• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar

Allah razı olsun. bişey daha sorcam sadece klomen mi kullandınız yoksa iğnede mi kullandınız ?:KK46:

arkadaşlar bende klomen kullandım bu ay.çatlatma iğnesi ne zaman yapılıyor onu öğrenmek istiyorum

klomenle kaçıncı ayında hamile kaldın
Ilk iki ay sadece klomen ve catlatma ignesi kullandim olmadi.. Daha sonra klomen arti menogon igne ve catlatma ignesi kullandim. Ve hamile kaldim.. Benim Yumurtam cok yavasti igneyle buyudu. Yani 3 ayda hamile kaldim.. Ama sabir ve dua cok önemli

Ilk iki ay sadece klomen ve catlatma ignesi kullandim olmadi.. Daha sonra klomen arti menogon igne ve catlatma ignesi kullandim. Ve hamile kaldim.. Benim Yumurtam cok yavasti igneyle buyudu. Yani 3 ayda hamile kaldim.. Ama sabir ve dua cok önemli
canım hamile misin

Bu klomenni kendimiz alıp içsek :KK69:
Bende onu düşünüyorum. Dr um daha tatilden dönmedi.bugün adetimin dördüncü günü.kendüm alsam bişi olur mu ki.bide geçen ay kullanmıştım.ama sonrasında Dr A gitmedim kist de olmuş olabilir.kloöen kisti büyütür mü acaba.:110:

Back