Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
camım gecen ay klomen kullandım ve catlatma ıgnesı vuruldum. malesef tutmadı bu ay doktorum klomen ve menogon igne verdi saı gunu bitiyo ve yumurtalar buyumusse tekrar catlatma yapılcak hepimiz için hayrlısıAtkadaslar klomen kullanirken belirtileriniz neler di bende tık yok ilk kutuda sanci vardi simdi hicbir belirti yok
İnfolik ne tam olarak ne işe yariyorSelam bende pkoluyum kilo sorunumda var bu ay klomen arti inofolic kullandim adetin cumartesi gunu bir yumurta 18 mm di doktir igne vermedi salı gunune catlar dedi dun hafif agri oldu ama daha cok karin agrisi gibi usutmusumde karnim agriyormus gibiydi catladimi bilmiyorum artik adetin 22. Gunu gel progeston tahlili yapalim yumurtladinmi bakalim dedi
Hayirlisi tabi sabah kontrolum var insallah buyumusturcamım gecen ay klomen kullandım ve catlatma ıgnesı vuruldum. malesef tutmadı bu ay doktorum klomen ve menogon igne verdi saı gunu bitiyo ve yumurtalar buyumusse tekrar catlatma yapılcak hepimiz için hayrlısı
Sende sorun varmi ki kullaniyosunKızlar merhaba bende bugün klomene başladım esimde sperm azlığı ve morfoloji problemi var
İnş hepimiz hayırlı sonuçlar aliriz
Pkolulara verilen yumurtanin gelismesine yardimci bitkisel bir ilac netten arastirisan daha genis bi bilgiye ulasirsin canımİnfolik ne tam olarak ne işe yariyor
bende kist var sadece geçen ay kullandğm ilaçla gitmişti bu ay var mı bilmiyorumSende sorun varmi ki kullaniyosun
Kontrolun nasil gecti canimHayirlisi tabi sabah kontrolum var insallah buyumustur
Doktoruma sordum güldü ve vermediPkolulara verilen yumurtanin gelismesine yardimci bitkisel bir ilac netten arastirisan daha genis bi bilgiye ulasirsin canım
Her doktorun yontemi farklı canım oyle yada boyle bisey vesile olucak isteDoktoruma sordum güldü ve vermedi
canım macun aktarlarda var ben kullandım adetimin ıkıncı gunu basladım yemeye ınan cok faydasını gorudm nasıl akıntım oldu içimin temizlendıgını cok guzel farkettim bu hayıt hormonları dyuzelnleme özelliği varmışSoğan suyu bir ay icmistim faydasi olmadi hayit macununu hic duymadim nerden bulabilirim
sağol cnm memlekete gidince aktardan alim burda bulamamcanım macun aktarlarda var ben kullandım adetimin ıkıncı gunu basladım yemeye ınan cok faydasını gorudm nasıl akıntım oldu içimin temizlendıgını cok guzel farkettim bu hayıt hormonları dyuzelnleme özelliği varmış
Belli olmayabilir kafana takma lutfen herkeste ağri olcak diye bisey yokKizlar merhaba adetin ikinci günü klomene başladım günde ikitane 20 sinde iki tane yumurta olusmus biri 17.8 diğeri 17.6 dr hemen ovitrelle iğne vurdu göbekten ama bende bu güne kadar ne bir kasik ağrısı nede catladigina dair bir akıntı felan yok burda okuduğum kadariyla herkeze ağrı oluyo ama bende yok acaba çatlama dimi böyle olan varmi