- 8 Şubat 2015
- 91
- 45
- 18
- 35
- Konu Sahibi gelgitkralicesi
-
Merhaba arkadaşlar. Sadece klomen mi kullanılıyor bana doktorum bi de toz halinde bi ilaç aldırdı ikisini birden kullanıyorum
İnofolic mi verdiği bende kullanmistm ama sonuç alamdim bıraktım 1 yıl snra klomenlr oldu
Canim Klomen kullananlarda gec dollenme oluyor ben 3 gn grcikmeyle test yaptim negatif 1 hafta gecikmeyle cok silik cikti ve kanda belli.oldu ins hamilesindir.[/QUOTE]E="freya123, post: 40094552, member: 349455"]Arkadaşlar merhaba. Ben de klomen kullanıyorum. Ilk ayda olmadı. Bu ay ikinci ay. Bugün regl günümdü ama olmadım. Test yaptım öyle olunca ama negatif. Birkaç gün sonra yapsam pozitif olma ihtimalim var mı ki?
Canım benim Allah razı olsun. İnşallah hepimiz mutlu haber alırız[/QUOTE]Canim Klomen kullananlarda gec dollenme oluyor ben 3 gn grcikmeyle test yaptim negatif 1 hafta gecikmeyle cok silik cikti ve kanda belli.oldu ins hamilesindir.
Canim en önemlisi psikoloji rahat olacak ben bu ay olmayacak düşüncesiyle hamile kaldım kafami rahatlattim yoksa çok kafaya takiordum pko çok yogn olmadığı halde 4 yılın gitti allahım şükürler olsun inş hayirlisiyla kucağına alirm yavrumu simdi 11 haftaligm:)[/QUOTE]E="meryem_ercan, post: 40089726, member: 632132"]gercekten umut oldun bana ::) tesekkur ederım
hayrlısıyla ıns kucagına almayı nasıp etsın rabbım cnm bnde dun gıttım ıkı yumurtan var dedı bırı sagda bırı solda buyumelerı gayet ıyı dedı haftaya tekrar gel dedı napcak acaba :)[/QUOTE]Canim en önemlisi psikoloji rahat olacak ben bu ay olmayacak düşüncesiyle hamile kaldım kafami rahatlattim yoksa çok kafaya takiordum pko çok yogn olmadığı halde 4 yılın gitti allahım şükürler olsun inş hayirlisiyla kucağına alirm yavrumu simdi 11 haftaligm:)
önce hormon testlerin ve ultrasonun normal cıkması yani yumurtalıklarında herhangi bir anormal durum olmaması gerekiyor ona göre uyguluyor bu tedaviyi o yüzden doktor kontrolünde kullan canımArkadaslar merhaba. Klomen kullanan arkadaslar nasil kullandiklarini anlatabilirmi. Dr kontrolunde olmadan kullanmak ne kadar sakincalidir..
Cnm bende 3 gunu basladim klomene ..5yumurtan var dedi .sag tarafdaki yumurtanin 21mm oldugunu soyledi iki gun once igne yaptirdim.tekrardan gelmene gerek yok hamile kalirsin gibisinden konustu.ve bugun sabaha kadar olan akintimdan ve kasik agrisindan uyuyamadim..senin belirtilerin nelerdi ilk gunden itibarenben de klomen kullandım. adetin 5. günü başladım günde bir tane aldım. sonrasında doktora bir gün geç gittim 3 yumurtan var dedi. o yüzden o ay iğne yapmadı, çoğul gebelik olur diye, bir sonraki ay sıkı takip etti. yine 3 yumurtam vardı bu sefer doktor biri büyür büyümez hemen iğne yaptırdı, o ay hamile kaldım.
Bendede hic bi problem yok.igne vuruldum bekliyorum adet gunumun gelmesini sabirsizlikla.senin sonuc ne cikti cnmmerhaba kızlar bende yarın sabahtan itibaren 5 gün boyunca klomen kullanmaya başlıyorum benim hiç bir problemim yok ama malesef bebiş olmadı yumurtlamayla ilgili problemi olmadığı halde kolomen kullanıp hamile kalan var mı aranızda. Bu arada hepinize bol şans. İnşallah allahım bizlere sağlıklı hayırlı evlat nasip eder.
canım malesef bende olmadı yani yumurtalar çok güzel geliştiler istenen boyuta gelmişlerdi ama tutmadı. ilaç kistte yapmış bir ay doğum kontrol hapı kullandım şimdi bekliyorum biraz kafamı boşaltmaya ihtiyacım var çünkü benim büyük sıkıntım stres başka bir nedeni yok çünkü.Herşeyim normal ama demek ki zamanı değilmiş.Bendede hic bi problem yok.igne vuruldum bekliyorum adet gunumun gelmesini sabirsizlikla.senin sonuc ne cikti cnm
Senin bu donemde nasil agrilarin oldu cnm.benim kasiklarim cok agriyo .belime igne batar gibi surekli hareket ettikce agri saplaniyo.ve goguslerim degil uclari cok aciyo.tutmus mudur acaba cok merak ediyorumcanım malesef bende olmadı yani yumurtalar çok güzel geliştiler istenen boyuta gelmişlerdi ama tutmadı. ilaç kistte yapmış bir ay doğum kontrol hapı kullandım şimdi bekliyorum biraz kafamı boşaltmaya ihtiyacım var çünkü benim büyük sıkıntım stres başka bir nedeni yok çünkü.Herşeyim normal ama demek ki zamanı değilmiş.
kaç gün kullandın canım klomeni bana da doktorum 5. gün dedi ama kaç gün kullanacağın dediğini unuttumben de klomen kullandım. adetin 5. günü başladım günde bir tane aldım. sonrasında doktora bir gün geç gittim 3 yumurtan var dedi. o yüzden o ay iğne yapmadı, çoğul gebelik olur diye, bir sonraki ay sıkı takip etti. yine 3 yumurtam vardı bu sefer doktor biri büyür büyümez hemen iğne yaptırdı, o ay hamile kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?