Klomen kullananlar

Canim sen naptin yapmadin mi hic test
Yok canım daha yapmadım göğüslerim falan çok hassaslasti adet olacam herhalde. Eşimin doğu görevi sebebiyle dogudayiz dışarı pek çıkamıyoruz malum olaylar eczane de çok uzak bize onun için hemen yapamıyorum

Yaa :KK43: cok uzgunum canim cok iyi anliyorum seni offf:KK43: allah hayirlisini nasip etsin insallah bende yarin sabah yaptiricam testi kismetse allah zamanini biliyordur diyorum hep sende oyle dusun yani en azindan dusunmeye calis cnm :KK43:
Şansımın düşük olduğunu biliyodum ama çok umitlenmistim kısmet degilmis ins senin güzel haberlerini alırız

Öyle canım bu süreç çok zormuş :mad:
Cok zor sabir sukunet istiyor ben aslinda cok ta cocuk derdinde degildim yasim gec daha doktor bile yeni evlisin hayatini yasa dusunme dedi esim 30a girecek ondan dolayida ilerlemesin diye istedik olmadi 1 yillik evliyiz 4 aydir denedik 3 klomen basarisiz tuplerim kapaliymis bu 4. Cu klomen cevreden herkes cocuk yokmu baskisi yapmaya basladi kaynanam dahil esimde varikosel cikti sesi kesildi doktorlar sorun yapmadi simdi benimde tuplerim kapali olunca konusmaya basladi sagdaki soldaki komsularinin yaninda doktora gtmiymusun seni bi ebe var oraya goturelim dedi sonucta bu benim ozelim sanki kisirmisim gibi davranmaya basladi dengesiz size n oluyo ya dedim belki istemiyoruz diye cikistim sesi kesildi ben takmasam taktiriyorlar illaki elde deil bu ay klomen olmazsa asilama yapcaz ekimde bakalim ya hayirlisi

Cok zor sabir sukunet istiyor ben aslinda cok ta cocuk derdinde degildim yasim gec daha doktor bile yeni evlisin hayatini yasa dusunme dedi esim 30a girecek ondan dolayida ilerlemesin diye istedik olmadi 1 yillik evliyiz 4 aydir denedik 3 klomen basarisiz tuplerim kapaliymis bu 4. Cu klomen cevreden herkes cocuk yokmu baskisi yapmaya basladi kaynanam dahil esimde varikosel cikti sesi kesildi doktorlar sorun yapmadi simdi benimde tuplerim kapali olunca konusmaya basladi sagdaki soldaki komsularinin yaninda doktora gtmiymusun seni bi ebe var oraya goturelim dedi sonucta bu benim ozelim sanki kisirmisim gibi davranmaya basladi dengesiz size n oluyo ya dedim belki istemiyoruz diye cikistim sesi kesildi ben takmasam taktiriyorlar illaki elde deil bu ay klomen olmazsa asilama yapcaz ekimde bakalim ya hayirlisi
HİÇ SEVMİYORUM ŞU CAHİLCE DÜŞÜNEN İNSANLARI .AYIP YAA MİLLETİN İÇİNDE BÖLE ŞEY DENİRMİ SAYGISIZLIKTIR BU .. BİZİMKİLERDE ÇOCUK ÇOCUK DİYOLARDI BİZDE PARAMIZ YOK YAPAMAYIZ DEDİK .. ŞİMDİDE OLMUYO ÇOCUĞUMUZ ...HALA PARAMIZ YOK DİYOZ :) :) ALLAHTAN Bİ KERE BÖLE BİŞEY DEMİŞİZ YOKSA ŞİMDİ BİŞEY DİYEMEZDİK:) BAZEN 'BİZ HALA BALAYINDAYIZ' DİYORUZ GÜLEREK GEÇİŞTİRİYORUZ .CANIM SENDE ASLA VE ASLA ÖZELİNİ KİMSEYE ANLATMA ARKADAŞINA DAHİ ANLATMA YOKSA HEP ÜZÜLÜRSÜN. GERÇEKTEN ÇOK İSTEDİĞİN ZAMAN PSİKOLOJİN İYİ OLDUĞU ZAMAN OLUR ..DERT ETME BOŞVER ..İNŞALLAH SENİN GERÇEKTEN ÇOK İSTEDİĞİN ZAMAN HAZIR OLDUĞUN ZAMAN OLUR ..

yok canım bende vajinit diye düşündüm ilk önce ama idrar yolu enfeksiyonuymuş kanlı idrar oluyordu bazen belki vajinite de sebep olmuştur o zaman
yok canım bende vajinit diye düşündüm ilk önce ama idrar yolu enfeksiyonuymuş kanlı idrar oluyordu bazen belki vajinite de sebep olmuştur o zaman
Ben simir yaptrdm ama benimkid idrar yolu yada dedgn gbi birindn dgrine gecıp duruyor belkide bu yuzdn hamilelik olmuyo diye dusundm sonra bi baktm herkeste olabiliyo mus dogal yani adete kac gun war senin ben cumartesi 16 da igne oldum iki gece dr ilıski oldu ben birde spermlerin ayaga kalktgmda wc d hep cıktgnı dusunuyorum :) cıkmaz deselerde inanamyrm wc ye cok cıkan biriym icimde kalmamstırki diyorum.

Canimm cok saol Allah cumlemize verrsin tek dert ortaim annem cok rahatlatiyor beni zaten bizim ailede boyle sorun yoktur dogurgan yapidayiz esimden de kaynaklaniyor bu durum ama annem hic bi zaman boyle davranmadi esime cahiller kaileye almiyorum zaten de iste oyle bi anda soyluyorki kala kaliyosun kimseye anlatmam bu konulari esime rica ettim tedavi olursak soylemeyelim diye onlar benim anam babam dedi oyle iste anlattik biyle tepeme bindiler

Bizimde bir yıldir olmuyo cnim bizde d herkes konusmaya basladi akwaryum war bizim balıklar dogurmus onlar bile doguruyo sende bisi yok dedi kayınvaldm guldum bende o an napcgmi bilemdm.

Allah sana bana ve tum isteyenlere nasip etsin insallah
Bizimde bir yıldir olmuyo cnim bizde d herkes konusmaya basladi akwaryum war bizim balıklar dogurmus onlar bile doguruyo sende bisi yok dedi kayınvaldm guldum bende o an napcgmi bilemdm.
Allah allah Saka gibiler ben artik ccp vermiyorum guluyorum yuzune o sinir kreizi geciriyodur r eminim esimden Allah binlerce kez razi olsun sen nefes al yanimda ol cocuk olmasada olur diyor bir kere surat astigini gormedim. Esim destek oldugu icin kaileye almiyorum ama dedigim gibi bi anda milletin icinde soyleyince kal geliyor kizarip bozariyorum

Allah sana bana ve tum isteyenlere nasip etsin insallah

Allah allah Saka gibiler ben artik ccp vermiyorum guluyorum yuzune o sinir kreizi geciriyodur r eminim esimden Allah binlerce kez razi olsun sen nefes al yanimda ol cocuk olmasada olur diyor bir kere surat astigini gormedim. Esim destek oldugu icin kaileye almiyorum ama dedigim gibi bi anda milletin icinde soyleyince kal geliyor kizarip bozariyorum
Sanki biz bebek istemiyoruzda napalım olmuyo yani :)

X