klomen kullananlar

Atkadaslar klomen kullanirken belirtileriniz neler di bende tık yok ilk kutuda sanci vardi simdi hicbir belirti yok
camım gecen ay klomen kullandım ve catlatma ıgnesı vuruldum. malesef tutmadı bu ay doktorum klomen ve menogon igne verdi saı gunu bitiyo ve yumurtalar buyumusse tekrar catlatma yapılcak hepimiz için hayrlısı

kızlar bende iki aydır ugrasıyorum. gecen ay klomen kullandım ve folikasit. daha sonra catlatma yapıldı. ama regl oldum bugun 4. gunum yine klomene basladım ve ek olarak menogon iğne yaptırıyorum. salı gunu yumurtalara bakılcak. buyumuslerse tekrar catlatma yapılcak. umarım bu defa tutar :KK43:

Kızlar merhaba bende bugün klomene başladım esimde sperm azlığı ve morfoloji problemi var
İnş hepimiz hayırlı sonuçlar aliriz

Selam bende pkoluyum kilo sorunumda var bu ay klomen arti inofolic kullandim adetin cumartesi gunu bir yumurta 18 mm di doktir igne vermedi salı gunune catlar dedi dun hafif agri oldu ama daha cok karin agrisi gibi usutmusumde karnim agriyormus gibiydi catladimi bilmiyorum artik adetin 22. Gunu gel progeston tahlili yapalim yumurtladinmi bakalim dedi
İnfolik ne tam olarak ne işe yariyor

camım gecen ay klomen kullandım ve catlatma ıgnesı vuruldum. malesef tutmadı bu ay doktorum klomen ve menogon igne verdi saı gunu bitiyo ve yumurtalar buyumusse tekrar catlatma yapılcak hepimiz için hayrlısı
Hayirlisi tabi sabah kontrolum var insallah buyumustur

Yine negatif :KK43: bir buçuk senedir her ay tek çizgi görmekten artık bigün çift çizgi görebileceğime inanasım gelmiyor.

sarvenaz sarvenaz deme öyle Allah büyük umudunu yitirme olacak inşallah..Allah çok bekletmesin hiç kimseyi.Moral önemli canım Allah beterinden saklasın.

4 ay önce doktor bana 3 kutu klomen verdi... 1. ay 1 kutu içtim kabız oldum ne yumurta şişti ne göğsüm baktım bende hiç tık yok. 2. ay 2. kutu klomeni içtim baktım gene bişey yok.. dedim kafama göre takılayım :).. sonraki ay hiç bişey içmedim... daha sonraki ayda hem glifor hem klomen içtim... 5 gün boyunca . sonra 1 gecede benim hormonlarım bi bozuldu 1 gecede 5 santim kıl uzadı...... ertesi gün hemen doktora gittim dediki çok güzel yumurtaların olmuş... 21,,,23,,19 mlm dediki çatlatma iğnesi yaparsan üçüzün olur..... dedim hemen yapalım ....bugün 8. günüm zaman geçmiyor sanki .. hiçte belirtim yok.. hayırlısı bakalım

Soğan suyu bir ay icmistim faydasi olmadi hayit macununu hic duymadim nerden bulabilirim
canım macun aktarlarda var ben kullandım adetimin ıkıncı gunu basladım yemeye ınan cok faydasını gorudm nasıl akıntım oldu içimin temizlendıgını cok guzel farkettim bu hayıt hormonları dyuzelnleme özelliği varmış

canım macun aktarlarda var ben kullandım adetimin ıkıncı gunu basladım yemeye ınan cok faydasını gorudm nasıl akıntım oldu içimin temizlendıgını cok guzel farkettim bu hayıt hormonları dyuzelnleme özelliği varmış
sağol cnm memlekete gidince aktardan alim burda bulamam

Kizlar merhaba adetin ikinci günü klomene başladım günde ikitane 20 sinde iki tane yumurta olusmus biri 17.8 diğeri 17.6 dr hemen ovitrelle iğne vurdu göbekten ama bende bu güne kadar ne bir kasik ağrısı nede catladigina dair bir akıntı felan yok burda okuduğum kadariyla herkeze ağrı oluyo ama bende yok acaba çatlama dimi böyle olan varmi

Kizlar merhaba adetin ikinci günü klomene başladım günde ikitane 20 sinde iki tane yumurta olusmus biri 17.8 diğeri 17.6 dr hemen ovitrelle iğne vurdu göbekten ama bende bu güne kadar ne bir kasik ağrısı nede catladigina dair bir akıntı felan yok burda okuduğum kadariyla herkeze ağrı oluyo ama bende yok acaba çatlama dimi böyle olan varmi
Belli olmayabilir kafana takma lutfen herkeste ağri olcak diye bisey yok

X