Dün gece olacaktı derken??? Daha olmadı mıYok Benim çatlama daha dün gece olacaktı. Kiz 10 gün var daha belirti olur mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün gece olacaktı derken??? Daha olmadı mıYok Benim çatlama daha dün gece olacaktı. Kiz 10 gün var daha belirti olur mu
Valla bılmıyorım kı catlamıstr herhalde. Nasıl anlıycam kı çatlatıp catlamadıgını, Dr 36 saat spora çatlar demişti. Bizde o saatte ilişki oldu işte.ama bılmıyorm kı çatlamış mıydı. İnşallah olmuştur yaDün gece olacaktı derken??? Daha olmadı mı
İnşallah, sözde durum neKızlar bayadir yazamıyorum. Hamile mız bile olmuş. Maşallah. Kutluyorum. Yumurtaları buyuyenler çıtır çıtır catlayanlar maşallah maşallah. İnşallah Kasım ayında bol bol hamilemız olucak inşallah
Benim adetin 32. Günü bugün. Ama adetim 40-45gunde bir olur zaten. Beklemedeyim yani. 10 gün daha beklemek istiyorum. Nasıl dayanacaksamİnşallah, sözde durum ne
Cnm o şekilde adet görmek duzensız değil mi. İlaç kullanmadın mı duzenleyıcıBenim adetin 32. Günü bugün. Ama adetim 40-45gunde bir olur zaten. Beklemedeyim yani. 10 gün daha beklemek istiyorum. Nasıl dayanacaksam
bizde on gun beklicez birbirimize destek olucaz artıkBenim adetin 32. Günü bugün. Ama adetim 40-45gunde bir olur zaten. Beklemedeyim yani. 10 gün daha beklemek istiyorum. Nasıl dayanacaksam
Cnm o şekilde adet görmek duzensız değil mi. İlaç kullanmadın mıBenim adetin 32. Günü bugün. Ama adetim 40-45gunde bir olur zaten. Beklemedeyim yani. 10 gün daha beklemek istiyorum. Nasıl dayanacaksam
Ay canim mantar mi bilmiyorum ama iliski sirasinda cok kotu yanma oldu ilk iki iliskide ikincisinde canm daha da acidiKızlar selam,
Klomen kullanıp mantar gibi olan var mı ?
Sağol bitanem inşallah. Hayırlısı bakalım.bizde on gun beklicez birbirimize destek olucaz artık
Evet düzensiz ama kullanmadım bıktım çünkü. Kullaninca bile Düzensizlik oldu. Pcos u var bende. Bi tane çocuğum var. Ama Düzensizlik olduğu için hamile kalmak için şanslı olan günlere denk gelmek zor oluyo. Hayırlısı bakalım nezaman olacağını AllaAllah daha iyi bilir.Cnm o şekilde adet görmek duzensız değil mi. İlaç kullanmadın mı
Sağol bitanem inşallah. Hayırlısı bakalım.
Evet düzensiz ama kullanmadım bıktım çünkü. Kullaninca bile Düzensizlik oldu. Pcos u var bende. Bi tane çocuğum var. Ama Düzensizlik olduğu için hamile kalmak için şanslı olan günlere denk gelmek zor oluyo. Hayırlısı bakalım nezaman olacağını AllaAllah daha iyi bilir.
Ay canim mantar mi bilmiyorum ama iliski sirasinda cok kotu yanma oldu ilk iki iliskide ikincisinde canm daha da acidi
Anladim canim ama nedenini bilemedim ilactan mi mantar baslangici miBenim acıdan çok kaşıntı ve akıntı var.. Bugün akıntı daha az ama dün çok vardı..
Anladim canim ama nedenini bilemedim ilactan mi mantar baslangici mi
Canim normal bu bendede olmustu adet olana kadar devam etmisti. Bu arada bisi sorcam sana infolici sabah aksam mi vermisti doktor benim doktorum vermedi ama aldim sabah ictim baya iyi geldi istahimi falan kesti birde klomeni kullandigin gun kasiklarinda agri oldu muKızlar benim iğnem olalı 36 saat olacak yarım saat sonra, çok ağrım ve halsizliğim var ne zamana kadar böyle gider geçen ay böyle olmamıştı.
Evet canım ağrım oldu kasıklarımda, beyaz şeffaf akıntım oldu birde. Çok iyi yapmışsın canım inofolic hem folik asit hem yumurta besleyici. Sabah içiyorum aynı saatlerde içmeye özen göster canım. İnşallah çektiğimiz ağrılara değer bugün işte mahfoldum yaCanim normal bu bendede olmustu adet olana kadar devam etmisti. Bu arada bisi sorcam sana infolici sabah aksam mi vermisti doktor benim doktorum vermedi ama aldim sabah ictim baya iyi geldi istahimi falan kesti birde klomeni kullandigin gun kasiklarinda agri oldu mu
Evet canım ağrım oldu kasıklarımda, beyaz şeffaf akıntım oldu birde. Çok iyi yapmışsın canım inofolic hem folik asit hem yumurta besleyici. Sabah içiyorum aynı saatlerde içmeye özen göster canım. İnşallah çektiğimiz ağrılara değer bugün işte mahfoldum ya
Canım ya bu klomen kullanımından sonra 3 kişide daha ilk ilişkide yanma okudum bu ilacın Bi yan etkisi herhaldeAy canim mantar mi bilmiyorum ama iliski sirasinda cok kotu yanma oldu ilk iki iliskide ikincisinde canm daha da acidi