- 25 Kasım 2014
- 353
- 163
- 34
Bence de canım son 2 güncanım hem kan testi garanti olur
benimde bata son 3 günBence de canım son 2 gün
Hayırlısı olsun canım ins olurMrb kızlar 1 yıldır hamile kalamıyorum tedawiye başlamadm fakat rahım fılmı yerine hıstereskopi ve laporoskopi yaptrdm doktr polip wardir belki vajinal ultr. Ile gorulmez diyince tamamen kendi istegmle histeroskopi oldm rahm filmi yerine ayni gun lapor. Istdm anestezi yapilmsken aradan ciksn diye sonuclar guzel tupler açik bu ay klomene basladm ilk kez yumurtlama problemim yok yumurtam her ay istenilen olgunluguna ulasiyor ve catlıyor sansı artırmak istdm doktorumda adetin ucuncu gunde 1 3 gun klomen werdi fazla yumurta olmasn die az icirdi bugun 12.gun ve 20 mm 2 adt yumurtam war igne oldum ögldn sonra 4 te umarim bu ay olur cok istiyorum.
Cnm pazartesi kan testi yaptiracaktin sen dimiKizlar ben dayanamadim sabah test yapıyım dedim test bozuk çıktı ya şansıma bakın 1 taneydi zaten oda gitti
Hayirlisi olsun benim 1 tane 20 mm idi daha kan tahlili yaptırmadım ama testte çıktı bakalım ins sikinti yoktur..Mrb kızlar 1 yıldır hamile kalamıyorum tedawiye başlamadm fakat rahım fılmı yerine hıstereskopi ve laporoskopi yaptrdm doktr polip wardir belki vajinal ultr. Ile gorulmez diyince tamamen kendi istegmle histeroskopi oldm rahm filmi yerine ayni gun lapor. Istdm anestezi yapilmsken aradan ciksn diye sonuclar guzel tupler açik bu ay klomene basladm ilk kez yumurtlama problemim yok yumurtam her ay istenilen olgunluguna ulasiyor ve catlıyor sansı artırmak istdm doktorumda adetin ucuncu gunde 1 3 gun klomen werdi fazla yumurta olmasn die az icirdi bugun 12.gun ve 20 mm 2 adt yumurtam war igne oldum ögldn sonra 4 te umarim bu ay olur cok istiyorum.
Evet canım dayanamadim yapıyım dedim olmadıCnm pazartesi kan testi yaptiracaktin sen dimi
Canim al yap dusunme hic 2 lira merakini gidee azicik rahatlat kendiniAy kızlar daralıyorum bugün yaptirsam testi bilemedim kafam gidip geliyo
Alıyım da yapıyım belki de kan veririm düşünüyorum bakalımCanim al yap dusunme hic 2 lira merakini gidee azicik rahatlat kendini
Canım sen kan testi yaptirmadin daha dimi?Alıyım da yapıyım belki de kan veririm düşünüyorum bakalım
Cok guzel ndn kan wermdn cnım testi ne zaman yaptn doktor bna bu catlatma ignesi testte pozitf goster erkn yapma dedi 14 gun gecsin dedi ilk kulanısin mı klomeni cnım umut oldun bana ins benimd olurHayirlisi olsun benim 1 tane 20 mm idi daha kan tahlili yaptırmadım ama testte çıktı bakalım ins sikinti yoktur..
Yapmadim kan testi daha sali gunu buyuk ihtimal cnm suan sehir disina ciktik cunku dugun var cnmCanım sen kan testi yaptirmadin daha dimi?
Ben 17. Gun erken hassas gebelik testi aldim orada cikti ucuzlarda silik cikiyordu kan testi sali gunu randevu alicam direk kendi doktoruma gidicem hem bakar bakalim keseye filan dun yaptim idrar testiniCok guzel ndn kan wermdn cnım testi ne zaman yaptn doktor bna bu catlatma ignesi testte pozitf goster erkn yapma dedi 14 gun gecsin dedi ilk kulanısin mı klomeni cnım umut oldun bana ins benimd olur
Arkadaşım çok güzel haber ya çokkk sevindimm dikkat et kendinee bizede dua et benim yumurta çatlaması bir hafta geçti ne zaman bakmalıyım acabaYapmadim kan testi daha sali gunu buyuk ihtimal cnm suan sehir disina ciktik cunku dugun var cnm
Tamam canım dikkat et kendine o zaman fazla yormaYapmadim kan testi daha sali gunu buyuk ihtimal cnm suan sehir disina ciktik cunku dugun var cnm
14.gunden sonra test yaptır canım garanti olurArkadaşım çok güzel haber ya çokkk sevindimm dikkat et kendinee bizede dua et benim yumurta çatlaması bir hafta geçti ne zaman bakmalıyım acaba
eşindede hiç bi problem yoksa bence seninde bu ay olur canım yumurtan çok güzel gelişmiş hemde 2 tane ikiside buyur inşallah ikiside döllenir ikiz olur :)Mrb kızlar 1 yıldır hamile kalamıyorum tedawiye başlamadm fakat rahım fılmı yerine hıstereskopi ve laporoskopi yaptrdm doktr polip wardir belki vajinal ultr. Ile gorulmez diyince tamamen kendi istegmle histeroskopi oldm rahm filmi yerine ayni gun lapor. Istdm anestezi yapilmsken aradan ciksn diye sonuclar guzel tupler açik bu ay klomene basladm ilk kez yumurtlama problemim yok yumurtam her ay istenilen olgunluguna ulasiyor ve catlıyor sansı artırmak istdm doktorumda adetin ucuncu gunde 1 3 gun klomen werdi fazla yumurta olmasn die az icirdi bugun 12.gun ve 20 mm 2 adt yumurtam war igne oldum ögldn sonra 4 te umarim bu ay olur cok istiyorum.
Ooo baya gecmş keseyi bile görursun belki cnimBen 17. Gun erken hassas gebelik testi aldim orada cikti ucuzlarda silik cikiyordu kan testi sali gunu randevu alicam direk kendi doktoruma gidicem hem bakar bakalim keseye filan dun yaptim idrar testini