Klomen kullananlar

eşindede hiç bi problem yoksa bence seninde bu ay olur canım yumurtan çok güzel gelişmiş hemde 2 tane ikiside buyur inşallah ikiside döllenir ikiz olur :)
Esimde d hc problem yok cnim ama 1 yıldr hc hamile kalamadm ikiz hep hayalimdi hayırlısıyla olur ins igneyi dun 16 da oldum gece degerlendirdik bakalım

Arkadaşım çok güzel haber ya çokkk sevindimm dikkat et kendinee bizede dua et benim yumurta çatlaması bir hafta geçti ne zaman bakmalıyım acaba
Cnm Sağol allah razı olsun emin ol dualarım hep sizinle 14. 15. Gunu yaptırabilirsin en erken ondan önce ilaç yaniltabiliyormus testte pozitif cikabiliyormus

Nasıl sabrettn gitmdin doktora cnim tebrik ediyorm sabrından dolayı ben olsam ahh hc duramazdım :)
Ya hiç sorma bende durmadan test yapmak istiyorum hala orada mi diye :))) şehir dışındayiz tutmak zorunda kalıyorum şu an kendimi :s

Esimde d hc problem yok cnim ama 1 yıldr hc hamile kalamadm ikiz hep hayalimdi hayırlısıyla olur ins igneyi dun 16 da oldum gece degerlendirdik bakalım
bizimde 1 yıldır olmuyor canım eşimde bi problem çıkmadı benimde her ay yumurtlamam oluyor ama olmadı. Bu ay rahim filmi çektirdim onda da bişey çıkmadı. dr klomen verdi ama bana yumurta takibi yapmadı ama ben catladigini kasık agrmdan hissettim . Bu ay bende çok umutluyum. Seni idrar yolu enfeksiyonun falan var miydi

Of bilmiyorum bu saatte ne kadar doğru sonuç verir bilmiyorum ucuz testlerden yaptım acaba 13.gün idrar testinde öğrenen var mı
Canım birkaç gün daha bekle idrar testine de çok guvenme. Bende hamile olmadigim halde idrar testim pozitif çıkmıştı. En azından boş yere heveslenmiyorsun

Ya hiç sorma bende durmadan test yapmak istiyorum hala orada mi diye :))) şehir dışındayiz tutmak zorunda kalıyorum şu an kendimi :s[/QUOTE hmm anladım
Vardı cnim cocuklugmdan beri bazen idrarda yan ma oluyo hemen iltihaptan bebek olmuyo die doktora gdiyorum tahlil yapilıyo az iltihap war yanma acı war dmesen ilacta wermem cok az diyo doktor hep.

Vardı cnim cocuklugmdan beri bazen idrarda yan ma oluyo hemen iltihaptan bebek olmuyo die doktora gdiyorum tahlil yapilıyo az iltihap war yanma acı war dmesen ilacta wermem cok az diyo doktor hep.
canım bende de 1 yıldır idrar yolu enfeksiyonu vardı hangi doktora gitsem aynı ay içinde tekrarlarsan gelirsin dedi . Bi türlü tedavi etmediler. İlk defa bu ay rahim filmi cekinince antibiyotik verdi doktor. Her ay aşırı derecede akıntım olurdu adet zamanı bile. Bu ay çok rahatım akıntım ciddi şekilde azaldı

Cnim seninki o zaman idrar yolu dglde wajina iltihapı bende d oluyo iliski sonunda hemen dus almak lazm cocuk icin alamıyoruz oda enfeksiyn yapiyo bend gecen ay kullandm flagy die ilac sen fitil dene hamile olmazsan neopenotran 7 gece iliski olmuyck bu akıntı wajinitten idrar yolu bu kadar akıntı yapmıyor hemen hamile kalırsn wajinit olup fitil kullanip hamile kalan cok iltihap spermi ölduruyor bend fitil kullandm cok ama hamile kalamadm benimki iltihaptan da dgl bunu anladım cunku antibiyotk ictm fitil yaptm nednsiz hamile kalamıyorum

yok canım bende vajinit diye düşündüm ilk önce ama idrar yolu enfeksiyonuymuş kanlı idrar oluyordu bazen belki vajinite de sebep olmuştur o zaman

Canım gece kasıgimda batmayla uyandım sabah predictor erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı birazdan kan testine gidicem ins olumlu sonuç alırım dua edin
Dualarimiz seninle canım merak etme insaallah bebeğin seninledir canım güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…