- 19 Aralık 2014
- 55
- 9
- 98
- Konu Sahibi gelgitkralicesi
Rabbim nasip edecek ki olacak. Dualarimiz bosa gitmio ben eminim sadece sabir. Rabbim hepimizin gonlune gore verir insallah tez zamanda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah benimde olur.sogan suyuna cok guvemiyorum.sogan suyu kulanip 2 ay sonra asilama yapicsz.rabim buyuk umit kesilmez.yaza insalah gebe kalmis olurum..kiminde fayda gosteriyor. benim tanidigim da pkolu 7yil bebegi olmadi sogan kürü sonrasi kistler gitmis hamile kalmis.bende denedim bana da bi faydasi olmadi. kizlar elimizden geleni yapcaz denicez kendimizi strese sokmadan gerisi Allaha kalmis. iste bsyler bahane olacak bsyler sebep Rabbim
Mrb cnm bende bu ay klomen ilaci kullandim bendede pco var doktor 5 gun boyunca gunde 2 tane al ve adetin 10 veya 11. Gunu gel dedi gittim fakat vucudum hic cvb vermemis yani faydasi olmamis bana 3 ay bekle dedi buarada kasimdada dusuk yapmistim acaba dusuk tehlikesi varmi diye oyle dedi bilmiyorumm artikk off yaa cnm cok sikildi aglamaktan oldum artikk allahim bizede hayirli bir evlat nasip et yarabbim (AMÎN)
merhaba kızlar bende yarın sabahtan itibaren 5 gün boyunca klomen kullanmaya başlıyorum benim hiç bir problemim yok ama malesef bebiş olmadı yumurtlamayla ilgili problemi olmadığı halde kolomen kullanıp hamile kalan var mı aranızda. Bu arada hepinize bol şans. İnşallah allahım bizlere sağlıklı hayırlı evlat nasip eder.
Teşekkur ederimm cnm cok saol o guzel sozlerin icin Insannlahh rabbim butun isteyen herkese ve yani sirada bana nasip eder...Naptın senin ilacin bittimi durumun nasil benim doktorumm benim 3 ay dinlenmemi istedi yani 3 ay cocuk olmamasi icin ilac sonuc vermeyince ara veriyomuş....canım üzülmemeye çalış hatta hiç düşünmememiz takmamamız gerekiyor. bu konuda psikoloji cok cok önemli. en ufak bir stres bile hormonları etkiliyor. düşünsene stresden erken veya geç adet bile görebiliyor insanlar, bu konuda nasıl bir etkisi olur gerisini sen düşün. ağlama Rabbim öyle büyük ki, herkesin imtihanı farklı işte. herşeyin hayırlısı canım o yüzden dua et Allaha teslim ol. olacak inşallah ben inanıyorum.
Teşekkur ederimm cnm cok saol o guzel sozlerin icin Insannlahh rabbim butun isteyen herkese ve yani sirada bana nasip eder...Naptın senin ilacin bittimi durumun nasil benim doktorumm benim 3 ay dinlenmemi istedi yani 3 ay cocuk olmamasi icin ilac sonuc vermeyince ara veriyomuş....
Ayy insanllahh hamilesindir cnmm peki senin yumurtan buyumusmuydu....sen hic yumurtlama ignesi denedinmi....benim klomen kullandiktan sonra olusmadi yumurtam igne vuruldum ole olustu bi tane. catlatma ignesi oldum.iste doktor destekleyici ilac verdi progestan fln.nyse 5 gun kaldi ondan sonra adet beklicem iste insallah olmam haftaya kontrol edicem adet olmazsam insallah. benim ilk denemem. bakalim nolcak insallah hamileyimdir
Ayy insanllahh hamilesindir cnmm peki senin yumurtan buyumusmuydu....sen hic yumurtlama ignesi denedinmi....
aynen iste klomenin etkisi olmayinca 10 ve daha fazla vucudunun tepkisine gore igne vuruyo 2 gunde bir veya hergun doktor bakiyo yumurta buyumusse catlatma ignesi vuruyo iste seninki gibi galiba cnm kendine dikkat bende ilk hamileligide surekli sag tarafim agriyodu...yumurtlama ignesi dedigin ne oluyor vanim. klomen ise yaramayinca igne vuruldum iste hergun toplamda 7 igneole yumurtam olustu bi tane 19mm. doktor catlatma ignesi verdi gun asiri birlkte olun dedi bide destekleyici ilac verdi iste ole. insallah hamileyimdir basta cok hissediodum ama igne ve ilaclarin etkisi de hamilelik belirtisi gibi. belki onlara aldandim suan pek bsy yok ara ara kasik agrisi ve gogusde
bende pko var ama hiç sorun olmayıp kullananlar da çok canım. sebepsiz yere olmuyor, olmayınca da doktor destekleyici ilaçlara başlıyor, ilk adım klomen son adım tüp bebek. tabi tüp bebeğe kadar arada başka tedaviler var.
İnşallah canım amin. çok zor oluyor adet tarihini beklemek. 5-6 gün sonra ilacım bitiyor. ondan sonra bakalım adet görecekmiyim inşallah tutmuştur
benim klomen kullandiktan sonra olusmadi yumurtam igne vuruldum ole olustu bi tane. catlatma ignesi oldum.iste doktor destekleyici ilac verdi progestan fln.nyse 5 gun kaldi ondan sonra adet beklicem iste insallah olmam haftaya kontrol edicem adet olmazsam insallah. benim ilk denemem. bakalim nolcak insallah hamileyimdir
Günaydın kızlar bi sorum olacaktı komen ilacının yan etkileri ilk kullanıldığı ayda yaşayan var mı. Bende iki gündür terleme soğuma oluyor. Bi an ateş basıyor sonrada normale dönüyorum
Kızlar yardım :)
Gecen hafta serophene kullandım doktor devam dedi biraz daha büyüsün yumurtalar dedi.
Bu hafta klomen kullanaca.ım onu verdiler cumaya kadar. Cuma muayene var.
Cumadan önce yumurtalar çatlar mı acabaregl düzensiz benim geç çatlıyo zaten normalde de ilaç erken çatlatır mı acaba ?
canim serephone bilmuorum ama klomen kullandim bende ise yaramadi. sen zaten doktor takibi altindasin o bakcak o zmna gelisip catlamaz buyuk ihtimalle sadece buyutur yumurtalarni
sende heyecanla bekliyorsun ben gibi desene. ya ateş ölçerle ölçsekmi acaba vücut ısımızı en yüksek olduğu gün ilşkiye girilmesi gerekmiş hemen. Yumurtlamanın catladığını ve hamile olma olasılığını dahada hızlandırıyormus.Kızlar yardım :)
Gecen hafta serophene kullandım doktor devam dedi biraz daha büyüsün yumurtalar dedi.
Bu hafta klomen kullanacağım onu verdiler cumaya kadar. Cuma muayene var.
Cumadan önce yumurtalar çatlar mı acabaregl düzensiz benim geç çatlıyo zaten normalde de ilaç erken çatlatır mı acaba ?