar sonuçlarınız ne oldu? Bende bu ay başladım hiç sıkıntı yokken..

Sansi daha cok arttirmak icin...
Ayda 1 yumurtlaman oluyor ise klomenle 2 veya 3 oluyor buda sansi arttiriyor...

Bnde kullandım klomen 3 yumurta büyüdü catlatma iğnesi oldum bakalım hayırlısı rabbim isteyen herkese hayırlı bir ewlat wersin

Amin inşallah.. Hayırlı haberlerini bekliyoruz o halde.
Peki Çatlatma iğnesi klomen kullanan herkese mi veriliyor?

arkadaşlar bende yeni katıldım klomen tedavisi görüpte hamile kalan arkadaşlarımız var mi

arkadaşlar bende yeni katıldım klomen tedavisi görüpte hamile kalan arkadaşlarımız var mi
Ben 2 sefer kaldım cnm hemde ilk ayda ilki düşük oldu maalesef ama şimdi tekrar hamileyim Rabbime sukurler olsun darısı isteyen herkesin başına inşallah

Ben de kullandim bu ay ve yumurtalarim gecen ay daha cok buyumustu klomen kullanmadan acikcasi cok sinirim bozuldu bosuna hormon aldim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…